Με θετικό πρόσημο «τρέχει» ο Αύγουστος για τον ελληνικό τουρισμό

Οιωνοί άριστοι εξακολουθούν να καταφθάνουν για τον ελληνικό τουρισμό, προμηνύοντας, ότι και το 2016 θα είναι μία χρονιά θετική για την τουριστική βιομηχανία.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) Ανδρέας Ανδρεάδης, τόνισε, ότι συνεχίζεται η αυξητική τάση των τουριστικών κρατήσεων της τελευταίας στιγμής προς Ελλάδα και όλα δείχνουν ότι οι ελεύσεις τουριστών την εφετινή χρονιά, θα ανέλθουν στα 25 εκατομμύρια

Πέντε εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε στην Πάρο

Γραφική και κοσμική, ήρεμη και πολυσύχναστη, σας συστήνει τον πολυπρόσωπο χαρακτήρα της μέσα από τους πανέμορφους οικισμούς και τα χωριά, τα πάλλευκα σοκάκια με τις ζωγραφισμένες ντάμες, τα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής κτήρια με τα χρωματιστά πορτοπαράθυρα, τις ανθισμένες βουκαμβίλιες, τα ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα, τις παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά και τους μικρούς κόλπους, την πληθώρα δραστηριοτήτων και επιλογών για διαμονή, φαγητό και διασκέδαση.

Οι ταράτσες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο που κόβουν την ανάσα Δείτε φωτογραφίες

Ο ανταγωνισμός των πολυτελών ξενοδοχείων σε ό,τι αφορά τις παροχές προς τους επισκέπτες τους είναι έντονος και οι προτάσεις τους για να κατακτήσουν τις καρδιές των φιλοξενούμενών τους είναι διαρκής αγώνας δρόμου.
Οι εντυπωσιακές ταράτσες, με σημεία χαλάρωσης και άπλετη θέα, είναι αναμφίβολα ένα από τα ατού πολλών ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο.

Τα 10+3 πιο νόστιμα τραπέζια στη Σίφνο

Ζήστε αξέχαστες, γαστρονομικές εμπειρίες στα καλύτερα εστιατόρια της Σίφνου. Παραδοσιακές ή πιο μοντέρνες γεύσεις θα σας συστήσουν στην ιδιαίτερη κουζίνα του νησιού, μέσα από τον πιο γευστικό και ανεπανάληπτο τρόπο.

Αυτή είναι η πιο ακριβή βίλα του κόσμου ..Δείτε φωτογραφίες

Το ακριβότερο σπίτι στον κόσμο βρίσκεται προς πώληση με κόστος 1 δισεκατομμύριο λίρες στο νότιο τμήμα της Γαλλίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.
Το πολυτελές αρχοντικό που είναι πρώην κατοικία του Βέλγου βασιλιά Λεοπόλδου Β μπορεί να γίνει δικό σας έναντι αυτού του εξωφρενικού ποσού που το καθιστά το πιο ακριβό σπίτι στον κόσμο, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Σέριφος: Αυλαία των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την αιματηρή απεργία

Koρυφώνονται οι πολυήμερες εκδηλώσεις στη Σέριφο την Κυριακή 21 Αυγούστου, επέτειο συμπλήρωσης των 100 χρόνων από τη μεγάλη και αιματηρή απεργία στη Σέριφο το 1916 που είχε σαν αποτέλεσμα την πρώτη εφαρμογή του οκταώρου.
Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε στο νησί σειρά εκδηλώσεων,  οι οποίες ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή, που τις οργανώνουν ο Δήμος Σερίφου σε συνεργασία με το Σωματείο μεταλλωρύχων και οικοδόμων Σερίφου και την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Ρίο 2016: Κατερίνα Στεφανίδη, η νέα «βασίλισσα» των αιθέρων

Με ένα άλμα στα 4,85μ. η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε τους αιθέρες στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ρίο μαζί με το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων και χρίσθηκε νέα «βασίλισσα» στο άλμα επί κοντώ.
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου κι έπειτα από μια συγκλονιστική μάχη με την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις, χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Ρίο 2016: το Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ

Μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα η Κατερίνα Στεφανίδη χάρισε στην Ελλάδα το 6ο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες: με άλμα στα 4.85 κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας 2η με το ίδιο ύψος αλλά παραπάνω αποτυχημένα άλματα την Αμερικανίδα Μόρις και 3η τη ΝεοΖηλανδή Μακ Κάρτνεϊ στα 4.80.
Η Στεφανίδη ξεκίνησε εντυπωσιακά και με σταθερότητα τα άλματα της, περνώντας με την πρώτη τα 4.60 και 4.70 ενώ σε αυτό το ύψος έγινε το μεγάλο ξεκαθάρισμα, καθώς έμειναν έξω οι δύο πρώτες στο Λονδίνο, Σουρ και Σίλβα.