Nomads: Οι πρώτες δηλώσεις της Αποστολίας Ζώη μετά τη μεγάλη της νίκη

Το Nomads ολοκληρώθηκε επιτυχώς μετά από τρεις μήνες το βράδυ της Παρασκευής, με την Αποστολία Ζώη να ανακηρύσσεται η μεγάλη νικήτρια.
Η τραγουδίστρια κατάφερε να βγάλει εκτός μάχης τον Κωνσταντίνο Οροκλό και να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο, με τον ΑΝΤ1 να μοιράζεται με το κοινό του Nomads τις πρώτες της δηλώσεις μετά το αγώνισμα.
Κρατώντας στα χέρια της το αγαλματίδιο της νίκης, μίλησε στην κάμερα ευχαριστώντας το τηλεοπτικό κοινό και…

Συγκινητική αποκάλυψη: Ο Μαυρίδης προσφέρει όσα κέρδισε στο Nomads σε παιδιά με καρκίνο

Ο παίκτης αποκάλυψε τη μυστική συμφωνία με τον ΑΝΤ1, που τον έκανε να πει το ΝΑΙ στο reality, παρά τις αντιρρήσεις του για τέτοιου είδους παιχνίδια
Μια αποκάλυψη που άλλαξε εντελώς τα δεδομένα στο Nomads έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης στον μεγάλο τελικό. Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε πως δέχτηκε να πάει στις Φιλιππίνες μόνο και μόνο για να δοθεί ένα σημαντικό ποσό στην παιδογκολογική κλινική ΑΧΕΠΑ.

Nomads: Η Αποστολία Ζώη είναι η νικήτρια

Έπειτα από έναν συγκλονιστικό τελικό, αναδείχτηκε ο παίκτης που κέρδισε το έπαθλο με των 100.000€
Έπειτα από τρεις μήνες στο νησί Παλαγουάν, οι δύο φιναλίστ, Κωνσταντίνος Οροκλός και Αποστολία Ζώη βρέθηκαν στην τελική ευθεία. Μετά την ήττα Μαυρίδη, ο οποίος και έκλεψε τις εντυπώσεις όταν αποκάλυψε τη  συμφωνία με τον ΑΝΤ1, χάρη στην οποία είπε το ΝΑΙ στο Nomads, οι δύο παίκτες διαγωνίστηκαν για το έπαθλο των 100.000€. Και η Αποστολία Ζώη δεν φαινόταν διατεθειμένη να χάσει.

Δέκα πράγματα που μας έμαθε η επιστήμη το 2017 για το σεξ

Οι έρευνες περί σεξ που έγιναν την χρονιά που φεύγει ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικές και διαφωτιστικές. Να τι πρέπει να θυμάστε
Χάρη στους επιστήμονες τα πράγματα που μάθαμε το 2017 για το σεξ, ήταν αρκετά. Οι ερευνητές ήρθαν πιο κοντά στον εντοπισμό του αόριστου "ομοφυλοφιλικού γονιδίου", διαπίστωσαν ότι η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος της γυναίκας και απέδειξαν ότι η πορνογραφία δεν προάγει απαραιτήτως τον σεξισμό και τον μισογυνισμό.