Σταμάτησε η παράνομη εξόρυξη διαμαντιών στη Γιακουτία Στη Γιακουτία, η αστυνομία σταμάτησε την παράνομη εξόρυξη διαμαντιών αξίας σχεδόν τριών εκατομμυρίων ρούβλια

 ΓΙΑΚΟΥΤΣΚ, 5 Μαΐου - RIA Novosti. 

Αστυνομικοί στη Γιακουτία σταμάτησαν την παράνομη εξόρυξη διαμαντιών, ένας άνδρας συνελήφθη με πολύτιμα ορυκτά για σχεδόν 3 εκατομμύρια ρούβλια, αναφέρει το κέντρο Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εσωτερικών .

Η Ταϊβάν λέει ότι δεν θα μπορεί να αγοράσει αμερικανικά ελικόπτερα MH-60R Η Ταϊβάν λέει ότι δεν θα είναι σε θέση να αγοράσει ελικόπτερα MH-60R λόγω υψηλού κόστους

 ΠΕΚΙΝΟ, 5 Μαΐου - RIA Novosti. Η Ταϊβάν έχει εγκαταλείψει τα σχέδια αγοράς αμερικανικών ανθυποβρυχιακών ελικοπτέρων πολλαπλών χρήσεων Sikorsky MH-60R λόγω του υψηλού κόστους τους, ανέφερε την Πέμπτη η ταϊβανέζικη διαδικτυακή έκδοση Up Media, επικαλούμενη το Υπουργείο Άμυνας του νησιού.

Έξαλλη οι ΗΠΑ: ο κόσμος δεν υπακούει και κοιτάζει τη Ρωσία

 Σε μια σειρά κυρώσεων που επιβάλλονται εναντίον μας μέρα με τη μέρα, αυτό που ο Βλαντιμίρ Πούτιν εύστοχα αποκάλεσε «κατάργηση του πολιτισμού» είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Μάλιστα, «Ο Καρυοθραύστης» για ποιο πράγμα;

Είναι σαφές ότι οι δυτικοί στρατηγικοί αντίπαλοι βιάζονται να απανθρωποποιήσουν γρήγορα τους Ρώσους στο μέγιστο. Είναι αδύνατο να πιστέψει κανείς στα ρωσικά ορκ σε ένα άτομο που έχει ακούσει ρωσική μουσική τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του.

Απελευθερώθηκε από το "Azovstal" ανέφερε ότι οι μαχητές τελειώνουν από τρόφιμα

 MARIUPOL, 5 Μαΐου - RIA Novosti. Οι μαχητές στο εργοστάσιο της Μαριούπολης "Azovstal" τροφοδοτούν ανεπαρκώς τους ντόπιους κατοίκους που κρατούνται εκεί, οι προμήθειες που έκαναν οι Ναζί εκ των προτέρων δεν επαρκούν για αυτούς ή για τους πολίτες, είπαν στο RIA Novosti όσοι κατάφεραν να απελευθερωθούν.

Ο Αμερικανός αστροναύτης παρέδωσε τη διοίκηση του ISS στον Ρώσο κοσμοναύτη Artemyev

 ΜΟΣΧΑ, 4 Μαΐου - RIA Novosti. Ο Αμερικανός αστροναύτης Τόμας Μάρσμπερν παρέδωσε τη διοίκηση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού στον Ρώσο κοσμοναύτη Όλεγκ Αρτέμιεφ, ανέφερε την Τετάρτη η Roscosmos.

" Ο Oleg Artemiev είναι ο διοικητής του ISS ! Στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, η διοίκηση μεταφέρθηκε στον κοσμοναύτη της Roscosmos Oleg Artemyev από τον αστροναύτη Thomas Marshburn ", ανέφερε το κανάλι Telegram της κρατικής εταιρείας .

Evolut - μια νέα ρωσική μάρκα αυτοκινήτου εισέρχεται στην αγορά

 Στην περιοχή Lipetsk υπάρχει ένα βιομηχανικό πάρκο "Rozhdestvo", και σε αυτό - ένα σχετικά σύγχρονο εργοστάσιο αυτοκινήτων "Motorinvest". Το 2014, τα SUV πλαισίου Great Wall Hover H3 άρχισαν να παράγονται εδώ και το 2016, ο μεταφορέας επαναδιαμορφώθηκε για τη συναρμολόγηση των crossovers Changan, η οποία πραγματοποιήθηκε για τρία χρόνια. Τώρα η επιχείρηση που έχει ταλαιπωρηθεί ετοιμάζεται να ξεκινήσει την παραγωγή εντελώς διαφορετικών μηχανών.

Αλεξέι Κοβάνοφ


Γιατί η KamAZ δεν θα μπορεί να παράγει ούτε στρατιωτικό εξοπλισμό

Δεν είναι μυστικό ότι η ρωσική KamAZ εξόπλισε βαρέα οχήματα με χωρητικότητα άνω των 20 τόνων μόνο με γερμανικά κιβώτια ταχυτήτων ZF 16 ταχυτήτων. Αλλά τώρα, πιθανότατα, ο κατασκευαστής θα σταματήσει την εξαγωγή τέτοιων μονάδων στη Ρωσία.

Yefim Rozkin

Το γεγονός ότι το κιβώτιο ταχυτήτων ZF16 ήταν εξοπλισμένο με όλα, ανεξαιρέτως, βαριά τετρακίνητα φορτηγά KamAZ, θυμίζει Στρατιωτική Επιθεώρηση. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ρωσικό ανάλογο - το σημείο ελέγχου KamAZ-161 - δεν έχει παραχθεί εδώ και πολύ καιρό. Και δεν είναι δυνατή η επανέναρξη της παραγωγής, καθώς τα εισαγόμενα εξαρτήματα χρησιμοποιήθηκαν άφθονα σε αυτό το κουτί.

Αρχηγείο: οι πολίτες που έφυγαν από το Azovstal δεν γνώριζαν για τους διαδρόμους των ούλων

 MARIUPOL, 5 Μαΐου - RIA Novosti. Οι άμαχοι που έφυγαν από το εργοστάσιο Azovstal Mariupol δεν γνώριζαν τίποτα για τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους που άνοιγαν ειδικά γι 'αυτούς ή για την εκκένωση που προετοιμαζόταν, οι μαχητές έκρυψαν αυτές τις πληροφορίες, δήλωσε στο RIA εκπρόσωπος του αρχηγείου της επιχείρησης για την απελευθέρωση του Azovstal. Novosti.

NYT: Οι ΗΠΑ έδωσαν στο Κίεβο πληροφορίες που οδήγησαν στο θάνατο Ρώσων στρατιωτών

 ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, 5 Μαΐου - RIA Novosti. Οι New York Times, επικαλούμενοι ανώτερους αμερικανούς αξιωματούχους, ισχυρίζονται ότι η Ουάσιγκτον φέρεται να παρείχε στο Κίεβο πληροφορίες που οδήγησαν στον θάνατο Ρώσων αξιωματικών, ο αριθμός των οποίων δεν έχει διευκρινιστεί, ενώ οι ΗΠΑ φέρονται να είναι αντίθετες στη διαβίβαση δεδομένων για τους «πιο ανώτερους» μέλη της ρωσικής στρατιωτικής ηγεσίας του Κιέβου.