Νεαρός άνοιξε πυρ και σκότωσε τουλάχιστον 5 άτομα σε αεροδρόμιο της Φλόριντα

Σε τουλάχιστον 5 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τους πυροβολισμούς που έπεσαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Φλόριντα, Fort Lauderdale-Hollywood, ενώ άλλοι 8 άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Ένας ύποπτος, πιθανότατα ο ένοπλος που άνοιξε πυρ, βρίσκεται στα χέρια των αρχών.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στον Τερματικό Σταθμό 2, στον χώρο παραλαβής των αποσκευών.

ΗΠΑ: Νεκροί από πυροβολισμούς στο διεθνές αεροδρόμιο της Φλόριντα



Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο της Φλόριντα

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι οκτώ έχουν τραυματιστεί από τα πυρά ενόπλου στο διεθνές αεροδρόμιο Fort Lauderdale-Hollywood της Φλόριντα, στις ΗΠΑ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το CNN και άλλα διεθνή ΜΜΕ.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίθεση στον τερματικό

Λαφαζάνης: Η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα μπορεί να συμβολίσει ένα μεγάλο βήμα για την ελευθερία

«Στην Ευρωζώνη και την ΕΕ πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο τεκτονικές αλλαγές και σεισμικές ανακατατάξεις. Η Ευρωζώνη αλλά και η ΕΕ κλονίζονται συθέμελα, ενώ η Ελλάδα του ευρώ είναι καταδικασμένη σε αιώνια νεοαποικιοποίηση με το ένα αποτυχημένο μνημόνιο να διαδέχεται το άλλο και με την λιτότητα να την αντικαθιστά ακόμα

Στα λευκά η δυτική Μακεδονία, αντιολισθητικές αλυσίδες στο επαρχιακό ορεινό δίκτυο

Στα λευκά «ντύθηκε» η δυτική Μακεδονία από την χθεσινοβραδινή ολιγόωρη χιονόπτωση, με το ύψος του χιονιού στην πόλη της Φλώρινας να φτάνει τα επτά εκατοστά.
Το χιόνι που σκεπάζει σχεδόν τις περισσότερες πόλεις της δυτικής Μακεδονίας δεν έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών.(ΚΑΙΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΜΥ)

Ο ΟΟΣΑ ανατρέπει τους μύθους Σόιμπλε για τους... «τεμπέληδες» Έλληνες

Μπορεί αρκετοί Δυτικοευρωπαίοι και κυρίως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε να θεωρούν τους Ελληνες... «τεμπέληδες» που αμείβονται πλουσιοπάροχα και διάγουν πιο... χλιδάτο βίο σε σχέση με εκείνους, απαιτώντας ολοένα πιο αυστηρά μέτρα μέσω των... Μνημονίων, ωστόσο τα νούμερα δεν τους δικαιώνουν.

SPD: Επιλέγει τον Γκάμπριελ ως αντίπαλο της Μέρκελ για την Καγκελαρία

Οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) αναμένεται να επιλέξουν τον ηγέτη τους, τον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ως αντίπαλο της Άγκελα Μέρκελ για την Καγκελαρία στις εκλογές που θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο, ανέφεραν σήμερα πηγές του κόμματος.
Ο Γκάμπριελ, που είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας στον "μεγάλο συνασπισμό" του SPD με τους Χριστιανοδημοκράτες την τελευταία τετραετία, είναι πιο δημοφιλής στα στελέχη του κόμματός του σε σύγκριση με τους προκατόχους του αλλά έχει επίσης τη φήμη του απρόβλεπτου.

Αίγυπτος: Ελεύθερος o Άχμεντ Μάχερ, από τους ηγέτες της εξέγερσης του 2011

Ο Αιγύπτιος πολιτικός ακτιβιστής Άχμεντ Μάχερ, ένας από τους ηγέτες της εξέγερσης του 2011, αφέθηκε ελεύθερος χθες Τετάρτη το βράδυ αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης τριών ετών, όπως έγινε γνωστό από μια πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας και τον δικηγόρο του.
Ο Μάχερ, 36 ετών, ήταν ιδρυτής και εκπρόσωπος του Κινήματος της 6ης Απριλίου, μιας από τις πιο ενεργές ομάδες στη διάρκεια της εξέγερσης του 2011.

Ιράν: Επιλέχθηκαν 29 διεθνείς εταιρείες για την ανάπτυξη ενεργειακών σχεδίων

Το Ιράν επέλεξε 29 μεγάλες ευρωπαϊκές και ασιατικές εταιρείες οι οποίες θα υποβάλλουν προτάσεις για την ανάπτυξη των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων εξόρυξης φυσικού αερίου στη χώρα, όπως μετέδωσαν σήμερα τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης.
Μεταξύ των εταιρειών αυτών είναι η γαλλική Total, η βρετανοολλανδική Shell, η ολλανδική Shlumberger, η ιταλική Eni, οι ρώσικες Gazprom και Lukoil, οι κινέζικες CNPC και Sinopec International,

ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ- «Καίει» τέσσερις υπουργούς οπτικοακουστικό υλικό από τα γραφεία της Novartis

Για σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων που μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και εκείνο της Siemens κάνουν λόγο κάποιοι. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά” το οπτικοακουστικό υλικό από το εσωτερικό

Ταυτοποίησε η CIA τους Ρώσους που έδωσαν τα e-mails στον ιστότοπο WikiLeaks

Η CIA έχει ταυτοποιήσει τους Ρώσους αξιωματούχους που έδωσαν υποκλαπέν υλικό από την Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών και από στελέχη του κόμματος στον ιστότοπο WikiLeaks κατά παραγγελία του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν μέσω τρίτων, σύμφωνα με μια νέα έκθεση των αμερικανικών υπηρεσιών Πληροφοριών, όπως δήλωσαν ανώτεροι Αμερικανοί αξιωματούχοι.