Το ηλεκτρικό supercar των 4.300€ δια χειρός Κινέζου φοιτητή

Για το ...κέφι του, ένας Κινέζος φοιτητής κατασκεύασε το εντυπωσιακό supercar που βλέπετε στις φωτογραφίες το οποίο του στοίχισε μόλις 4.300 ευρώ.

Το αυτοκίνητο παρουσιάσθηκε πρόσφατα σε έκθεση στην πόλη Χαϊνάν στη νότια Κίνα, όμως, παρά την εντυπωσιακή του εμφάνιση δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την απαραίτητη άδεια για να μπορεί να κινείται στο δρόμο.

Το Lexus RC-F με το χρώμα που φωτίζεται με τον παλμό της καρδιάς του οδηγού (βίντεο)

Το αμάξωμα του Lexus RC-F… χτυπάει με τον παλμό του οδηγού του χάρη στο εξωτερικό χρώμα ηλεκτρο-φωταύγειας.

Η Lexus Αυστραλίας, η  Tricky Jigsaw και η M&C Saatchi της Αυστραλίας, υπογράφουν το πρώτο (και μοναδικό προς το παρόν) αυτοκίνητο στο αμάξωμά του απεικονίζει τη συναισθηματική κατάσταση του οδηγού του.

Αντιμετωπίστε τον καύσωνα με μερικά διατροφικά tips

Τώρα που η θερμοκρασία έχει χτυπήσει κόκκινο, θα έχεις παρατηρήσει σίγουρα και εσύ, ότι κάτι αλλάζει με τη διατροφή σου. Σταματάς να τρως πολύ και αρκετές άλλες φορές προτιμάς να φας μια σαλάτα. Για όλα αυτά «φταίει» η ζέστη.

Η τάση μας να μειώνουμε τις ποσότητες φαγητού που καταναλώνουμε τους ζεστούς

Ποιος είναι ο σωστός προληπτικός έλεγχος για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα;

Ένα σεξουαλικά ενεργό άτομο, ιδιαίτερα εάν έχει συχνή εναλλαγή συντρόφων, έχει μάλλον ακούσει την ίδια συμβουλή πολλές φορές. Να χρησιμοποιεί προφυλάξεις και να κάνει συχνά προκλητικό έλεγχο για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ).