Εξωφρενική γκάφα: Ζητούν 5,8 εκατ. ευρώ από το Αστεροσκοπείο για... φόρο ακινήτων

Απίστευτο κι όμως, αληθινό. Μετά τη γκάφα με το Χαμόγελο του Παιδιού, από το οποίο ζήτησαν ΕΝΦΙΑ πάνω από 90 χιλιάδες ευρώ, τώρα αποκαλύπτεται ότι ζητούν ούτε λίγο ούτε πολύ το ποσό των 5,8 εκατ. ευρώ ζαπό το Αστεροσκοπείο για τον ΕΝΦΙΑ, σύμφωνα με αποκάλυψη του ίδιου του προέδρου του.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο φορτηγό πλοίο στον κόσμο που «έδεσε» στον Πειραιά

Το μεγαλύτερο φορτηγό πλοίο (container-ship) που έχει ιστορικά προσεγγίσει σε ελληνικό λιμάνο το “MSC LONDON” έδεσε σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά. Στη λιτή εκδήλωση υποδοχής που πραγματοποιήθηκε στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων του λιμένος Πειραιώς το παρών έδωσαν

Βερολίνο- Irina Shayk: «Φωτιά» στα κόκκινα

Η 28χρονη καλλονή χάρισε στο φακό το χαμόγελό της και στους θαυμαστές της μερικούς ακόμη λόγους να τη θαυμάζουν
Κάθε της εμφάνιση γίνεται... είδηση! Και πώς να μη γίνει αφού η Ρωσίδα Irina Shayk ξέρει να μαγνητίζει κάθε βλέμμα.

Δείτε τις προκλητικές πόζες που δεν την άφησαν να γίνει Μις Κολομβία

«Υφίσταμαι διακρίσεις», διαμαρτυρήθηκε η νεαρή Paola Builes Aristizábal όταν της πήραν πίσω το στέμμα της Μις Αντιόχεια και της αφαίρεσαν το δικαίωμα να διαγωνιστεί στα καλλιστεία για την ανάδειξη της πιο όμορφης Κολομβιανής
Μπορεί την Κυριακή η Paola Builes Aristizábal να στέφθηκε Μις Αντιόχεια και να καμάρωνε για το στέμμα της όμως η χαρά της 21χρονης Κολομβιανής δεν κράτησε για πολύ.

Katie Holmes: Το νέο πολυτελές σπίτι της στην Καλιφόρνια

Το σπίτι αυτό, το οποίο είναι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, διαθέτει μεταξύ άλλων 5 μεγάλα δωμάτια με τζάκι, 6 μπάνια, μεγάλους χώρους υποδοχής, παιδικό δωμάτιο και μέρος να παίζει η μικρή Suri, γυμναστήριο, γήπεδο μπάσκετ και μεγάλη εξωτερική πισίνα.
Την αγαπημένη της πόλη, τη Νέα Υόρκη και τη γειτονιά της στην περιοχή της Chelsea εγκαταλείπει η πρώην σύζυγος του Tom Cruise, Katie Holmes, η οποία αποφάσισε να πάρει την 8χρονη Suri και να μετακομίσει στην περιοχή Calabasas στη Νέα Υόρκη.

Ένας άστεγος παρέλαβε το βραβείο της Miley Cyrus στα βραβεία του MTV

Η εκκεντρική τραγουδίστρια αποφάσισε να γίνει «σταυροφόρος» για τη βοήθεια των αστέγων  στις ΗΠΑ
Ένα διαφορετικό πρόσωπο έδειξε στα φετινά βραβεία του MTV η Miley Cyrus.

Όχι μόνο εμφανίστηκε... ντυμένη με ένα μαύρο εφαρμοστό παντελόνι, αλλά και κατά τη βράβευσή της αποφάσισε να στείλει ένα κοινωνικό μήνυμα.

