Τα μηνύματα ηγετών λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου G7

Το «βορειοκορεατικό πρόβλημα» θα επιλυθεί, υποστηρίζει ο Αμερικανός πρόεδρος, ενώ ο Μακρόν υπόσχεται κάθε βοήθεια κατά της τρομοκρατίας στη Μέι.
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως η Βόρεια Κορέα είναι ένα «μεγάλο πρόβλημα», αλλά διαβεβαίωσε τον ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε πως τα ζητήματα γύρω από το απομονωμένο αυτό ασιατικό κράτος θα επιλυθούν.
«Μας απασχολεί πολύ… Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα,

Στα Χανιά για τα γενέθλιά του ο πλουσιότερος Έλληνας του κόσμου

Στα ανοικτά της παραλίας των Αγίων Αποστόλων, στα Χανιά, έχει δέσει το εκθαμβωτικό Super Yacht Sapphire , προερχόμενο από το λιμάνι της Καλαμάτας, το οποίο ανήκει σε έναν δισεκατομμυριούχο Έλληνα, τον Φιλάρετο Καλτσίδη ή Filaret Galtchev.
O Φιλάρετος Καλτσίδης που γιορτάζει τα γενέθλια του στις 26 Μαΐου, δηλαδή  Παρασκευή, κάτι που δηλαδή αυτή τη χρονιά αποφάσισε να κάνει στα Χανιά, έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς,

Τι πρέπει να ξέρει ένας επιχειρηματίας για το χτίσιμο μιας επιχείρησης

Πέντε συμβουλές για τη σωστή οικοδόμηση μιας εταιρείας.


της Άριελ Κέι*
Στον μπαμπά μου τού αρέσει να λέει: «Η επιτυχία είναι να είσαι άνετος με την αβεβαιότητα». Ως επιχειρηματίας, αντιμετωπίζεις μπόλικο ρίσκο κατά την οικοδόμηση ενός εμπορικού σήματος. Όταν ξεκίνησε η Parachute, μπήκα σ’ έναν ωκεανό άγνωστων παραγόντων – παράτησα τη δουλειά μου και έβαλα όλες τις αποταμιεύσεις μου στην επιχείρηση.

Αυτό θα πει marketing: Η Σουηδία μόλις έβαλε ολόκληρη την χώρα στο Airbnb

Γιατί να βάλεις μερικά σπίτια στο Airbnb όταν μπορείς να βάλεις ολόκληρη την χώρα; Κάτι θα ξέρουν οι Σουηδοί, οι οποίοι σε μία προσπάθεια να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους και μαζί με αυτά και τους τουρίστες, καταχώρισαν όλη την χώρα στο Airbnb. Με αυτόν τον τρόπο η χώρα κατάφερε να δείξει τις πολλές και διαφορετικές ομορφιές της, προτρέποντας τους τουρίστες να την επισκεφτούν.

Δείτε πόσα θα κερδίζατε αν αγοράζατε Bitcoin πριν επτά χρόνια!

Μια αγορά αξίας 5 δολαρίων σήμερα έχει αξία που ξεπερνάει τα 4,4 εκατ. δολάρια.
Πριν από επτά χρόνια, η αξία ενός bitcoin ήταν σχεδόν 0,0025 δολάρια. Σήμερα έχει φτάσει πάνω από 2.200 δολάρια.
Μέσα σε επτά χρόνια η αξία του Bitcoin πολλαπλασιάστηκε 879,999 φορές. Έτσι αν για παράδειγμα ένας επενδυτής είχε αποφασίσει να ξοδέψει πέντε δολάρια για να αγοράσει συνολικά 2.000 bitcoins το 2010, σήμερα η αξία αυτού του μεριδίου ισοδυναμεί με 4,4 εκατ. δολάρια.

Σφαγή Χριστιανών: Στους 26 οι νεκροί. Ανάμεσά τους πολλά παιδιά (video)

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στους προσκυνητών στην Αίγυπτο. Δεκάδες οι τραυματίες. Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών
Αυξάνεται επίσημα σε 26 νεκρούς τουλάχιστον, ο αριθμός των θυμάτων από τη σημερινή φονική επίθεση που δέχτηκαν τρία συνολικά οχήματα που κατευθύνονταν στο μεγάλο προσκύνημα της Παναγίας στο μοναστήρι του Αγίου Σαμουήλ, στην ανατολική Μίνια της Άνω Αιγύπτου.

Αθήνα - Νέα Υόρκη από σήμερα και με United Airlines

Ξεκίνησε η εποχική σύνδεση που θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Οκτωβρίου..
Μία ακόμη επιλογή προσφέρεται σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν απευθείας από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη. Η United Airlines ξεκίνησε από σήμερα απευθείας πτήσεις από την ελληνική πρωτεύουσα προς το Newark Liberty International Airport. Η σύνδεση είναι εποχική, με διάρκεια έως τις 5 Οκτωβρίου, 2017 (τελευταία πτήση και αναχώρηση από την Αθήνα).

Αθηναϊκές αυλές που θυμίζουν νησί

Τώρα που ο καιρός ζεσταίνει, οι αυλές της Αθήνας γίνονται το αγαπημένο μας καταφύγιο τις μέρες και τις νύχτες εκείνες που θέλουμε να πάρουμε γεύση καλοκαιριού. Ο έναστρος ουρανός, το άρωμα του γιασεμιού, το πλακόστρωτο ή το χαλίκι, οι ατμοσφαιρικές γωνιές και η χαλαρή και παρεΐστικη ατμόσφαιρα είναι όλα όσα ζητάμε αυτή την εποχή για να απολαύσουμε το φαγητό, τον καφέ ή το ποτό μας.
Από το κέντρο μέχρι τις πιο δημοφιλείς γειτονιές των προαστίων, διαλέγουμε μαγαζιά με υπέροχες αυλές που κάνουν την Αθήνα να μοιάζει με νησί.

