Τέσσερις μετανάστες δεύτερης γενιάς αφηγούνται την ιστορία τους

Οι «Αντεντοκούνμπο» που ζουν μαζί μας: Τα αδέλφια Αντεντοκούνμπο, όταν ακόμη αγωνίζονταν στον Φιλαθλητικό, αντιμετώπιζαν την καθημερινότητα που κάθε δεύτερης γενιάς μετανάστης βιώνει σε ένα κράτος όπου το «γένος» θεωρούνταν η σημαντικότερη προϋπόθεση για να είσαι πολίτης του: η γλώσσα, η παιδεία, η τήρηση του συντάγματος υποβαθμίζονταν σε συμπληρωματικούς παράγοντες «ελληνικότητας».

Αλ.Τσίπρας: Μας ζητούσαν 42 φορές περισσότερα μέτρα, Δείτε Το Βίντεο.

 Κερδίσαμε τα αντίμετρα και τις εργασιακές σχέσεις
"Μέχρι τις 22 του Μάη θα έχουμε και την τεχνική συμφωνία και σύντομα θα έχουμε τη συμφωνία για το χρέος» τόνισε ο πρωθυπουργός
«Αυτή την αξιολόγηση, δεν πρέπει να τη βλέπουμε μόνο ως την πορεία του προγράμματος αλλά είναι συνολική συμφωνία» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, προσθέτοντας ότι «μας ζητούσαν αύξηση των ομαδικών απολύσεων και Lock Out».

Βουλή: Αργία και δια νόμου η Πρωτομαγιά

Αποστάσεις από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων σε τροπολογία του υπουργείου Εργασίας που καθιερώνει την πρωτομαγιά ως υποχρεωτική αργία
Τροπολογία του υπουργείου Εργασίας που καθιερώνει την πρώτη του Μάη ως υποχρεωτική αργία κατά τα πρότυπα της κυριακάτικη αργίας, υπερψήφισε η Βουλή εν μέσω ενστάσεων των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Τέρμα στους εκβιασμούς της ΑΕΠΙ

Τη λήξη της "ομηρίας" τους σφύριξαν 450 δημιουργοί όλων των γενεών. Υπέγραψαν τη Δευτέρα την ίδρυση του νέου Σωματείου τους "ΑΣΜΑ 450+". Ποιοι σπουδαίοι καλλιτέχνες συμμετέχουν στην κίνηση

«Η ΑΕΠΙ τρομοκρατεί δημιουργούς». «Η ΑΕΠΙ μάς απειλεί με κακή διανομή το καλοκαίρι».«Ζούμε εδώ και δυο χρόνια ένα παρατεταμένο πραξικόπημα, που αναιρεί θεσμούς, ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό».

Το απόλυτο γαλάζιο! Αυτό το βίντεο από τη Χαλκιδική θα σας αφήσει άφωνους

Εντυπωσιακά κρυστάλλινα νερά και βάρκες που μοιάζουν να... αιωρούνται συνθέτουν το σκηνικό ενός μικρού εξωτικού παραδείσου (Vid)



Απολαύστε μια μαγευτική πτήση πάνω από την περίφημη και βραβευμένη παραλία Αλυκές που βρίσκεται στο νησί Αμμουλιανή στη Χαλκιδική!

La Stampa Κεφαλονιά: Ύμνοι για το 'σπήλαιο του σεισμού'

Ένας σεισμός έφερε στο φως το μεγαλοπρεπές σπήλαιο της Δρογκαράτης στην Κεφαλονιά. Ύμνος στην ομορφιά του "Σπηλαίου των συναυλιών" από τη La Stampa
Την απόκοσμη ομορφιά του σπηλαίου της Δρογκαράτης στα Χαλιωτάτα της Κεφαλονιάς, εξυμνεί σε άρθρο της η ιταλική εφημερίδα La Stampa.
Η αρθρογράφος του κειμένου Noemi Penna εκστασιασμένη γράφει ότι από την τόση ομορφιά δεν ξέρεις πού να κοιτάξεις.

'Όχι' στην έκδοση των Τούρκων αξιωματικών

Στη χώρα μας θα παραμείνουν οι τρεις Τούρκοι αξιωματικοί που εμπλέκονται στην απόπειρα πραξικοπήματος το περασμένο καλοκαίρι παρά τις πιέσεις της τουρκικής πλευράς. 
 
Τι εισηγήθηκε η εισαγγελέας για το νέο αίτημα των τουρκικών αρχών
Απορρίφθηκε το νέο αίτημα έκδοσης των τριών εκ των οκτώ Τούρκων αξιωματικών.