Frankfurter Allgemeine Zeitung-Ανίκανη η ελληνική πολιτική ελίτ - ανώφελο το νέο πακέτο

Ανώφελη θεωρεί τη χορήγηση τρίτου πακέτου βοήθειας στην Ελλάδα η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, κάνοντας λόγο για «ανικανότητα της πολιτικής ελίτ» στη χώρα.

Επίθεση Τατούλη κατά Τσίπρα και Μιχαλολιάκου

Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του περιφερειάρχη Πελοποννήσου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, για την εταιρεία που ανέλαβε την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια. Οι βουλευτές Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάς, Δημήτρης Κοδέλας και Θανάσης Πετράκος, σε ανοιχτή επιστολή τους προς

Beverly Hills Karrueche Tran: Φωτιά στα κόκκινα

Η 25χρονη Tran, με καταγωγή από την Αφρική και το Βιετνάμ, γεννήθηκε στο Λος Αντζελες και είναι μοντέλο. Και μπορεί να έχει στο βιογραφικό της μέχρι τώρα σημαντικές συνεργασίες, γνωστή όμως στους πολλούς έγινε από τη 2 χρόνων σχέση της με τον 25χρονο Chris Brown, πρώην σύντροφο της Rihanna.

Ο Ben Affleck θα είναι ο επόμενος «Batman»

Η εταιρεία Warner Bros προχώρησε στη συγκεκριμένη ανακοίνωση
O Ben Affleck έρχεται για άλλη μια φορά να αποδείξει τις... υπερδυνάμεις του!

Δέκα χρόνια μετά τη συμμετοχή του στην ταινία «Daredevil», ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη τον super ήρωα «Batman», αντικαθιστώντας τον Christian Bale.

Kαστανή και με κοντό μαλλί η «Χουρέμ»

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook η Τουρκάλα πρωταγωνίστρια
Ανανεωμένη και έτοιμη για νέα πράγματα φαίνεται πως είναι η Τουρκάλα ηθοποιός Μεριέμ Ουζερλί, η οποία έγινε γνωστή στη χώρα μας από την ερμηνεία της ως Χουρέμ στην επιτυχημένη σειρά: «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής».

Yaya Kosikova: Της αρέσει να μένει... τόπλες

Είτε στις φωτογραφήσεις της, είτε στις εμφανίσεις της, η μελαχρινή καλλονή από τη Σλοβακία ξεχνά να φορέσει στηθόδεσμο
Με ύψος 1,77, μακριά μαύρα μαλλιά, με βλέμμα που σε μαγνητίζει και φυσικά με κορμί

Hugh Hefner: Σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή του

Πρόκειται για 6 τόμους που τιτλοφορούνται «The Life And Times of Hugh M. Hefner», στους οποίους ο δημιουργός του «Playboy» περιγράφει τα 25 πρώτα χρόνια που ήταν στο πηδάλιο του περιοδικού.
Σπάνιες φωτογραφίες από την πολυτάραχη ζωή του ιδρυτή του αντρικού περιοδικού «Playboy», Hugh Hefner, δημοσιεύονται στη νέα του αυτοβιογραφία που εκδίδεται από τον εκδοτικό οίκο Taschen.

Η φωτογραφία «δεν υπάρχει»: Θηλάζει το μωρό της ενώ κάνει γιόγκα!

Η Έϊμι από την Καλιφόρνια δημοσίευσε τη φωτογραφία με το μωρό της τον Απρίλιο του 2011 - Έπειτα από χιλιάδες αναδημοσιεύσεις, σχόλια και αντιδράσεις αποφάσισε να εξηγήσει την ιστορία της φωτογραφίας.

«Σκάνδαλο Λολίτα»: 16χρονη στο κρεβάτι με πέντε ποδοσφαιριστές της Χέρτα Βερολίνου

Η ανήλικη κοπέλα αποκάλυψε στην εφημερίδα «ΒΖ» πως συνευρέθηκε σεξουαλικά με αρκετούς από τους παίκτες του συλλόγου της γερμανικής πρωτεύουσας
Σεξουαλικό σκάνδαλο με πέντε ποδοσφαιριστές της Χέρτα Βερολίνου και μία 16χρονη με την οποία φέρεται να ήρθαν σε σεξουαλική επαφή οι άντρες συγκλονίζουν την γερμανική κοινή γνώμη.

Bild: Ούτε ένα σεντ παραπάνω στην Ελλάδα...

