50 πιο σέξι αθλήτριες στον κόσμο-Ανάμεσά τους και μια Ελληνίδα (Photos)

Το περιοδικό «Athletic Build» δημοσίευσε μια λίστα με τις 50 πιο σέξι αθλήτριες του κόσμου. Στην σχετική λίστα, υπάρχει μάλιστα και ελληνική παρουσία.
Στις 50 τις λίστες αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν 5 αθλήτριες ποδοσφαίρου που αγωνίζονται με τα χρώματα των ΗΠΑ, κάτι που προφανώς κάνει την συγκεκριμένη ομάδα την πιο… σέξι του πλανήτη.

Αφιέρωμα του Business Insider: Εννιά ελληνικά νησιά, «μυστικό για λίγους»

Το Business Insider παροτρύνει τους αναγνώστες του να επισκεφτούν την Ελλάδα με ένα άρθρο που έχει τίτλο «Τα 9 πανέμορφα ελληνικά νησιά που δεν έχετε ακούσει ποτέ».
Το αφιέρωμα ξεκινά αναφέροντας τους λόγους που πρέπει κάποιος να επισκεφτεί τώρα την Ελλάδα: «Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επισκεφτείτε την Ελλάδα.

Πλημμύρισε με μπλε καβούρια το Β. Αιγαίο

Η ναυμαχία στον βυθό του Βόρειου Αιγαίου φέρνει νικητή το μπλε καβούρι, τον περίεργο ξενιστή που ήρθε από τον Δυτικό Ατλαντικό και σήμερα έχει... κατακτήσει τις ελληνικές θάλασσες.
Εκατοντάδες τόνοι από τον πεντανόστιμο εισβολέα αλιεύονται κάθε χρόνο στο Θρακικό Πέλαγος, στον Στρυμονικό Κόλπο, στον Θερμαϊκό, μέχρι και στον Κόλπο της Καλλονής

Η Αθήνα στα 10 καλύτερα καλοκαιρινά ταξίδια του National Geographic για το 2015

Μία ελληνική πόλη κατάφερε να μπει στη λίστα του National Geographic με τα καλύτερα καλοκαιρινά ταξίδια για το 2015. Η λίστα με τα 10 μέρη ανά τον κόσμο περιλαμβάνει τοποθεσίες που προσφέρουν στον επισκέπτη περιπέτεια, χαλάρωση και πολλές δυνατότητες. Η φετινή λίστα έχει εξαιρετικούς προορισμούς όπως το Μάτσου Πίτσου στο Περού, τον Καναδά, την Ελλάδα, την Αυστραλία και άλλα.

Το πυροτέχνημα της Αμφίπολης και το φιάσκο Σαμαρά

Λίγες ημέρες προτού συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ανακοίνωση των σπουδαίων ευρημάτων στην Αμφίπολη, επιστημονικό πόρισμα αποκαλύπτει, πως, το μνημείο ουδεμία σχέση έχει με τον βασιλικό Οίκο των Μακεδόνων και, πως, χρονολογείται περί τα ύστερα ελληνιστικά χρόνια.

Μαζί Λαφαζάνης και Αλαβάνος σε κόμμα της δραχμής;

Τον δρόμο για συνεργασία στη δημιουργία κόμματος με πρόγραμμα επιστροφής στη δραχμή ανοίγει ο Αλέκος Αλαβάνος . Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν από τους πρώτος που μίλησε ανοιχτά για έξοδο από το ευρώ δημιουργώντας μάλιστα και κόμμα με το όνομα "Σχέδιο Β", χωρίς να έχει επιτυχία στις εκλογές.

Ήττα στο Βέλγιο για την Εθνική

Η Ελλάδα ηττήθηκε από το Βέλγιο στην Αμβέρσα με 64-59, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει Eurobasket. Η ελληνική ομάδα ταξίδεψε χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη, Γιάννη Μπουρούση και Γιάννη Αθηναίου σε αυτό το πρώτο φιλικό στο δρόμο για το Ευρωμπάσκετ 2015.

Σκουρλέτης: Δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα

«Το σενάριο του Grexit είναι υπαρκτό ως μέρος ενός σχεδίου των πιο ακραίων ευρωπαϊκών κύκλων για μια γερμανοκεντρική απόλυτα νεοφιλελεύθερη Ευρώπη», υπογραμμίζει μέσω συνέντευξής του που δημοσιεύεται σήμερα Κυριακή ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης.

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο δυτικό τμήμα της Ισπανίας

Οι νέες ενισχύσεις που εστάλησαν χθες επέτρεψαν να τεθεί σήμερα υπό έλεγχο η πυρκαγιά που έχει καταστρέψει από την Πέμπτη σχεδόν 65, 000 στρέμματα σε οροσειρά της δυτικής Ισπανίας, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, οι οποίες επισήμαναν ωστόσο ότι υπάρχουν «κίνδυνοι αναζωπύρωσής της».

Kίνα: Εννέα νεκροί – τρεις αγνοούμενοι από τον τυφώνα Σουντελόρ

Εννέα άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, ενώ τρεις αγνοούνται στην ανατολική Κίνα μετά το πέρασμα του τυφώνα Σουντελόρ, ο οποίος ανάγκασε τις αρχές να ματαιώσουν εκατοντάδες πτήσεις και να απομακρύνουν από τα σπίτια τους τουλάχιστον 250.000 ανθρώπους.
Τον απολογισμό των 9 νεκρών και των 3 αγνοουμένων έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα,

Χάλκινο μετάλλιο και εισιτήριο για το Ρίο για την εθνική ομάδα πόλο των ανδρών

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε την Ιταλία με 11-9 στα πέναλτι (7-7 κ.α.), πήρε το χάλκινο μετάλλιο και ταυτόχρονα το εισιτήριο της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο πρωταθλητισμός είναι χαρά -δεν επιβάλλεται (aud)

Δύο μητέρες από τα παιδιά της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ κάτω των 18 που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μιλούν για τις ιδιαίτερες συνθήκες και τα απαιτητικά προγράμματα που ζουν και ακολουθούν στην καθημερινότητά τους οι οικογένειες παιδιών και εφήβων που κάνουν πρωταθλητισμό.

Αποκαλυπτήρια με ισοπαλία για την ΑΕΚ απέναντι στη Σεβίλη (1-1)

Αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τα φιλικά που έδωσε επί πολωνικού εδάφους, εμφανίστηκε η ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της όπου αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την κάτοχο του Europa League Σεβίλη.
Στο πρώτο φιλικό που έδωσε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ παρουσίασε τις νέες της εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα. Η «Ένωση» έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και άνοιξε το σκορ

Πρωταθλητές κόσμου οι Σέρβοι στο πόλο

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πόλο ανδρών αναδείχθηκε η εθνική ομάδα της Σερβίας που κέρδισε στον τελικό την Κροατία με 11-4 στο Καζάν.
Οι Σέρβοι επέστρεψαν στη κορυφή μετά το 2009. Η Κροατία κατάφερε να αιφνιδιάσει και να προηγηθεί στο σκορ με 2-0 αλλά η αντίδραση της Σερβίας ήταν άμεση ισοφάρισε σε 2-2