Θα σε χάλαγε να ήσουν κάπως έτσι τώρα;

Θα σε χάλαγε να ήσουν κάπως έτσι τώρα;

                    Οι ξεχωριστές στιγμές κάνουν τη διαφορά

Πόλο: Πρώτη ήττα για την Εθνική, 12-7 η Αυστραλία

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον Α’ όμιλο του ολυμπιακού τουρνουά του Ρίο με ήττα 12-7 από την Αυστραλία. Οι Έλληνες διεθνείς έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό και γνώρισαν την πρώτη τους ήττα, ενώ είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η Εθνική βρισκόταν στο παιχνίδι μέχρι και το 3-3, όμως στη συνέχεια έπαθε…

Ρίο 2016: Δυσκολεύτηκε πάλι η «Team USA», 100-97 τη Γαλλία

Μία ακόμα νίκη με μικρή διαφορά από τους αντιπάλους τους πανηγύρισαν οι αστέρες του ΝΒΑ. Η «Team USA» στο πλαίσιο της πέμπτης και τελευταίας αγωνιστικής του Α’ ομίλου στο μπάσκετ επικράτησε 100-97 της Γαλλίας και πήρε αήττητη την πρώτη θέση.

Τα δεκάλεπτα: 30-24, 55-46, 81-69, 100-97

Ισόπαλοι 1-1 Πανιώνιος και Ατρόμητος

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Πανιώνιος και Ατρόμητος σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη. Οι Νεοσμυρνιώτες, στο 19' άνοιξαν το σκορ με τον Ανσαριφάρντ, ενώ στο 30' ο Μασούρας σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 61' ο Λε Ταλέκ που είχε περάσει ως αλλαγή ισοφάρισε με κεφαλιά.

"Τρελλό" ντέρμπυ και νίκη της Λίβερπουλ

Απίθανο ντέρμπυ έγινε στο Λονδίνο ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Άρσεναλ. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έχασαν πέναλτυ με τον Γουόλκοτ στο 28, όμως αμέσως σκόραρε και όλα έδειχαν ότι η κακή παράδοση της Λίβερπουλ στο Λονδίνο, με μία νίκη σε 20 ματς θα συνεχιζόταν.

Premier League: 3-1 η Γιουνάιτεντ την Μπόρνμουθ

Η νεά Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο δείχνει από νωρίς ότι εφέτος δεν αστειεύεται και μετά την κατάκτηση του Κομιούνιτι Σιλντ, ξεκίνησε πιο πειστικά από όλους τους διεκδικητές του τίτλου, με νίκη 3-1 στην έδρα της Μπόρνμουθ. Γκολ και πάλι ο Ζλάταν. Απίθανο ματς στο Λονδίνο και νίκη 4-3 της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ, με 5 γκολ στο β μέρος.
Αυτή η Γιουνάιτεντ θέλει να κερδίζει και στα πρώτα 45 λεπτά έδειξε ακριβώς ότι αφομοιώνει γρήγορα τη νοοτροπία του Ζοσέ Μουρίνιο.

Μητέρα αρκούδα κολυμπά σε καταρράκτη για να σώσει τα μικρά της (vid)

Ο τίτλος «μητέρα της χρονιάς» θα μπορούσε κάλλιστα να διεδικηθεί από μια αρκούδα ονόματι Γκρέιζερ, η οποία δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό τους κινδύνους που κρύβει ένας καταρράκτης, βλέποντας τα μικρά της να παρασύρονται από τα ορμητικά νερά.

Ρίο 2016: στην μάχη της πρόκρισης στον τελικό της συγχρονισμένης Πλατανιώτη-Παπάζογλου

Καλή εμφάνιση στα προκριματικά του ελεύθερου προγράμματος στην συγχρονισμένη κολύμβηση για την Ευαγγαλία Πλατανιώτη και την Εβελίνα Παπάζογλου, που διεκδικούν την συμμετοχή τους στην 12άδα του τελικού. Στον στίβο οι Ελληνίδες αθλήτριες τερμάτισαν κάτω από την 80η θέση.

Τα κορίτσια στην πισίνα συγκέντρωσαν 86.1000 βαθμούς (25.6000 η εκτέλεση, 34.4000 η

Ο Γκάρι Λίνεκερ κράτησε το λόγο του και εμφανίστηκε ημίγυμνος στο στούντιο (vid)

Αν παρουσιάζεις αθλητική εκπομπή, είσαι πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και μάλιστα από τα τοπ ονόματα στην εποχή σου και υπόσχεσαι κάτι, δεν μπορείς παρά να κρατήσεις το λόγο σου.
Ο Γκάρι Λίνεκερ είχε ευθαρσώς

Ρίο 2016: Στον τελικό του επί κοντώ ο Κ. Φιλιππίδης

Στον τελικό του άλματος επί κοντώ προκρίθηκε ο Κώστας Φιλιππίδης με άλμα στα 5.70μ
Ο Έλληνας πρωταθλητής θα βρεθεί για δεύτερη φορά σε τελικό Ολυμπιακών καθώς έκανε μόλις ένα άκυρο άλμα. Ξεκίνησε με έγκυρο στα 5.30μ και στα 5.45μ και πέρασε τα 5.70μ με τη δεύτερη προσπάθεια.
Ο τελικός θα γίνει τα ξημερώματα της 16ης Αυγούστου στις 02:35.

Οι ευχαριστίες του Φιντέλ και τα επικριτικά σχόλια κατά του Ομπάμα

Ευχαριστίες προς τον κουβανικό λαό για τις προς τιμήν του εκδηλώσεις με αφορμή τα 90ά του γενέθλια, εξέφρασε ο Φιντέλ Κάστρο, με άρθρο που δημοσιεύεται σε κρατικά ΜΜΕ, στο οποίο επικρίνει τις ΗΠΑ και τον Μπαράκ Ομπάμα.