Europa League: Πανωλεθρία για Ολυμπιακό, 1-4 από τη Μπεσίκτας (εικόνες-Βιντεο)

Στη φάση των «16» σταμάτησε η διαδρομή του Ολυμπιακού στο Europa League, καθώς ηττήθηκε 1-4 από την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, αποκλείστηκε. Ο Αμπουμπακάρ (10′), ο Μπάμπελ (22′, 75′) και ο Τοσούν (84′) τα γκολ της τουρκικής ομάδας, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 39′, λόγω αποβολής του Αμπουμπακάρ. Ο Ελιουνούσι στο 31′ το γκολ της ελληνικής ομάδας.

Έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι

Μια υπάλληλος τραυματίστηκε στο Παρίσι από έκρηξη που σημειώθηκε αφού άνοιξε έναν φάκελο στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο BFM.
Επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στα γραφεία του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στο Παρίσι, ανέφερε η αστυνομία.
Ενήμερη για το περιστατικό η Κριστίν Λαγκάρντ

Χαραγκιώνης: Το φθινόπωρο το πρώτο outlet εμπορικό στο κέντρο της Αθήνας

Το πρώτο outlet εμπορικό κέντρο έρχεται στο κέντρο της Αθήνας, μία τάση που έχει μεγάλη απήχηση στις χώρες του εξωτερικού.

Η επένδυση αφορά το εμπορικό ακίνητο Capitol του ομίλου Χαραγκιώνη στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ιουλιανού, εκεί όπου σήμερα στεγάζεται μεταξύ άλλων το Μουσείο Αυτοκινήτου.

Σόιμπλε για Ελλάδα: Ιt´s the implementation stupid

Η Ελλάδα και το ελληνικό μνημόνιο είναι μοναδικές περιπτώσεις και έχουν ειδικά προβλήματα, σημείωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ πρόσθεσε ότι ελπίζει πως η χώρα μας θα μπορέσει να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις.
Σε ομιλία του στο συνέδριο του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Ινστιτούτου (IIF), σημείωσε ότι πρέπει να υπάρξει στροφή από τη νομισματική στη δημοσιονομική πολιτική, υπονοώντας τήρηση των δημοσιονομικών

Βγάζει το «βραχιολάκι» ο Θωμάς Λιακουνάκος

Αφαιρείται το «βραχιολάκι» που φορά ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών που αντικαθιστά το μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης με την επιβολή υψηλής χρηματικής εγγύησης και περιοριστικούς όρους για τον κατηγορούμενο στην υπόθεση των εξοπλιστικών.
Με βούλευμά του, το δικαστικό συμβούλιο (αριθμός 440/2017) αντικαθιστά το «βραχιολάκι» που φορά, περίπου έναν χρόνο, ο επιχειρηματίας με την επιβολή των

ΝΔ: Η επιχείρηση στοχοποίησης των στελεχών μας θα αποτύχει παταγωδώς

Η επιχείρηση στοχοποίησης της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της θα αποτύχει παταγωδώς, γιατί σύσσωμος ο ελληνικός λαός καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την αποστολή εκρηκτικού μηχανισμού από την Ελλάδα στο ΔΝΤ με στοιχεία του Βασίλη Κικίλια.

Η όμορφη πλευρά της Πορτογαλίας κρύβεται στο Πόρτο (pics)

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας, το Πόρτο, έχει τόσες ομορφιές που κάνει τον επισκέπτη να μην χορταίνει τα αξιοθέατα και τις ατελείωτες βόλτες! Τοποθετημένη κατά μήκος των εκβολών του ποταμού Ντούρο, στα βόρεια της χώρας, είναι ένα από τα παλαιότερα Ευρωπαϊκά κέντρα και έχει ενταχθεί στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO το 1996.

