Αγοράστε ένα αρκουδάκι από τα «Sephora» για να στηρίξετε τον οργανισμό ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Χριστουγεννιάτικη αγάπη από την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της φετινής καμπάνιας που διοργανώνει η εταιρεία καλλυντικών «Sephora» σε συνεργασία με την ΕΛ.Ε.Π.Α.Π.. Η πρωτοβουλία αυτή αφορά 2.000..

Νεό μαλλί, ίδια... στολή για τη Rihanna

Αν κρίνουμε από τα σχόλια στα βρετανικά ταμπλόιντ, η εμφάνιση της Rihanna μάλλον δεν έχει κερδίσει το μουσικόφιλο -και όχι μόνο- κοινό της χώρας.

Scarlett Johansson: "Με ελκύουν τα κακά αγόρια

 Η Scarlett Johansson σε συνέντευξη της στο περιοδικό Cosmopolitan αποκάλυψε τι πρέπει να κάνει ένας άντρας για να κερδίσει την καρδιά της..

Το γυμνό εξώφυλλο της Malik εξόργισε την κοινωνία του Πακιστάν

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η γυμνή φωτογράφιση της πακιστανής ηθοποιού Veena Malik, στο εξώφυλλο του τεύχος Δεκεμβρίου της Ινδικής..

Britney Spears – Dr Luke – Beyonce: Οι αδικίες των Grammy 2012!

Στην ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Grammy 2012 δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε και μερικά...σνομπαρίσματα pop καλλιτεχνών..

Ο Justin Bieber τραγουδά για τον Obama

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Barack Obama, δήλωσε στο παρελθόν..

Mariah & Justin: All I want for Christmas is You

Mariah Carey και Justin Bieber έχουν βάλει όλους μας σε ένα άκρως εορταστικό mood, με το νέο τους ντουέτο στο remake του Χριστουγεννιάτικου τραγουδιού της διάσημης σταρ, "All I want for Christmas is You"..

Lady Gaga: 'Τους άνδρες τους φοβίζει το μυαλό μου

Η εκκεντρική pop star, σε πρόσφατη συνέντευξή της σε ξένο περιοδικό, μίλησε για τον έρωτα και το πως νιώθει με τους κατά καιρούς συντρόφους της, αλλά και τι σημαίνει ευτυχία για την ίδια..

Lady Gaga, για τα μάτια μας και μόνο

Η διάσημη pop star μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές, άλλοτε ανατριχιαστικές, εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα. Μέσα από το περιοδικό Vanity..

Ανοίγει ξανά η Γέφυρα των Στεναγμών, στη Βενετία – Τυχαίο;

Ανοίγει ξανά για το κοινό η Γέφυρα των Στεναγμών στη Βενετία, έπειτα από 3 χρόνια που ήταν κλειστή, για να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασής της.
Η διάσημη γέφυρα του 17ου αιώνα είχε κλείσει, όταν ένα κομμάτι..

H Lady Gaga συνεργάζεται με τη MAC κατά του AIDS γυναικών (+VIDEO)

Το Fame Monster προβάλει την ευαισθητοποίησή  της σε θέματα όπως το AIDS, αυτή τη φορά με συνεργάτη την MAC. Σκοπός είναι να ενεργοποιηθούν για την προφύλαξη και προστασία από τα ΣΜΝ.  Το lipstick έχει μια αινιγματική απόχρωση ιδανική για όλους, η συσκευασία του οποίου θα φέρει την υπογραφή της σταρ..

Νέο στιλ εμφάνισης Γιατί άλλαξε μορφή το YouTube;

Η Google έκανε πράξη την υπόσχεση της και προχώρησε σε πλήρη ανακαίνιση της..

H επιστροφή του Eminem! (video)

Ο Εminem δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο καινούριο solo album μέσα στην φετινή χρονιά, εκτός από το reunion των Bad Meets Evil, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εχει σταματήσει να κάνει..

Νέο τραγούδι από την Πέγκυ Ζήνα

Δυναμική επιστροφή ετοιμάζει η Πέγκυ Ζήνα λίγους μήνες μετά την γέννηση της κορούλας της. Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Εγώ θα Τραγουδήσω»..

