Ρωσική κορβέτα Gremyashchiy εκτοξεύει πυραύλους cruise σε εικονικούς στόχους προς ΗΠΑ και Ιαπωνία! (βίντεο)

 Η κορβέτα Gremyashy, επιβεβαίωσε την φήμη της ως «θωρηκτού τσέπης» εκτόξευσε σωρεία πυραύλων κατά του εικονικού εχθρού, στοχεύοντας παράκτια εδάφη από την Καμτσάκα προς τις ΗΠΑ (Αλάσκα) και Ιαπωνία. Το βεληνεκές των πυραύλων να ξεπερνά τα 1.300 χιλιόμετρα πριν φτάσει στον στόχο του.

Οι corvettes Gremyashy έχουν την ιδιαιτερότητα να πλήττουν με μεγάλη ακρίβεια τους στόχους, ακόμη και αν βρίσκονται σε νερά του Ειρηνικού Ωκεανού.

Βίντεο: Ρωσικά T-90M καταστρέφουν ουκρανική απόβαση σε συνδυασμένη επιχείρηση με UAV στη δεξιά όχθη του Δνείπερου! – «Μάθημα» στον ΕΣ για τον Έβρο

 Σε μία συνδυασμένη επιχείρηση αρμάτων μάχης T-90MS και drone οι Ρώσοι απέτρεψαν ουκρανική απόβαση στην στη δεξιά πλευρά του Δνείπερου στην περιοχή της Χερσώνας

Σύμφωνα με πληροφορίες οι UAF εντοπίστηκαν επιτυχώς από Ρώσους χειριστές μη επανδρωμένων αεροσκαφών UAVs.

Ακολούθως η ομάδα ειδοποίησε άμεσα το πλήρωμα των 18 T-90MS Proryv οι οποίοι έβαλλαν καταιγιστικά πυρά που διέλυσαν την ουκρανική συγκέντρωση.

Κοσμογονικές εξελίξεις: Παρουσιάστηκε το πρώτο χαρτονόμισμα των BRICS+!

 Στην 16η Σύνοδο των BRICS+ ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παρουσίασε το πρώτο (ανεπίσημο) χαρτονόμισμα του μεγάλου γεωπολιτικού μπλοκ!

Αυτή δεν θα είναι η τελική του μορφή καθώς ακόμα είναι υπό συζήτηση και σχεδιασμό ως προς το ποια θα είναι η τελική εμφάνιση του, η ουσία όμως είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι που βρίσκεται ακόμα στο χώρο των ιδεών.

Γνωστός στις αρχές ο επιχειρηματίας που βοήθησε ιερείς της Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδος να ξεπλύνουν 3 εκατ. ευρώ

 υνεχίζονται οι έρευνες των αρχών μετά το σκάνδαλο για τους καθολικούς ιερείς που διακινούσαν μαύρο χρήμα προς νυχτερινά κέντρα με τις «επενδύσεις» να φτάνουν έως και τα 3 εκατ. ευρώ.

Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκονται ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων με τουλάχιστον έναν εξ αυτών να έχει «φάκελο», καθώς στο παρελθόν είχε εμπλοκή με υπόθεση εκβιασμού, απάτης και απειλών. 

Μόναχο: Προς οριστικό κλείσιμο οδηγούνται δύο σχολεία των Eλλήνων ομογενών!

 : Μέλη του ΔΣ του Δημοτικού Σχολείου “Αριστοτέλης” που στεγάζεται στο Μόναχο της Γερμανίας, δήλωσαν χθες (24/10) σε μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή πως το σχολείο αυτό, όπως και το 1ο Ελληνικό γυμνάσιο αντιμετωπίζει την απειλή του οριστικού κλεισίματος.

Ειδικότερα, αναφέρουν ότι το συμβόλαιο για το υπάρχον κτήριο λήγει τον Ιούλιο του 2025, και αν δεν ληφθούν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα, αμφότερα θα κλείσουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Η βαθμολογία σε Europa και Conference League – Σε ποιες θέσεις βρίσκονται Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

 Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα ο απολογισμός της χθεσινής βραδιάς για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα στη League Phase του Europa League και του Conference League.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά στη Σουηδία και επικράτησε 1-0 της Μάλμε για την 3η αγωνιστική του League Phase Europa

Ξανά με… λάθη και παραλείψεις πάει σε δίκη η Greek mafia – Ηχηρά ονόματα μένουν εντός κάδρου με πρόταση εισαγγελέα

 Την παραπομπή σε δίκη οκτώ προσώπων εκ των συνολικά 21 που κατηγορούνται για τα κακουργήματα της πολύκροτης υπόθεσης για την Greek mafia προτείνει προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών ο εισαγγελέας πρωτοδικών Μηνάς-Αλέξανδρος Εμμ. Καλούδης, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Documento. 

Και για τους οκτώ ο εισαγγελέας εισηγείται να καθίσουν στο εδώλιο για το κακούργημα της σύστασης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, αλλά και για εκβίαση κατά συναυτουργία και τη δωροληψία υπαλλήλου, αδικήματα που αποδίδονται κατά περίσταση.

Κίμωλος: Μετέφεραν με ιδιωτικό σκάφος πυροσβέστες από τη Μήλο για να σβήσουν τη φωτιά

 Φωτιά ξέσπασε αργά το βράδυ της Τετάρτης σε χορτολιβαδική έκταση στην Κίμωλο, σημαίνοντας συναγερμό στην τοπική κοινωνία λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που έπνεαν.

Παράλληλα, επειδή στο νησί δεν υπάρχει κανένας πυροσβέστης, επιστρατεύτηκε ιδιωτικό σκάφος μέσα στη νύχτα ώστε να μεταφέρει πυροσβέστες από τη Μήλο, σύμφωνα με το cyclades24.gr

Στο δύσβατο και βραχώδες σημείο δόθηκε ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και το πρωί της Πέμπτης, η πυρκαγιά είναι σε ύφεση και δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.

Μπαμπά τι είναι δημοσιογράφος?

 Όταν με ρωτάνε τα παιδιά μου "μπαμπά τι κάνεις στη δουλειά;" τους απαντάω με χαμόγελο... "το εντελώς αντίθετο απ' αυτόν..."

Μπράβο στον βουλευτή του #ΚΚΕ Γιάννη Γκιόκα. 

Τον έκανε να μοιάζει με αφηνιασμένη ποδοπατημένη γαλότσα...

Και θα απεργούμε και θα διεκδικούμε και θα πιάνουμε τους δρόμους, γιατί δεν είναι πολλά τα λεφτά Άρη... 

Μέχρι να τελειώσει το σάλιο σου και να μην έχεις ούτε για να φτύνεις εαυτόν...

ΗΣΑΠ: Μόλις έξι συντηρητές για το απαρχαιωμένο δίκτυο – Η φωτιά στον συρμό στη Νερατζιώτισσα ανέδειξε την τραγική υποστελέχωση της Γραμμής 1

 Ο συρμός του ηλεκτρικού που πρόσφατα πήρε φωτιά στον σταθμό Νερατζιώτισσα είναι ακόμη ένα παράδειγμα παρακμής της παλαιότερης γραμμής της χώρας.

 Το Documento αναδεικνύει εκ νέου την τραγική υποστελέχωση της Γραμμής 1, στην οποία κομβικό ρόλο παίζουν οι τεχνικοί επιδομής. Πώς όμως θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν μόλις έξι άτομα (τρία στην πρωινή βάρδια και άλλα τρία στη βραδινή) μια γραμμή 25 χιλιομέτρων;