Συνάντηση Πρ. Παυλόπουλου -Κ. Μητσοτάκη για το προσφυγικό

Την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στη συνάντηση που είχαν την Τρίτη.

Στην Αθήνα την Παρασκευή ο Τζιάνι Πιτέλα για το προσφυγικό

Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί την Παρασκευή ο πρόεδρος της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Τζιάνι Πιτέλα, προκειμένου να παράσχει στήριξη στην ελληνική κυβέρνηση στο θέμα του προσφυγικού, αναφέρουν ευρωπαϊκές πηγές από το περιβάλλον του σοσιαλιστή ηγέτη.

Α. Τσίπρας-Φ. Γκράντι: Μονομερείς και μη συντονισμένες ενέργειες δεν συμβάλλουν θετικά

Τα μέτρα στήριξης που μπορεί να παρέχει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες προς τις ελληνικές αρχές για τη διαχείριση των προσφυγικών ροών συζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον αρμόδιο Αρμοστή Φίλιππο Γκράντι, το πρωί.

Έξι χειμερινοί ελληνικοί προορισμοί στους δημοφιλέστερους στον κόσμο

H Ελλάδα δεν είναι ξακουστή μόνο για τις δαντελένιες παραλίες της και τα καταγάλανα νερά της, αλλά έχει και άλλες κρυμμένες ομορφιές.
Οι επισκέπτες της trivago, ψήφισαν έξι περιοχές στους 50 πιο δημοφιλείς χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς που είναι ιδανικοί για σκι. Μέτσοβο, Καστοριά, Ιωάννινα, Έδεσσα, Καρπενήσι και Πορταριά έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Στη 'λίστα Νικολούδη' ο προϊστάμενος για τον έλεγχο οικονομικών των κομμάτων στη Βουλή

Ο προϊστάμενος της κοινοβουλευτικής επιτροπής περιλαμβάνεται στη λίστα με όσους ελέγχονται για μη κατάθεση Πόθεν Έσχες. Επελέγη «αθόρυβα» για τη συγκεκριμένη θέση λίγο πριν την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.
Πρόσωπο που περιλαμβάνεται στην περιβόητη «λίστα Νικολούδη», με τα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης τα οποία ελέγχονται για μη υποβολή ή ανακριβή δήλωση Πόθεν Έσχες, διατηρεί η Βουλή ως προϊστάμενο της επιτροπής οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών, προκαλώντας απορία.

Το βλήμα της ημέρας: Τραβάει καρχαρία στην ακτή για να ποζάρει μαζί του

Ένας Αμερικανός τραβάει έναν καρχαρία έξω από τη θάλασσα για να βγάλει μερικές φωτογραφίες μαζί του (Vid).
Θυμάστε την ιστορία με το μικρό δελφίνι στην Αργεντινή που πέθανε όταν το τράβηξαν έξω από το νερό για να βγάλουν selfie μαζί του;

Πόσο πραγματικά πουλάνε τα ελληνικά προϊόντα στην Κίνα;

Στο στόχαστρο των Ελλήνων επιχειρηματιών μπαίνει η πολλά υποσχόμενη, πλην όμως δύσκολη αγορά της Κίνας.
Στο παρελθόν, και δη στην εποχή των «παχέων αγελάδων», λίγες ήταν οι ελληνικές επιχειρήσεις που έβγαιναν από το «καβούκι» τους αναζητώντας μερίδια από άλλες αγορές. Η ίδρυση θυγατρικών στις χώρες των Βαλκανίων ήταν ίσως το μεγαλύτερο επενδυτικό άνοιγμα που μπορούσαν να κάνουν, αφού η εγχώρια κατανάλωση ήταν επαρκής.

Αναρχική ομάδα 'Ρουβίκωνας': Γιατί εισβάλαμε στο κτίριο της ΕΡΤ

Διεκόπη στον "αέρα" το επετειακό βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 από μέλη της ομάδας "Ρουβίκωνας" που εισήλθαν στο στούντιο, απαιτώντας να διαβάσουν δικό τους κείμενο. Τι ζητάνε με το κείμενο διαμαρτυρίας τους (Vid)
Η εισβολή από μέλη της ομάδας αναρχικών "Ρουβίκωνας" έγινε στο στούντιο της ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης, ενώ ήταν στον "αέρα" το επετειακό δελτίο ειδήσεων για τα 50 χρόνια δημόσιας τηλεόρασης, με καλεσμένη τη Λιάνα Κανέλλη.

Νεκροί και αγνοούμενοι από ισχυρή έκρηξη σε σταθμό παραγωγής ενέργειας στην πόλη Ντίντκοτ της Βρετανίας

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι τρεις αγνοούνται μετά την κατάρρευση ενός σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη νότια Αγγλία, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία. Άλλοι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν στο δυστύχημα που σημειώθηκε στη «Μονάδα Ενέργειας Ντίντκοτ Α», στην πόλη Ντίντκοτ του Όξφορντσαϊρ στα δυτικά του Λονδίνου.η οποία σταμάτησε τη λειτουργία της το 2013 και φέτος επρόκειτο να κατεδαφιστεί.

Διάλογοι-φωτιά: Εκβιασμοί με κατευθυνόμενα άρθρα από την ομάδα με τις 'πολιτικές προσβάσεις'

Αποκαλυπτικό για ονόματα και πρόσωπα είναι το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για την υπόθεση εκβιασμών που φέρονται να έπρατταν οι τρεις κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων ο εκδότης της εφημερίδας "Ακρόπολη". Έβαζαν πολιτικούς και επιχειρηματίες στο στόχαστρο και επιχειρούσαν χτυπήματα μέσω δημοσιευμάτων
Αναφορά σε δεκάδες ονόματα πολιτικών προσώπων, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών και άλλων, γίνεται στη δικογραφία που

ΕΡΤ: 50 χρόνια Ελληνικής Τηλεόρασης (vid)

Σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016, με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη εκπομπή της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, η ΕΡΤ συναντά και πάλι τους ανθρώπους με τους οποίους συνδέθηκε η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.
Από νωρίς το πρωί και μέχρι το τέλος του προγράμματος, οι μνήμες ζωντανεύουν μέσα από ειδικά αφιερώματα, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, ώστε να θυμηθούν οι παλιότεροι και να

Εισβολή μελών του «Ρουβίκωνα» στο στούντιο της ΕΡΤ την ώρα του δελτίου των 9 (vid)

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, που σήμερα είχε πανηγυρικό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης 50 χρόνων απο την πρώτη τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα, και ενώ στο στούντιο ήταν καλεσμένη η Λιάνα Κανέλη, 22 άγνωστοι οι οποίοι όπως οι ίδιοι δήλωσαν ανήκουν στην αναρχική ομάδα ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ, εισέβαλαν στο στούντιο.