Κρυμμένος θησαυρός νότια της Κρήτης

Σύμφωνα με τον ερευνητή, στην περιοχή έχουν εντοπιστεί 60 υποθαλάσσια ηφαίστεια, ενώ στην Κύπρο θεωρείται ότι υπάρχουν 3 τρισ. κυβικά μέτρα φυσικό αέριο με 4 ηφαίστεια και στην Αίγυπτο περί τα 8 τρισ. κυβικά μέτρα με 8 ηφαίστεια.Μια μικρή «Αλάσκα»..

Το Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης κοντά στους Σομαλούς πρόσφυγες

Με τα μάτια στραμμένα σε όσους τους έχουν πραγματικά ανάγκη, τα μέλη του  Ελληνικού Καραβανιού Αλληλεγγύης βρέθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη και με γνώση των..

Βουλευτικές εκλογές σήμερα στη Ρωσία

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Ρώσοι για την ανάδειξη των 450 βουλευτών στη Δούμα, ενώ το κοινοβουλευτικό τοπίο θα παραμείνει..

«Αγανάκτηση» και στις Βρυξέλλες

Από δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές διαμαρτυρόμενους για τα μέτρα λιτότητας κατακλύστηκε το κέντρο των Βρυξελλών χθες.

Χιλιάδες διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για τα μέτρα λιτότητας
Χιλιάδες διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για τα..

Χέλμουτ Σμιτ: Να μην βρίζει τους Ελληνες η Μέρκελ

Επικριτικός εμφανίστηκε ο πρώην Σοσιαλδημοκράτης καγκελάριος, Χέλμουτ Σμιτ για την πολιτική της Γερμανίδας καγκελαρίου, Αγκελα Μέρκελ απέναντι στην κρίση χρέους,..

Focus: Σε διμερείς συμφωνίες στρέφονται οι «Μερκοζί»

Ξεχωριστές συμφωνίες με μεμονωμένα κράτη της ευρωζώνης, προτίθενται να συνάψουν η Γαλλία και η Γερμανία, προκειμένου να εξασφαλίσουν την αξιοπιστία του νέου..

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ DAILY TELEGRAPH Ζακ Ντελόρ: Καταδικασμένο εξ'αρχής το ευρώ

Καταδικασμένη από το ξεκίνημά της χαρακτήρισε την Ευρωζώνη ένας από τους εμπνευστές της Νομισματικής Ενωσης, Ζακ Ντελόρ.
Ζακ Ντελόρ:..

Μία νίκη με... πικρή γεύση για Πούτιν - Μεντβέντεφ

Σύμφωνα με τα γκάλοπ, το κόμμα «Ενωμένη Ρωσία» αναμένεται να συγκεντρώσει περίπου το 50% των ψήφων, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει την πλειοψηφία των δύο τρίτων στο ρωσικό κοινοβούλιο. «Καμπανάκι» για τον Πούτιν, που θα διεκδικήσει την προεδρία τον ερχόμενο Μάρτιο

Το κόμμα «Ενωμένη Ρωσία» αναμένεται να χάσει τουλάχιστον 10% της δύναμής του και αυτό θεωρείται βέβαιο από αναλυτές ότι θα το χρεωθεί ο Μεντβέντεφ, έτσι ώστε ο Πούτιν να προχωρήσει χωρίς «βαρίδια» στη
Το κόμμα «Ενωμένη Ρωσία» αναμένεται να χάσει τουλάχιστον 10% της δύναμής του και αυτό..

Προεκλογικό... μπάντμιντον, καλαμπόκι και μοντέλα στη Ρωσία

Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντμίτρι Μεντβέντεφ εμφανίστηκαν, φορώντας αθλητική περιβολή, σε βίντεο με σύνθημα «Ας το κάνουμε μαζί», να παίζουν μπάντμιντον. Οι δύο άντρες διασταύρωσαν τις..

Δείτε ολόκληρη την αποκαλυπτική φωτογράφηση της Έλενας Παπαρίζου στο Nitro, που ανάβει φωτιές..!

Είναι κλισέ, αλλά θα το πούμε, γιατί ισχύει.! Της πάει πολύ ο χωρισμός της Έλενας Παπαρίζου.! Κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα στην αποκαλυπτική και άκρως αισθησιακή της φωτογράφηση για το περιοδικό Nitro.!..