Φωτογράφηση στο «XOXO Magazine» Eniko Mihalik: Ασπρόμαυρη και σέξι

Η γνωστή ιστοσελίδα Models.com έχει συμπεριλάβει την Eniko Mihalik στη λίστα με τα καλύτερα μοντέλα του κόσμου
Από φωτογράφηση σε φωτογράφηση βρίσκεται αυτόν τον καιρό η καλλονή από την Ουγγαρία Eniko Mihalik, η οποία φωτογραφήθηκε σε ασπρόμαυρο φόντο για το περιοδικό «XOXO Magazine» του Μαρτίου.

FashionTV- Jean Paul Gaultier Gets PUNK Galactic | PARIS Report (80 Φωτό+ 1 Βίντεο)

Take a journey into space at Jean Paul Gaultier’s Fall 2014 Paris show, where Rihanna was front row ready for take-off.
It was a comical start to an artistic showcase when a space flight attendant took to the stage to guide the audience through the JPG Airlines emergency procedure; and prepared they most certainly needed to be.


For if you didn’t speak French, Spanish, or English then the collection spoke for itself. Models took to the galactic green catwalk dressed in retro-futuristic rompers of varying shapes and sizes, accompanied by boots that rose above the thigh, and padded hoods.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- CarPlay: iOS στο αυτοκίνητο

Το CarPlay, το οποίο προορίζεται να παρουσιαστεί στο Geneva Motor Show, από τις 6 ως τις 16 Μαρτίου, θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κλήσεις, να διαβάζουν μηνύματα, να ακούν μουσική ή να χρησιμοποιούν υπηρεσίες χαρτών, χρησιμοποιώντας φωνητικό έλεγχο μέσω του Siri, αφή, ή κουμπιά στο αυτοκίνητο.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- Το Kickstarter έσπασε το «όριο» του ενός δισ. δολαρίων

Το όριο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων έσπασε η δημοφιλής υπηρεσία crowdfunding (συγκέντρωσης χρηματοδότησης μέσω του Διαδικτύου), Kickstarter, σχεδόν πέντε χρόνια μετά το ξεκίνημα της λειτουργίας της.
Σύμφωνα με το Kickstarter, άνω του μισού αυτού του ποσού (που παρατέθηκε σε «pledges»/ «δωρεές» από χρήστες του Διαδικτύου) προέκυψε μέσα στους τελευταίους 12 μήνες.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- Έρευνα: Στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς tablet το Android

Στα 195,4 εκατ. μονάδες ανήλθαν οι πωλήσεις tablets παγκοσμίως το 2013, σύμφωνα με έρευνα της Gartner, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 68% σε σχέση με το 2012. Αν και οι πωλήσεις tablets με iOS σημείωσαν άνοδο το τέταρτο τρίμηνο του 2013, το μερίδιο αγοράς τους έπεσε στο 36%, με το Android να αναδεικνύεται στο νούμερο 1 λειτουργικό για tablets, με 61,9% της αγοράς. Στην τρίτη θέση, σύμφωνα με την Gartner, βρίσκονται τα Windows της Microsoft, με 2,1%.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- Ανεβαίνουν οι πωλήσεις του PlayStation 4

Οι πωλήσεις του PlayStation 4 έφτασαν αισίως τις έξι εκατομμύρια μονάδες, παγκοσμίως, μέσα σε λιγότερο από τέσσερις μήνες μετά το αρχικό λανσάρισμα, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Sony.

Εurovision 2014: Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό!

Αύριο θα ακούσουμε τα τέσσερα τραγούδια που θα μονομαχήσουν στον ελληνικό τελικό την ερχόμενη Τρίτη! Το μεσημέρι, τα links στο Youtube θα ανοίξουν και θα πάρουμε μια γεύση από τις συμμετοχές!

Δείτε τα 10 ταξιδιωτικά καταφύγια για τρελά ερωτευμένους

Κρεβάτια στην έρημο, στη ζούγκλα της κεντρικής Αμερικής ή σε απομονωμένα νησάκια της Καραϊβικής
Σουίτες στην έρημο, στη ζούγκλα της κεντρικής Αμερικής ή σε απομονωμένα νησάκια της Καραϊβικής περιμένουν τους ερωτευμένους για να τους χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών στον Μπέπε Γκρίλο

Λονδίνο
Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών καταδικάστηκε ο επικεφαλής του κινήματος των Πέντε Αστέρων στην Ιταλία Μπέπε Γκρίλο, ο οποίος κατηγορείτο για παραβίαση εργοταξίου στη διάρκεια κινητοποιήσεων το 2010 κατά της κατασκευής υπερταχείας σιδηροδρομικής γραμμής.

Ιταλία: Θρίλερ με την υποψηφιότητα Καμιλέρι στο ψηφοδέλτιο «Η άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα»

Οι εμπνευστές του ιταλικού ψηφοδελτίου «Η άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα» διέψευσαν την είδηση που είχε δημοσιευθεί την Κυριακή και αφορούσε την υποψηφιότητα του συγγραφέα Αντρέα Καμιλέρι με την εν λόγω κίνηση πολιτών.

ΣΥΡΙΖΑ: Κοινή συνεδρίαση Πολιτικής Γραμματείας και Προεδρείου της Κ.Ο.

Το ζήτημα της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καθώς και το θέμα του ευρωψηφοδελτίου αναμένεται να απασχολήσει την κοινή συνεδρίαση της Γραμματείας και του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά την άρση ασυλίας βουλευτών της ΧΑ, όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί προβληματισμός, καθώς για το ζήτημα υπήρξαν διαφοροποιήσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Η δικομματική κυβέρνηση δοκιμάζει για μία ακόμη φορά τις αντοχές της Βαριά η ατμόσφαιρα από τις διαφωνίες των υπουργών

Νέος κύκλος εσωστρέφειας και αναταράξεων προκύπτει εσχάτως για την δικομμματική κυβέρνηση που ταλανίζεται από…φίλιες διαμάχες που διαμορφώνουν μια βαριά ατμόσφαιρα, τόσο με την σύγκρουση ΝΔ και ΠαΣοΚ, όσο και μεταξύ υπουργών.

LIVE από Γενεύη: Όλα τα νέα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται στο Σαλόνι αυτοκινήτου

Ο Τάκης Τρακουσέλλης βρίσκεται στην Ελβετική πόλη και καταγράφει live όλα τα νέα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται εκεί...
Το μεγάλο αυτοκινητικό ραντεβού της Ευρώπης δίνεται κάθε χρόνο στην Γενεύη. Στην Ελβετική πόλη οι αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζουν τα νέα τους μοντέλα, τα οποία θα απασχολήσουν τις αυτοκινητικές μας συζητήσεις τους επόμενους μήνες.

Είδήσεις- Ουκρανία -- Ομπάμα: Η Ρωσία βρίσκεται στη λάθος πλευρά της ιστορίας

Η Ρωσία παραβίασε το διεθνές δίκαιο προχωρώντας στη στρατιωτική της επέμβαση στην Ουκρανία, εκτίμησε σήμερα ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, ενώ τόνισε ότι η Ουάσινγκτον έχει προειδοποιήσει πως θα εξετάσει μια σειρά οικονομικών και διπλωματικών κυρώσεων για να απομονώσει τη Μόσχα.