Βραβεία MTV: Λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και τα δάκρυα της Mπιγιονσέ επί σκηνής ( picture+video )

Το σόου άνοιξε η Νίκι Μινάζ - Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι έβαλαν τέλος στις φήμες περί χωρισμού - Μήνυμα από τους διοργανωτές στο Φέργκιουσον
Τα MTV Video Music Awards έγιναν χθες, όπως και κάθε χρονιά, στην Καλιφόρνια και όλα τα αστέρια της διεθνούς showbiz έδωσαν το «παρών» χαρίζοντας στην τελετή λίγη από τη λάμψη τους.

Το αφιέρωμα των βραβείων MTV στον Robin Williams κράτησε 23 δευτερόλεπτα...

Αν και θεώρησαν σωστό να αποτίσουν φόρο τιμής, εν τούτοις κράτησε κάτι λιγότερο κι από μισό λεπτό!
Ήταν η στιγμή της βραδιάς που η συγκίνηση κορυφώθηκε, όταν τα βραβεία MTV, αν και μουσικά, έκαναν ένα αφιέρωμα στο μεγάλο ηθοποιό Robin Williams που έδωσε πρόσφατα τέλος στη ζωή του, χτυπημένος από την κατάθλιψη.

MTV Video Music Awards: Παραλίγο... αποκαλυπτήρια για τη Nicki Minaj vds

Καθόλη τη διάρκεια του σόου, η Minaj προσπαθούσε να κρατήσει το φόρεμα κλειστό αφού αν άφηνε τα χέρια της θα γινόταν... ατύχημα 
Τα MTV Video Music Awards άνοιξε χθες στην Καλιφόρνια η Nicki Minaj, η οποία φυσικά δεν απογοήτευσε το κοινό της. Και ενώ η τραγουδίστρια τα έδωσε όλα στη σκηνή τραγουδώντας το «Αnaconda» με εμφάνιση άκρως αποκαλυπτική,

Οι 60 (έμμεσοι και άμεσοι) φόροι που «αρπάζουν» 200 δισ. Ευρώ από τις τσέπες των Ελλήνων

Πάνω από 60 φόρους και χαράτσια που θα αποδώσουν περισσότερα 200 δισ. ευρω σε βάθος χρόνου αναγκάστηκαν να πληρώσουν οι Ελληνες την τετραετία 2009-2012 για να «μπαλωθούν» τα ελλείμματα και οι μαύρες τρύπες του Προϋπολογισμού.

Μπλόκο από Κυρ. Μητσοτάκη και άλλα «γαλάζια» στελέχη στην επιστροφή Καρατζαφέρη! Εκτεθειμένος ο Γεωργιάδης

Εντονες αντιδράσεις εντός της Ν.Δ. έχει προκαλέσει το πρόσφατο «άνοιγμα» του Αδωνη Γεωργιάδη προς όλους όσους ανήκουν στον χώρο της κεντροδεξιάς για επιστροφή τους στη Ν.Δ. Ο ένας μετά τον άλλον «γαλάζιοι» βουλευτές παρεμβαίνουν δημοσίως, σαφώς πιο προσεκτικοί στις διατυπώσεις τους, βάζοντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την περίφημη διεύρυνση του κόμματός τους.

Γ. Καρατζαφέρης:Τα σκληρά λόγια («απατεώνας», «προδότης», «Φιλιππινέζα») κατά του Σαμαρά

«Πολιτικός απατεώνας», «ηθικά ανάπηρος», «ασόβαρος», «πολιτικός παλιάνθρωπος», «χερουβείμ της ανοησίας», «μια φορά προδότης, άπαξ προδότης», «πραξικοπηματίας», «Φιλιππινέζα της τρόικας», «Τρελαντώνης». Είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που έχει αποδώσει κατά το προηγούμενο διάστημα ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο τώρα, με μία ακόμα «κωλοτούμπα», επιχειρεί να προσεγγίσει εκ νέου προκειμένου να ανοίξει δίοδο επιστροφής