Εκτός Eurovision η Γιούλια Σαμοΐλοβα - Τραγούδησε στην Κριμαία το «Flame is burning»

H ρωσίδα τραγουδίστρια Γιούλια Σαμοΐλοβα ερμήνευσε το «Flame is burning», το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπούσε τη χώρα της στη Eurovision, στην Κριμαία στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο από τη νίκη της Σοβιετικής Ένωσης επί της ναζιστικής Γερμανίας, μια πράξη αντίστασης καθώς η φιλοξενούσα χώρα του διαγωνισμού τραγουδιού, η Ουκρανία, έχει απαγορεύσει στη Μόσχα τη συμμετοχή της σε αυτόν.

Στις 30 Ιουνίου ντύνεται γαμπρός ο Lionel Messi

Ο Lionel Messi και η σύντροφός του, Antonella Roccuzzo θα παντρευτούν στις 30 Ιουνίου στο Ροζάριο, τη γενέτειρα πόλη των δύο μελλοντικών συζύγων, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής «Hola».

Η Ελένη Φουρέιρα σε ρόλο… easy rider στο νέο της video clip

Για τις ανάγκες του νέου της video clip η σέξι Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε και οδήγησε μηχανή μεγάλου κυβισμού με αρκετή άνεση!

Η ίδια φρόντισε να μας δώσει μια γεύση από τα γυρίσματα ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο instagram το παρακάτω βίντεο, το οποίο και απέσπασε πολλά κολακευτικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

8 ηθοποιοί που ήταν άθλιοι στις προηγούμενες δουλειές τους

Βρίσκεσαι ανάμεσα σε δουλειές; Αισθάνεσαι ότι είστε το λιγότερο άθλιοι στη δουλειά σας; Ψάχνεις να βρεις το πραγματικό σου κάλεσμα, ενώ καταριέσαι κάθε δευτερόλεπτο του οκταώρου;
Μη φοβάσαι και μη στεναχωριέσαι. Ακριβώς το ίδιο έχουν περάσει και μερικοί αγαπημένοι σας stars, οι οποίοι δούλευαν σε εντελώς διαφορετικούς χώρους πριν γίνουν διάσημοι.

Και ήταν απαράδεκτοι στη δουλειά τους.

Penelope Cruz: Η sexy Ισπανίδα γίνεται 43 και θυμόμαστε τις μεταμορφώσεις της στον χρόνο


Η Penelope Cruz γίνεται  43 ετών και εμείς θυμόμαστε την μεταμόρφωση της μέσα στον χρόνο, αλλά και τις πιο sexy στιγμές της μούσας του σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδοβάρ που από ένα προάστιο της Μαδρίτης έφτασε να παλεύει μέχρι και για Oscar!
Από το 1992 και το θρυλικό (πλέον), Jamon-Jamon που την έκανε γνωστή, μέχρι το Zoolander 2 που γυρίζετε τώρα, η Ισπανίδα «μαγνήτισε» κοινό (αντρικό και μη) με τα μεσογειακά χαρακτηριστικά της αλλά και το ταλέντο της, που έκανε τον «πολύ», Πέδρο Αλμοδοβάρ να μαγευτεί, κάνοντας την μούσα του.