Χώρισαν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού

«Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης», αναφέρουν σε μια λιτή ανακοίνωση που ανήρτησαν στην ιστοσελίδα koolnews
«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι», αναφέρουν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους.

Πώς αντιδρούν οι stars του Hollywood στους χωρισμούς και τι συμβουλές δίνουν;

Εννέα πράγματα που μας μαθαίνουν για τον χωρισμό οι celebrities - Οι διάσημες γυναίκες της σόουμπιζ είναι το ίδιο ευάλωτες στους χωρισμούς όπως και οι κοινοί θνητοί
Φυσικά είναι ζάπλουτες, με εκατομμύρια θαυμαστές, αλλά όπως όλοι μας, όταν οι celebrities χωρίζουν έχουν τις ίδιες αντιδράσεις: κλαίνε, τρώνε παγωτό και ακούνε λυπητερά τραγούδια.

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: Χαμός για τον… «δολοφόνο» Σούνιγκα *Τέλος το Μουντιάλ για Νεϊμάρ!

Εχθρός ενός έθνους έχει γίνει ο Σούνιγκα μετά τον τραυματισμό που προκάλεσε στον Νεϊμάρ, ο οποίος χάνει τη συνέχεια του Μουντιάλ
Σαν… καταζητούμενος θα πρέπει να νιώθει ο Χουάν Καμίλο Σούνιγκα τις τελευταίες ώρες.

GP Βρετανίας: Ταχύτερες οι Mercedes στα ελεύθερα! *Η βροχή πρωταγωνίστρια...

Βροχή και κρύο σήμερα στην πίστα του Σίλβερστον με τις κατατακτήριες δοκιμές να διεξάγονται σε βρεγμένο οδόστρωμα.
Το πρωί στα ελεύθερα όπου ταχύτερος ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ με τη Red Bull αρκετοί πιλότοι περιόρισαν στο ελάχιστο το χρόνο πίστας όπως οι Ρόσμπεργκ, Χάμιλτον, Αλόνσο καθώς οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες.

Βούλτεψη: Αν δεν το κάναμε θα ήταν παράλειψη καθήκοντος *Μανιάτης: Η κυβέρνηση είναι πάντα έτοιμη για όλα

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, με αφορμή την επίταξη των εργαζομένων της ΔΕΗ.
Αν ψάχνουν για ηλίθιους να μας το πουν. Έχουμε εξετάσει τα πάντα, έχουμε προειδοποιήσει σε όλους τους τόνους ότι θα διαφυλαχθεί το δημόσιο συμφέρον.

ΠΑΣΟΚ: Αναγκαία η επιστράτευση

Από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την πολιτική επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η απόφαση για πολιτική επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ ήταν δύσκολη, αλλά αναγκαία για την διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος και την προστασία της κοινωνίας, της οικονομίας, των επιχειρήσεων και του τουρισμού.

Κουίκ: Εμμένουμε στην απόσυρση του αντεθνικού νομοσχεδίου

Κουίκ: Εμμένουμε στην απόσυρση του αντεθνικού νομοσχεδίου
Με αφορμή την επίταξη των εργαζομένων στη ΔΕΗ ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει τα εξής:

Κουτσούμπας: Δίκαιος ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ

Κουτσούμπας: Δίκαιος ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ
"Με «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» δε λύνονται τα προβλήματα. Ο αγώνας των εργαζομένων και της ΔΕΗ και των υπόλοιπων εργαζομένων όλων των κλάδων, είναι δίκαιος και από αυτή την άποψη θα πρέπει να στηριχτεί μαζικά από το λαό μας.

Πρωτοφανείς και ανεύθυνες διπλωματικές κινήσεις «Πέτυχε» ρήξη με τη Λευκωσία ο Βενιζέλος*Κύπρια ευρωβουλευτής σε Βενιζέλο: Ούτε η Χούντα του '67 δεν μου έκλεισε το στόμα

Τι είπε η Κύπρια ευρωβουλευτής που καταγγέλλει τον Ευάγγελο Βενιζέλο για αδράνεια - Με ρηματική διακοίνωση απάντησε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών - Διαβάστε στο protothema.gr αποσπάσματα του επίσημου κειμένου
Στα πρόθυρα διπλωματικής κρίσης βρέθηκαν αιφνιδίως Αθήνα και Λευκωσία με αφορμή την επίθεση της ευρωβουλευτού του Δημοκρατικού Συναγερμού Ελένης Θεοχάρους κατά του αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Το Βερολίνο κάλεσε τον πρέσβη των ΗΠΑ μετά τη σύλληψη του διπλού πράκτορα

"Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ Τζον Μπ. Έμερσον κλήθηκε από τον υφυπουργό Στέφαν Σταϊνλάιν στο υπουργείο Εξωτερικών για να συζητήσουν την υπόθεση που σχετίζεται με την έρευνα της ομοσπονδιακής εισαγγελίας", ανέφερε στην ανακοίνωσή του το υπουργείο

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: Γερμανία και Βραζιλία «καθάρισαν»: Ποιοι θα τους ακολουθήσουν σήμερα; *Αργεντινή-Βέλγιο στις 19:00 και Ολλανδία-Κόστα Ρίκα στις 23:00

Οι μεν πέρασαν χαλαρά, αλλά χωρίς να παίξουν ποδόσφαιρο. Οι δε πέρασαν με την ψυχή στο στόμα, πάλι χωρίς να εντυπωσιάσουν. Γερμανία και Βραζιλία πάντως έκαναν το χρέος τους. Ως δύο από τα φαβορί έκαναν το μίνιμουμ από τα απαιτούμενα των συμπατριωτών τους. Για τους Βραζιλιάνους όχι και τόσο, καθώς όλοι περιμένουν να σηκώσει το τρόπαιο μέσα στη χώρα της.