Ο Μπρους Γουίλις ήθελε ένα εκατ. δολάρια την ημέρα για το «The Expendables 3»!

O «Ρόκι» φαίνεται πως είχε δίκιο όταν χαρακτήρισε τον γνωστό ηθοποιό «τεμπέλη» και «άπληστο»

Μετά το tweet του Σιλβέστερ Σταλόνε που ξεσπάθωσε, έπειτα από την είδηση ότι ο Μπρους Γουίλις δεν θα πρωταγωνιστήσει στο «The Expendables 3», καθώς θα αντικατασταθεί από τον Χάρισον Φόρντ, νέα στοιχεία για την αντικατάσταση-έκπληξη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Κρήτη- Η Ελένη Μενεγάκη επιπλέει στη θάλασσα

Δεν αντέχει για πολύ χωρίς τα social media Καλοκαίρι γαρ, αποφάσισε για λίγο και η Ελένη Μενεγάκη να αφήσει στην άκρη το κινητό και τις... «φωτογραφήσεις» και να περάσει καλά με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram Ο Ρουβάς ψάρεψε σαλάχι!

Φωτογραφήθηκε με το τρόπαιό του ο δημοφιλής τραγουδιστής
Δεν μας έχει συνηθίσει να επιδεικνύει τα κατορθώματά του. Αυτή τη φορά όμως ο Σάκης Ρουβάς μας εξέπληξε και φωτογραφήθηκε όλο περηφάνια με ένα... σαλάχι.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβασε τη φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και στο instagram. Φορώντας στολή δύτη, ο αγαπημένος ποπ σταρ πόζαρε πάνω σε σκάφος το οποίο βρίσκεται εν πλω κρατώντας ένα σαλάχι με τα δύο του χέρια.

Ο πρωθυπουργός της Νορβηγίας δούλεψε ινκόγκνιτο ως οδηγός ΤΑΧΙ

Δείτε βίντεο -Ο Γενς Στόλτενμπεργκ δέχθηκε κριτική από πολλούς επιβάτες για την κακή του οδήγηση
Προεκλογικό κόλπο για να ενισχύσει τη δημοτικότητά του εν όψει των επερχόμενων εκλογών στη χώρα, ή ένας τρόπος για να μάθει τα προβλήματα των πολιτών; Ακόμα και αν απάντηση ίσως να βρίσκεται κάπου στη μέση ο Γενς Στόλτενμπεργκ, ο πρωθυπουργός της Νορβηγίας φόρεσε μια στολή οδηγού ΤΑΧΙ, μαύρα γυαλιά ηλίου και εξυπηρέτησε τους πολίτες της πρωτεύουσας της Νορβηγίας έστω και για ένα μόνο απόγευμα.

Πρώτη και καλύτερη στο τουρνουά του Στρασβούργου η Εθνική Μπάσκετ

Αμυντικά ήταν σούπερ, επιθετικά απολαυστική και με το 79-67 επί της Γαλλίας η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε το «Euro Tour 2013»

Στην περιοχή πνέουν θυελλώδεις άνεμοι Κόλαση φωτιάς στην Άνδρο

Πολύ δύσκολη αναμένεται η νύχτα - Εκκενώθηκε το χωριό Άνω Πιτροφός, κινδυνεύουν οι Μένιτες - Το στοίχημα των πυροσβεστών είναι οι φλόγες να μην φτάσουν στα σπίτια - Στο νησί ενισχύσεις από Αθήνα, Τήνο και Σύρο
Πολύ δύσκολη αναμένεται να είναι η νύχτα για τους κατοίκους της Άνδρου καθώς ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξεκίνησε το Σάββατο από το οροπέδιο της Παλιόπολης.

Μελέτη Alpha Bank καταπέλτης κατά τρόικας και ΔΝΤ

Οι όποιες αμφισβητήσεις υπήρχαν για την πορεία υλοποίησης του Προϋπολογισμού του 2013, ο οποίος εκτελείται συστηματικά και αναμφισβήτητα καλύτερα από τους προγραμματισμένους στόχους από την αρχή του έτους, φαίνεται ότι υποβαθμίζονται ουσιαστικά μετά την