Ο πιο έγκυρος ταξιδιωτικός οδηγός: 10 must see προορισμοί από τον άνθρωπο που έχει γυρίσει τον κόσμο (pics)

Μας έχουν κουράσει οι προτάσεις του τύπου «must -see»; Μάλλον, ναι. Τούτη τη φορά, όμως, αξίζει να σταθούμε. Γιατί οι προτάσεις έρχονται από μια κοπέλα, η οποία ταξίδεψε και στις 196 χώρες του κόσμου!
Όλα ξεκίνησαν όταν η Cassie De Pecol (γεννήθηκε σε αγροτική περιοχή έξω από την Ουάσιγκτον) συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν γι' αυτήν το σχολείο. Τον Αύγουστο του 2009, μαζί με το αδελφό της ξεκίνησαν να περιοδεύουν στην Ευρώπη.

Δύο ελληνικά νησιά στη λίστα με τις πιο χαλαρωτικές παραλίες του κόσμου (pics)

Tο πλήθος, η φασαρία και η απόσταση σε εγκαταστάσεις όπως κέντρα αναψυχής, καζίνο και αεροδρόμια μπορούν να αφαιρέσουν πόντους από την ατμόσφαιρα ηρεμίας μιας παραλίας. Το σάιτ U.S. News συνυπολόγισε αυτούς τους παράγοντες, σε συνάρτηση με τις κριτικές των αναγνωστών και

Οι Αυστριακοί ψηφίζουν Ελλάδα για διακοπές!

Σε έναν από τους αγαπημένους προορισμούς των Αυστριακών μετατρέπεται η Ελλάδα με τον διευθυντή του αυστριακού ομίλου τουριστικών γραφείων «Reisewelt», Φέλιξ Κένιγκ, να τονίζει ότι η χώρα μας θεωρείται «ο μεγάλος κερδισμένος», καθώς οι κρατήσεις έχουν αυξηθεί μαζικά σε σχέση με πέρυσι.

Η Ελλάδα «πρωταγωνίστρια» στο National Geographic Traveller! (pic)

Με τίτλο εξωφύλλου «Greece, A Modern Classic» θα κυκλοφορήσει το National Geographic Traveller Απριλίου.
Το περιοδικό έχει ήδη δημοσιοποιήσει μια πρόγευση του άρθρου με την υπογραφή του έγκριτου Ελληνοβρετανού δημοσιογράφου John Malathronas. 

Στο top5 των online αναζητήσεων των Αμερικανών η Σαντορίνη!

Νέα έρευνα πραγματοποίησε η Google με τη Sojern σχετικά με τις πιο δημοφιλείς online αναζητήσεις των Αμερικάνων για ταξιδιωτικούς προορισμούς. Στη «μελέτη» αναφέρεται μεταξύ άλλων τι ακριβώς ψάχνει ο Αμερικανός τουρίστας μέχρι την τελική του απόφαση και την πραγματοποίηση της κράτησής του.
Συγκεκριμένα, για το αποτέλεσμα επεξεργάστηκαν τα δεδομένα 350 εκατ.

Ολλανδία: Πρωτιά Ρούτε στις εκλογές – Κατακρημνίστηκε το κόμμα του Ντάισελμπλουμ

Το κεντροδεξιό κόμμα του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε VVD θα παραμείνει η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στο ολλανδικό κοινοβούλιο, σύμφωνα με το πρώτο exit poll που μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NOS, εξασφαλίζοντας 31 από τις 150 έδρες.
Το ακροδεξιό Κόμμα για την Ελευθερία του Γκέερτ Βίλντερς θα καταλάβει τη δεύτερη θέση μαζί με άλλα δύο κόμματα, τη Χριστιανοδημοκρατική Έκκληση και τους Δημοκράτες 66, καθώς συγκεντρώνουν 19 έδρες έκαστο.

Ολλανδία: Πτώση για το κόμμα του Ντάισελμπλουμ, κρίνεται το μέλλον του στο Eurogroup

Η μεγάλη μείωση των ποσοστών του Εργατικού Κόμματος στο οποίο ανήκει ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, υπουργός Οικονομικών της απερχόμενης κυβέρνησης και πρόεδρος του Eurogroup, είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της εκλογικής αναμέτρησης της Ολλανδίας.
Να σημειωθεί ότι το κόμμα Εργασίας του Γερούν Ντάισελμπλουμ συγκεντρώνει μόλις 9 έδρες σε σύνολο 150.