Ναι μωρή Ελλαδάρα! (1-1) με Βοσνία.Βιντεο.

Η Εθνική λυτρώθηκε από ένα απίστευτο γκολ του Τζαβέλλα στις καθυστερήσεις αποσπώντας ισοπαλία από τη Βοσνία (1-1) που την κρατά μπροστά από την αντίπαλό της!
Η Εθνική πραγματοποίησε μετριότατη εμφάνιση, ωστόσο κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Βοσνία χάρη σε έναν «κεραυνό» του Τζαβέλλα στην εκπνοή! Έτσι, οι διεθνείς μας κράτησαν τη διαφορά των τριών βαθμών από τους αντιπάλους τους φτάνοντας τους 10, ενώ η Βοσνία έμεινε στους 7.

F1: «Μονομαχία» τίτλου στο Άμπου Ντάμπι για Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ

Στο Άμπου Ντάμπι θα κριθεί σε δύο εβδομάδες ο τίτλος των οδηγών στη Formula 1.
Ο Βρετανός «πιλότος» της Mercedes και τρις παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, τερμάτισε σήμερα πρώτος στο γκραν πρι που διεξήχθη υπό βροχή στο Σάο Πάουλο και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της καριέρας του στη Βραζιλία.

Μεγέθους 7,8 βαθμών ήταν ο σεισμός στη Νέα Ζηλανδία

Μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ήταν τελικά ο σεισμός, ο οποίος έπληξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα (τοπική ώρα) την κεντρική Νέα Ζηλανδία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Γεωλογικής Έρευνας των ΗΠΑ (USGS). Ο σεισμός μάλιστα, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές και τσουνάμι.
Η Geonet, σεισμολογική υπηρεσία της Νέας Ζηλανδίας, αναθεώρησε από την πλευρά της προς τα πάνω το μέγεθος του σεισμού, σε σχέση με τα 6,6 που είχε ανακοινώσει νωρίτερα.

Βουλγαρία: Ενας πρώην αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας φαβορί για πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Βούλγαροι, για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, σε μια ψηφοφορία που μπορεί να οδηγήσει στην πτώση του συντηρητικού πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ σε περίπτωση νίκης του φαβορί, του σοσιαλιστή υποψηφίου ο οποίος θεωρείται προσκείμενος της Μόσχας.
Περίπου 6,8 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται να επιλέξουν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών μεταξύ της προέδρου του κοινοβουλίου Τσέτσκα Τσάτσεβα, 58 ετών,

Ξεφτιλίστηκε αετός που προσπάθησε να πιάσει έναν λαγό (video)

Αν και ο αετός θεωρείται ένα από τα πιο αποτελεσματικά αρπαχτικά της φύσης... ο συγκεκριμένος στο παρακάτω βίντεο δε θα έχει μούτρα να γυρίσει σπίτι. Ο λαγός που είχε βάλει στο μάτι με επιδέξιες κινήσεις κατάφερε να του ξεφύγει.

Όταν γύρισε την πλάτη της κοινό και κριτές έμειναν άφωνοι (video)

Οι Thommy Ten και Amelie Van, γνωστοί ως «The Clairvoyants» άφησαν κριτές και θεατές με το στόμα ανοιχτό κατά τη διάρκεια εμφάνισή τους στο America’s Got Talent. Υποσχέθηκαν ότι θα μπορέσουν να διαβάσουν τη σκέψη των κριτών. Με την πλάτη της γυρισμένη στους κριτές, η Amelie,

Mε ρεκόρ συμμετοχών διεξάγεται ο 34ος Μαραθώνιος της Αθήνας..Ο Λούκα Ρότιτς Λούμπουαν νικητής του Μαραθωνίου Αθήνας

Ξεπέρασε κάθε όριο συμμετοχών ο 34ος Μαραθώνιος της Αθήνας που ξεκίνησε στις 7:30 και μεταδίδεται σε απευθείας μετάδοση από ΕΡΤ1, ΕΡΑσπορ και ΕΡΤwebtv, καθώς μετέχουν περίπου 55.000 δρομείς από 105 χώρες!