Λάκης Λαζόπουλος: «Ο κόσμος είναι έτοιμος για μεγάλες ρήξεις»

Εκείνο το βράδυ είχε ψύχρα, αλλά ο Λάκης Λαζόπουλος άνοιξε διάπλατα την τζαμαρία του γραφείου του, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, και ξανακάθισε στον καναπέ. Κοιτάζοντας μαγεμένος πότε τον Παρθενώνα, που είχε μόλις φωτιστεί, πότε την πανσέληνο, που έλαμπε, «κοίτα», είπε, «Δεκέμβρη μήνα κι όμως χαζεύουμε με.

Νέες ταραχές για τη σημαία στο Μπέλφαστ


Σκηνικό πολέμου έχει στηθεί εδώ και τρεις ημέρες στο Μπέλφαστ. Αφορμή η απόφαση του δημάρχου στην πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας βάσει της οποίας δεν είναι πλέον υποχρεωτικό η βρετανική σημαία να κυματίζει επί καθημερινής βάσης στο δημαρχείο.
Αποτέλεσμα ήταν να ξεχυθούν στους δρόμους χιλιάδες ενωτικοί, αποκαλούμενοι και “νομιμόφρωνες” στο βρετανικό στέμμα κρατώντας βρετανικές σημαίες για να διαμαρτυρηθούν..

Άρχισε το Ράλι Ντακάρ – Σάινθ και Λόπεζ στην κορυφή Video.Foto..


Ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος αγώνας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που ακούει στο όνομα Ράλι Ντακάρ, ξεκίνησε.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, αυτός ο αγώνας αντοχής για τέσσερα διαφορετικά είδη οχημάτων, θα διεξαχθεί στη Νότια Αμερική ενώ ο αγώνας συμπληρώνει αισίως 34 χρόνια..

Αστροφυσικός ετών... 15 αλλάζει τις αντιλήψεις για το σύμπαν


Ο 15χρονος Νιλ Ιμπάτα έκανε μια επιστημονική ανακάλυψη, που ίσως άλλαξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τους γειτονικούς μας γαλαξίες.
Ο έφηβος από τη Γαλλία βοηθώντας τον πατέρα του, που ειναι αστροφυσικός σε μια μελέτη, κατάφερε τοποθετώντας τα δεδομένα σε ένα ειδικό πρόγραμμα.

Ο στενός φίλος του Τσάβες ξανά πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης στη Βενεζουέλα Video.Foto


Ένα πιστό σύμμαχο του Τσάβες Ντιοσντάντο Καμπέγιο επανεξέλεξε για πρόεδρος της η Εθνοσυνέλευση στη Βενεζουέλα. Ο Ντιοσνάτο Καμπέλο έλαβε 97 ψήφους υπέρ, επί συνόλου 165 βουλευτών.
Έξω από το κτίριο της Εθνοσυνέλευσης της Βενεζουέλας συγκεντρώθηκαν υποστηρικτές του προέδρου, φωνάζοντας «είμαστε όλοι Τσάβες, ο Κομαντάντε θα γίνει καλά»..

H Ρωσία σχεδιάζει το διάδοχο των θρυλικών «Κατιούσα»


Τα αεριωθούμενα συστήματα πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων, που θα διαδεχθούν τα θρυλικά «Κατιούσα», τα οποία είναι σε θέση να πλήττουν διευρυμένους σε έκταση στόχους σε απόσταση άνω των 200 χιλιομέτρων, σχεδιάζονται στη Ρωσία,.

Στη Συρία τραυματίστηκε ένας ανταποπκριτής του Russia Today


Ο Καμίλ Σακρ, ανταποκριτής του ρωσικού αραβόγλωσσου δορυφορικού τηλεοπτικού καναλιού Russia Today τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο στην Νταράγια, προάστιο της συριακής πρωτεύουσας.

Πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας της Συρίας διέφυγε με το μαχητικό του στην Τουρκία

Ένας από τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας της Συρίας κατέφυγε με το μαχητικό του στην Τουρκία. Όπως μετέδωσε απευθείας το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera.

Αυστραλία: Μαίνονται οι πυρκαγιές στό νησί Τασμανία


Αρκετοί άνθρωποι εγκατέλειψαν την Κυριακή το νησί της Τασμανίας, στη νότια Αυστραλία, όπου οι πυρκαγιές έχουν καταστρέψει εκατοντάδες σπίτια, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Οι πυρκαγιές ξέσπασαν την Παρασκευή, καθώς η χώρα πλήττεται από κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες που ανεβαίνουν πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Ο Ζ. Ντεπαρντιέ παρέλαβε το ρωσικό του διαβατήριο από τον Πούτιν


Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ συναντήθηκε χθες βράδυ με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και παρέλαβε το νέο ρωσικό διαβατήριό του, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, διορθώνοντας την προηγούμενη ειδήσή του πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα..

Η ΑΕΚ μπορεί να προηγήθηκε στο 20' με τον Κουτρουμπή, αλλά φάνηκε ανίκανη να κρατήσει το υπέρ της σκορ, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-1


Από πού ν' αρχίσεις και που να τελειώσεις...; Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 3-1 κι όμως δεν μπορεί να έχει καμία δικαιολογία για τις απουσίες, καθώς κάλλιστα θα μπορούσε σήμερα να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό... Αν, όμως υπήρχε η στοιχειώδη οργάνωση στο παιχνίδι της. Τεράστιες είναι οι ευθύνες του Λίνεν.

Μεγάλο διπλό του Λεβαδειακού με 2-1 επί του Παναθηναϊκού


Κακοί συνολικά οι «πράσινοι», δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το γρήγορο προβάδισμα που πήραν με τον Τοτσέ και συνεχίζουν να βολοδέρνουν στη μέση της βαθμολογίας.
Συνθήματα και έντονες αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ μετά τη λήξη του αγώνα..