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι έφτιαξαν αφίσες των χριστιανοδημοκρατών, σοσιαλδημοκρατών, πρασίνων και αριστερών που υποτίθεται πως συμφωνούν ότι το Βερολίνο πρέπει να αρνηθεί την εκταμίευση νέων δανείων στην Ελλάδα

Α. Τσίπρας: «Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν βυθιστεί στην φτώχεια»

Σφοδρή επίθεση για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας την Πέμπτη σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Σπιανάδα, στην Κέρκυρα.

RT en Español -News-Video:Ecuador exige una solución digna para Assange un año después de concederle asilo

Ecuador insiste en una solución digna, definitiva y justa para el caso de Julian Assange, el fundador de Wikileaks. La declaración coincide con el primer aniversario de la concesión del asilo al hombre que difundió los cables diplomáticos de Washington.

whitehouse- Νews-Video:President Obama Speaks on College Affordability

At Henninger High School, President Obama discusses his plan to make college more affordable, tackle rising costs, and improve value for students and their families.

ERT Open Eίδήσεις Eλλάδα Διεθνή:Εκρήξεις σε εργοστάσιο επεξεργασίας ξυλείας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης

Δύο άτομα τραυματίστηκαν από εκρήξεις που σημειώθηκαν το πρωί, σε εργοστάσιο επεξεργασίας ξυλείας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Οι εκρήξεις, που έγιναν αισθητές σε μεγάλη ακτίνα της περιοχής, σημειώθηκαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε δεξαμενές υγραερίου. 

Πούτιν: Προβληματική χώρα για επενδύσεις η Ελλάδα-ΕΜΜΕΣΕΣ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΣΑΒΒΙΔΗ

Επιφυλάξεις για τις επενδύσεις που πραγματοποιούνται από Ρώσους και ξένους επενδυτές προς την Ελλάδα εξέφρασε, στη διάρκεια σύσκεψης για την ανάπτυξη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν. «Πρέπει να ερευνήσουμε, γιατί επενδυτές και δικοί μας και ξένοι επενδύουν αρκετά μεγάλα ποσά στο εξωτερικό,

Μέρκελ: Αν ήμουν στο γήπεδο, η Σάλκε θα κέρδιζε τον ΠΑΟΚ

Ακόμη και η έκβαση του αγώνα της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, έγινε αντικείμενο αναφοράς από την Άγκελα Μέρκελ σε προεκλογική ομιλία σε πόλη της ανατολικής Γερμανίας.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World:Νέο λάθος ομολογεί μελέτη του ΔΝΤ: Υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες της Ελλάδας

Στις υπεραισιόδοξες προβλέψεις για τον δυνητικό ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και λιγότερο στην υποεκτίμηση του δημοσιονομικού πολλαπλασιαστή αποδίδει έγγραφο εργασίας του ΔΝΤ (IMF Working Paper) τις λανθασμένες εκτιμήσεις για το ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν) του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Cory Booker Gets Laughs at Philly Comedy Night

Newark mayor and U.S. Senate candidate Cory Booker cracked jokes for  charity along with other political performers at the annual Stu Bykofsky  Candidates' Comedy Night in Philadelphia

RussiaToday-Video-News-World:Miranda Rights: UK takes flak over detention of Greenwald's partner, file destruction

A judge has ruled British police won't be able to fully inspect a lap-top or other items taken from the partner of a journalist who was involved in publishing NSA spy leaks. David Miranda was detained and questioned for

O σέξι πρωταγωνιστής του «Prison Break» αποκαλύπτει: Είμαι gay!

Ο Wentworth Μiller μίλησε χωρίς κανένα δισταγμό για την σεξουαλική του ταυτότηταΤις σεξουαλικές του προτιμήσεις αποφάσισε να αποκαλύψει ο σέξι πρωταγωνιστής του «Prison Break» απογοητεύοντας τον γυναικείο πληθυμσό. Ο Wentworth Μiller μίλησε χωρίς κανένα δισταγμό για την σεξουαλική του ταυτότητα θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους της άρνησής

whitehouse- Νews-Video:President Obama Speaks on College Affordability

At the University at Buffalo, President Obama discusses his plan to make college more affordable, tackle rising costs, and improve value for students and their families. August 22, 2013.

Redbull-News-Video:Drivin' Dirty w/ Bryce Menzies - SEASON PREMIERE - X Games RallyCross

The season premiere of Drivin' Dirty kicks off with Bryce Menzies at X Games LA as part of his pit stop before the Baja 1000. See what happens when Bryce Menzies gets in the drivers seat to compete in Global RallyCross at Irwindale Speedway with fellow teammate and coach, Travis Pastrana.