Στον κόλπο του Μεξικού η τροπική καταιγίδα Μπάρι

Kλειστά παραμένουν δύο από τα τρία σημαντικά πετρελαιοεξαγωγικά λιμάνια

Η τροπική καταιγίδα Μπάρι, η δεύτερη της περιόδου των κυκλώνων στον Ατλαντικό για φέτος, έφτασε σήμερα το πρωί βόρεια του λιμανιού Βερακρούς στον Κόλπο του Μεξικού και κατευθύνεται προς την ενδοχώρα, αλλά οι εγκαταστάσεις της δημόσιας επιχείρησης πετρελαίου Pemex δεν έχουν επηρεαστεί.

Περού: Τριάντα νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποτάμι

Άλλα εννέα άτομα αγνοούνται

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Περού όταν ένα λεωφορείου ξέφυγε πορεία του και έπεσε σε ένα ποτάμι.

Σύμφωνα με την αστυνομία εννέα επιβάτες αγνοούνται, ενώ άλλοι 15 έχουν τραυματιστεί.

Κιργιστάν: Προθεσμία στις ΗΠΑ για κλείσιμο βάσης στο έδαφός του

Σημαντικό κόμβο για την μεταφορά και τον ανεφοδιασμό των αμερικανικών στρατευμάτων που επιχειρούν στο Αφγανιστάν που πλέον κρίνεται ότι χάνει τη στρατηγική του σημασία, αφού οι ξένες δυνάμεις αναμένεται να αποχωρήσουν σταδιακά.
Το Κιργιστάν όρισε προθεσμία ως τον Ιούλιο του 2014 για να κλείσει η αεροπορική βάση των ΗΠΑ στην Μανάς, σημαντικό κόμβο για την μεταφορά και τον ανεφοδιασμό των

Συνεδριάζει το Σ.τ.Ε για το πάγωμα του λουκέτου - Το αργότερο έως αύριο η απόφαση

Συνεδριάζει στις 6.00 το απόγευμα, κεκλεισμένων των θυρών, το τμήμα Αναστολών της Ολομέλειας του ΣτΕ προκειμένου να εξετάσει το αίτημα της ΠΟΣΠΕΡΤ για αναστολή της απόφαση των κ.κ. Στουρνάρα και Κεδίκογλου για το λουκέτο στην ΕΡΤ.

ΠΑΡΑΤΡΑΠΕΖΑ- Σκάνδαλο εκατομμυρίων ευρώ στο ΙΓΜΕ

Παρατράπεζα που έδινε άτοκα δάνεια στους εργαζόμενους. Χορήγηση πρόσθετου εφάπαξ και ασφαλιστικά συμβόλαια εκατομμυρίων.
Αυτά είναι ορισμένα από τα φαινόμενα αδιαφάνειας και κακοδιαχείρισης Ιντιστούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) που κατήγγειλε πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΚΒΑΑ) Βασίλης Κωστόπουλος.

Συμφώνησαν για την ΕΡΤ, ο ανασχηματισμός στο "τραπέζι"- -ΕΡΤ ΕΔΩ LIVE .

Σε κατ' αρχήν συμφωνία για τον τρόπο επαναλειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης κατέληξαν χθες οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, εξέλιξη που φαίνεται πως απομακρύνει το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών, αν και εξακολουθούν να παραμένουν σε εκκρεμότητα κάποιες λεπτομέρειες της συμφωνίας με κυριότερο τον αριθμό των εργαζομένων που θα προσληφθούν κατά τη μεταβατική περίοδο

Το Σάο Πάολο και το Ρίο ανακάλεσαν την αύξηση των εισιτηρίων στα ΜΜΜ

Έπειτα από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 20 χρόνια - Αβέβαιο αν αυτή η κίνηση καταφέρει να κατευνάσει τις διαμαρτυρίες των διαδηλωτών

Nεκρός βρέθηκε ο πρόεδρος της FIBA Europe

Ο Ολαφουρ Ράφνσον άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 50 ετών, σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Γενεύης, όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους

Επιστρέφει στη Superleague o Παναιτωλικός

Οι Αγρινιώτες πέρασαν με 2-1 από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου και κέρδισαν την άνοδο
Ο Παναιτωλικός επέστρεψε!

ΑΕΚ: Συνάντηση με τη δήμαρχο της Ν. Φιλαδέλφειας για το γήπεδο

Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι διαδικασίες ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Χθες κλείστηκε η συνάντηση με τη δήμαρχο της Ν.Φιλαδέλφειας Έφη Αποστολάκη. Εκεί θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν το πλάνο.

Κατά την ιστορική ομιλία του στην Πύλη του Βραδεμβούργου -Το στριπτίζ του Ομπάμα που τρέλανε τους Γερμανούς

Η ζέστη τον ανάγκασε να γδυθεί και το πλήθος τον αποθέωσε – Εκφώνησε την ομιλία κλεισμένος σε γυάλινο, αλεξίσφαιρο τείχος.
«Επικίνδυνα» ανέβηκε η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ιστορικής ομιλίας του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Πύλη του Βραδεμβούργου στη Γερμανία την Τετάρτη.