Τέσσερις ιδέες για οικονομικά Σαββατοκύριακα κοντά στην Αθήνα

Τι θέλουμε από τον ιδανικό προορισμό για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου; Να είναι κοντά στην Αθήνα, να έχει άφθονες εικόνες φύσης για να χαλαρώσουμε, ταβερνάκια για καλό φαγητό και φυσικά- μιας και έρχεται καλοκαίρι- ωραίες παραλίες για να κάνουμε τις πρώτες βουτιές της σεζόν.

Οι παρακάτω προορισμοί που επιλέξαμε για εσάς τα έχουν όλα αυτά. To σημαντικότερο; Ένα weekend σε αυτούς δεν ξεπερνάει τα όσα αντέχει η τσέπη μας.

Πόρτο Χέλι, κοσμική ζωή στις δαντελωτές ακτές της Πελοποννήσου

Σε απόσταση περίπου 85 χιλιομέτρων από το Ναύπλιο, το Πόρτο Χέλι είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Αργολίδας. Το επιλέγουν πολλοί ιδιοκτήτες σκαφών, λόγω της οργανωμένης και μεγάλης μαρίνας του, αλλά και πολλοί εκδρομείς που αναζητούν προορισμούς για ολιγοήμερες αποδράσεις κοντά στην Αθήνα.
Το Πόρτο Χέλι συνδυάζει την εντυπωσιακή φύση, με τους καταπράσινους μικρούς λόφους, με την τιρκουάζ ακτογραμμή, γεμάτη δαντελωτές ακτές και μικρούς όρμους.

Νέο τμήμα επειγόντων περιστατικών για παιδιά στο Καρπενήσι από τον όμιλο ΟΤΕ

Το Καρπενήσι απέχει 74 χιλιόμετρα από τη Λαμία και 288 από την Αθήνα. Μέχρι πρόσφατα οι οικογένειες που τα παιδιά τους αντιμετώπιζαν έκτακτα περιστατικά υγείας ζούσαν μια περιπέτεια για να φθάσουν στα «Επείγοντα» ενός μεγάλου νοσοκομείου.
«Όταν ο γιος μου ήταν δύο ετών ανέβασε πυρετό 38,8, έχασε τις αισθήσεις του και έκανε σπασμούς», θυμάται ο κύριος Ανδρέας Καραγκούνης. «Για το νοσοκομείο της Λαμίας έπρεπε να οδηγήσουμε μιάμιση ώρα με στροφές και μεγάλη ταλαιπωρία».

Νέα δημοσκόπηση αφήνει έξω από τη Βουλή Λεβέντη, Καμμένο και Θεοδωράκη

Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα πανελλαδική δημοσκόπηση της Pulse μετά την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, για λογαριασμό του Action24.
Στη δημοσκόπηση η ΝΔ συγκεντρώνει 30% στην πρόθεση ψήφου, έναντι 17% του ΣΥΡΙΖΑ, διευρύνοντας την διαφορά των δύο κομμάτων κατά μία μονάδα, συγκριτικά με τη δημοσκόπηση του προηγούμενου μήνα.
Ακολουθεί η ΧΑ με 7%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,5% και το ΚΚΕ με 6%.

Οργή για τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων από την Ένωση Κεντρώων

«Στις δημοσκοπήσεις που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν γίνεται αναγωγή επί του συνόλου του εκλογικού σώματος των ευρημάτων για την πρόθεση ψήφου» υποστηρίζει η Ένωση Κεντρώων αναφερόμενη στη δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ δηλώνοντας ότι «με τον τρόπο αυτό επιχειρούν κάποιοι να εξοντώσουν την Ένωση Κεντρώων».

Εκτροπή λεωφορείου με μαθητές στις Σέρρες – Τουλάχιστον 35 εγκλωβισμένοι

Από την ανατροπή τραυματίστηκαν τουλάχιστον 7 μαθητές και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους Σε εξέλιξη βρίσκεται ο απεγκλωβισμός περίπου 35 μαθητών από τουριστικό λεωφορείο το οποίο εξετράπη της πορείας του, στον επαρχιακό δρόμο Κρηνίδας – Αγγίστας Σερρών.

ΗΠΑ: Η Γερουσία επαναφέρει το ν/σ για ελεύθερα ταξίδια στην Κούβα

Δικομματική ομάδα Αμερικανών γερουσιαστών επανέφερε την Πέμπτη στη Γερουσία νομοσχέδιο που αποσύρει όλους τους περιορισμούς σε ταξίδια στην Κούβα, προσελκύοντας περισσότερους υποστηρικτές αυτή τη φορά, σημάδι μιας αυξανόμενα θετικής στάσης απέναντι στις σχέσεις ΗΠΑ-Κούβας το μέλλον των οποίων ωστόσο

Ντόναλντ Τραμπ: «Οι Γερμανοί είναι κακοί, πολύ κακοί»(“The Germans are bad, very bad”)

«Οι Γερμανοί είναι κακοί, πολύ κακοί» (“The Germans are bad, very bad”), φέρεται να είπε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά τη συνάντησή του με ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες αναφερόμενος στο γερμανικό εμπορικό πλεόνασμα, σύμφωνα με πληροφορίες του Spiegel.