ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ Ρούμπι: Ο Σίλβιο μου δίνει ότι θέλω για να μην μιλήσω...

Ρούμπι: Ο Σίλβιο μου δίνει ότι θέλω για να μην μιλήσω... "Ο Σίλβιο έχει ξετρελαθεί μαζί μου και λέει ότι θα μου δώσει ότι ζητήσω, φτάνει να μην μιλήσω με τους δημοσιογράφους..

ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ Oλος ο «Δρόμος» σε μία βραδιά

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Μελίνα Ασλανίδου συμμετέχουν μεταξύ άλλων στη συναυλία του Μίμη Πλέσσα   Στον θρυλικό δίσκο του συνθέτη και στο «Μίλα μου για τη λευτεριά», σε στίχους Λ. Παπαδόπουλου, είναι αφιερωμένη η αυριανή συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής  ..

Οι Λυρίδες θα γεμίσουν τον ουρανό! Θα "βρέξει" αστέρια απόψε

Ενα μοναδικό υπερθέαμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι μείνουν ξύπνιοι τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή κι αν φυσικά δεν έχει συννεφιά...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η άτακτη Πίπα δοκιμάζει τις αντοχές της Ελισάβετ

Η ερωτική ζωή της Πίπα απασχολεί τους Βρετανούς από την ημέρα που έγινε διάσημη - κυρίως χάρη στα καλλίγραμμα... οπίσθιά της. H άστατη ζωή της είχε ήδη εκνευρίσει τη βασίλισσα, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε όταν η αδελφή της Κέιτ απαθανατίστηκε πριν από λίγες ημέρες μέσα σε αυτοκίνητο που ο οδηγός του σημάδεψε με πιστόλι τους παπαράτσι..

Συνοδευόμενη πάντα από τον Αλβάρο Τώρα και «τενίστρια» η Αθηνά Ωνάση!

Αν νομίζετε πως  η διάσημη κληρονόμος αποφάσισε να απαρνηθεί το αγαπημένο της άθλημα την ιππασία για κάποιο άλλο άθλημα όπως αυτό του τένις, κάνετε λάθος. 
Η Αθηνά ήταν από τους υψηλούς καλεσμένους που..

Μαλιμπού, Καλιφόρνια Το πρώτο εξώφυλλο της Rihanna στο «Harper’s Bazaar»

Το πρώτο της εξώφυλλο για το γυναικείο περιοδικό «Harper’s Bazaar» έκανε η τραγουδίστρια Rihanna, η οποία το ανακοίνωσε με ιδιαίτερη..

Καρέ – καρέ σούπερ φωτογράφηση Polly Parsons: Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά της!

Είναι καυτή και πολύ χυμώδης. Ο λόγος για την Βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο Polly Parsons. H 28χρονη καλλονή φωτογραφήθηκε..

Στο Εκουαδόρ η Angelina Jolie Ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως

Λίγες ημέρες μετά τον αρραβώνα της με τον Brad Pitt, η Angelina Jolie έπιασε δουλειά. Η 37χρονη ηθοποιός επισκέφτηκε ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών το Εκουαδόρ, όπου είχε συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Ricardo Patino...
Θεωρείται από τα πιο σέξι πρόσωπα στον Καναδά. Ο λόγος για την πολυτάλαντη -ηθοποιός, μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια- Hannah Simone, η οποία φωτογραφήθηκε στο σπίτι της για το αμερικανικό αντρικό περιοδικό «Esquire»...

Γαλλία: Ποιες είναι οι διαφορές στις εξαγγελίες Σαρκοζί - Ολάντ

Οι γάλλοι ψηφοφόροι έδειξαν τις προτιμήσεις τους, στέλνοντας στον δεύτερο γύρο των εκλογών τον σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ και τον συντηρητικό νυν πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, δίνοντάς τους αντιστοίχως 28,6% και 27,1% των ψήφων. Στον επόμενο γύρο, στις 6 Μαΐου, οι υποστηρικτές των υπόλοιπων..

Είτε με Ολάντ, είτε με Σαρκοζί, η αγωνία για τα χρέη παραμένει… Βυθίζονται οι αγορές λόγω Ισπανίας - Ολλανδίας

Τα ευρωπαϊκά  χρηματιστήρια – όπως και οι ΗΠΑ – χάνουν τριψήφιο αριθμό από τους δείκτες τους (FTSE 100 στο Λονδίνο στο -2,21%, CAC 40 στο Παρίσι στο -3%, DAX στη Φρανκφούρτη στο -3,45%, FTSE MIB στο Μιλάνο στο -3,44% και IBEX 35 IDX στη Μαδρίτη στα -3,06%). Κι αυτό είναι το πρώτο «καμπανάκι» των αγορών απέναντι στις πολιτικές εξελίξεις..

Επίθεση χάκερς στα αρχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους!

Εντάξει, δεν ζούμε και στην πλέον οργανωμένη χώρα του κόσμου, αλλά το να διακινούνται στο διαδίκτυο αρχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και δη ορισμένων από τις σημαντικότερες διευθύνσεις του, μάλλον είναι κάτι που δύσκολα γίνεται πιστευτό.
Και όμως, Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous..