Πίσω από τα σίδερα της φυλακής κινδυνεύει να βρεθεί η Pippa Μίντλετον, αδελφή της μέλουσσας βασίλισσας

Πίσω από τα σίδερα της φυλακής κινδυνεύει να βρεθεί η Pippa Μίντλετον, αδελφή της μέλουσσας βασίλισσας, Κάθριν και μάλιστα, όχι για ένα και για δύο, αλλά ακόμη και για επτά χρόνια!..

Άρχισαν οι ροζ αποκαλύψεις για τα περίφημα «bunga bunga» πάρτι του Μπερλουσκόνι

Άρχισαν οι ροζ αποκαλύψεις για τα περίφημα «bunga bunga» πάρτι του Μπερλουσκόνι, καθώς τα κορίτσια που συμμετείχαν έχουν ήδη αρχίσει να καταθέτουν στο δικαστήριο και να δίνουν πικάντικες λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές σχέσεις που είχαν μαζί του..

Εμπορική συμφωνία Κολομβίας και ΗΠΑ

Η συμφωνία ελεύθερου εμπορίου ΗΠΑ-Κολομβίας θσ τεθεί σε ισχύ τον επόμενο μήνα, μειώνοντας τους δασμούς στις αμερικανικές εισαγωγές στη λατινοαμερικανική χώρα, δήλωσε ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ, Ρον Κερκ..

Ανακοίνωσε η στατιστική υπηρεσία Αισιόδοξα στοιχεία για την οικονομία της Τουρκίας

Πτώση του δείκτη ανεργίας στην Τουρκία κατά 1,7 μονάδες σε σχέση με τον Ιανουάριο, του περασμένου έτους, ανακοίνωσε σήμερα η Τουρκική Στατιστική Υπηρεσία (TURKSTAΤ)..
Ήπια ανοδικά αντέδρασαν οι ευρωπαϊκές αγορές στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, μετά τη μεγάλη πτώση της Μεγάλης Παρασκευής, στην οποία τερματίστηκε το χειρότερο πτωτικό σερί  που έχει καταγραφεί εντός του έτους..

Μετά από ένα μήνα νοσηλείας Βγήκε από το νοσοκομείο ο Μουάμπα

Εξιτήριο από το «London Chest Hospital» πήρε το απόγευμα της Δευτέρας ο Φαμπρις Μουάμπα, μετά από ένα μήνα νοσηλείας..

Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα «βλέπει» στον τελικό της Ευρωλίγκας ο Κώστας Βασιλειάδης

Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα «βλέπει» στον τελικό της Ευρωλίγκας ο Κώστας Βασιλειάδης, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στη SportDay. «Εύχομαι να κάνω λάθος, γιατί θέλω να παίξουν οι δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό», δήλωσε ο σούτινγκ γκαρντ της Μπιλμπάο, που αναλύει τους δύο..

Μένει στη Βέρντερ ο Παπασταθόπουλος

Μέλος της Βέρντερ Βρέμης θα παραμείνει και στη νέα αγωνιστική σεζόν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Κλάους Άλοφς σε..

Μανωλάς: "Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα"

Για τα σενάρια μεταγραφής του, αλλά και για την προσπάθεια της ΑΕΚ στα play off μίλησε ο Κώστας Μανωλάς. Ο αμυντικός της Ένωσης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της NOVA και ξεκαθάρισε όσα έχουν..

Τάκε Κούμπο. Συγκρατείστε το όνομα του. Είναι Ιάπωνας, 11 ετών Ο νέος Μέσι είναι Ιάπωνας

Τάκε Κούμπο. Συγκρατείστε το όνομα του. Είναι Ιάπωνας, 11 ετών, από το Δεκέμβριο του 2011 κάνει τα πρώτα του βήματα στη "Μασία" και οι πρώτες του κινήσεις θυμίζουν Λιονέλ Μέσι.
Δείτε το video με το καταπληκτικό του γκολ κόντρα στην Βιγιαρεάλ και την κάθετη πάσα που δείχνει την τεράστια ποδοσφαιρική ευφυΐα του..

Περήφανος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Σήφης Δασκαλάκης

Περήφανος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Σήφης Δασκαλάκης. «Θα το ευχαριστηθώ σαν να έπαιξα», είπε ο Κρητικός τερματοφύλακας, ο οποίος έμεινε στη σκιά του Μέγιερι κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν..

Ολυμπιακός "Σύννεφα" για Ντιόγκο!

Όσο και αν δεν είναι άσχημες οι εμφανίσεις του Ντιόγκο με την φανέλα του Ολυμπιακού από τον Γενάρη και έπειτα, όταν και επέστρεψε στο λιμάνι, εντούτοις..

«ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ» ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΙΒΟΡΙΑΝΟΣ Ντρογκμπά: «Ολα γίνονται απέναντι στην Μπαρτσελόνα»


Για άλλη μια χρονιά Τσέλσι και Μπαρτσελόνα αναμετρώνται στο Champions League, αυτή τη φορά στα ημιτελικά. Οι Λονδρέζοι υποδέχονται τους Καταλανούς την Τετάρτη (18/4) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ανυπομονεί..

ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ «ΜΠΛΕ» Τσέλσι: «Ντρόπιασαν τον σύλλογο!»

Το λάθος των φίλων της αναγνώρισε η Τσέλσι, που δεν σεβάστηκαν το ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε πριν την έναρξη του ημιτελικού με τη Τότεναμ για ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας...

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ Στο στόχαστρο... η αστυνομία για το θάνατο του «Μάριο»

«Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα» λέει ο θυμόσοφος λαός και αν στην Ελλάδα συχνά – πυκνά φωνάζουμε για ανοργανωσιά και αυθαιρεσίες, κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην γειτονική Ιταλία… Ανοργανωσιά και αυθαιρεσίες που στην συγκεκριμένη περίπτωση ίσως και να στοίχησαν μια ανθρώπινη ζωή…

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ Επειδή η ζωή (και o θάνατος) δεν είναι ένα κινούμενο σχέδιο

Για τους λίγους που δεν θυμούνται, ότι του Ιουλιανού Ross είναι ένα από τα πιο διάσημα, άτυχοι, και έχουν εκτιμηθεί, το manga και χαρακτήρες anime "Captain Tsubasa". Καπετάνιος του Mambo, ενσωμάτωσε το πρωτότυπο του παίκτη σε όλα τα επίπεδα, σε σε θέση να παίξει..

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ Νίνης: «Ο Μέσι της Ελλάδας!»

Προτού καλά – καλά φορέσει τη φανέλα της Πάρμα, ο Σωτήρης Νίνης γνωρίζει την αποθέωση από τον ιταλικό Τύπο που αναφέρεται σε εκείνον με άκρως κολακευτικά σχόλια!
Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «fantagazzetta», σε εκτενές αφιέρωμα στον επιτελικό μέσο του Παναθηναϊκού και από το καλοκαίρι των..

Η Ντόρτμουντ αγκαλιά με τον τίτλο στη Γερμανία

Η Ντόρτμουντ νίκησε στο Γκεζελκίρχεν τη Σάλκε 2-1 και αγκάλιασε τον τίτλο στη Γερμανία αφού τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος ξέφυγε με οκτώ βαθμούς από τη..

Τέλος ο Ντελ Πιέρο από τη Γιουβέντους

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι, μέσα από το βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου..

Η Τσέλσι προκρίθηκε με θρίαμβο στον τελικό του κυπέλλου

Η Τσέλσι νίκησε στο Γουέμπλει 5-1 την Τότεναμ και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας ο οποίος θα διεξαχθεί στις 5 Μαίου. Θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ, η οποία νίκησε 2-1 την Εβερτον..

Εύκολη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε εύκολα 4-0 την Αστον Βίλα και διατήρησε τη διαφορά των πέντε βαθμών από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Στο «Ολντ Τράφορντ» η ομάδα του σερ Αλεξ Φέργκιουσον..

Συγκίνηση για τα 100 χρόνια από το ναυάγιο του Τιτανικού

Συγκίνηση για τα 100 χρόνια από το ναυάγιο του ΤιτανικούΕκδηλώσεις μνήμης για την 100ή επέτειο από το ναυάγιου του Τιτανικού, του «θαύματος της ναυπηγικής», όπως χαρακτηρίστηκε πραγματοποιήθηκαν σε όλο τον κόσμο..

Βραζιλία: 400 κρατούμενοι σε φυλακή κρατούν 130 ομήρους

Περισσότεροι από 400 κρατούμενοι σε φυλακή της βορειοανατολικής Βραζιλίας εξεγέρθηκαν και κρατούν ομήρους 128 συγγενείς τους--ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά--που τους είχαν επισκεφτεί, καθώς και τρεις φρουρούς, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Globo..

Δεν εξέδωσε τελική διακήρυξη λόγω διαφωνιών για την Κούβα Ολοκληρώθηκε η Σύνοδος Κορυφής της Αμερικανικής Ηπείρου

Η Σύνοδος Κορυφής της Αμερικανικής Ηπείρου ολοκληρώθηκε χωρίς να εκδοθεί τελική διακήρυξη σήμερα στην Καρταχένα της Κολομβίας, επειδή δεν υπήρξε συμφωνία για τη συμμετοχή της Κούβας..

Έτσι θα γίνει η Θεσσαλονίκη τουριστικός προορισμός

Στις 14 Νοεμβρίου του 2010 οι δημότες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης άλλαζαν σελίδα εκλέγοντας για δημάρχους δύο πρόσωπα που, αν μη τι άλλο, ήταν εκτός του λεγόμενου παραδοσιακού πολιτικού συστήματος. Οι προσδοκίες τότε ήταν πολλές, όμως ενάμιση..