Αποκαλύψεις για τη «χλιδάτη» ζωή των τζιχαντιστών που αποκεφαλίζουν ομήρους και πωλούν γυναίκες στα σκλαβοπάζαρα (φωτο)

Με τον τίτλο «Τα δύο πρόσωπα του Ισλαμικού Χαλιφάτου» η βρετανική εφημερίδα Daily Mail περιγράφει τις εικόνες ανέχειας των προσφύγων από τη Συρία, που φεύγουν για να σωθούν από τους τζιχαντιστές και της πλουσιοπάροχη ζωής των μαχητών της ISIS.

Εξαγριωμένοι Αργεντίνοι πήραν με τις πέτρες τον παρουσιαστή της πασίγνωστης εκπομπής Top Gear (φωτο)

Άσχημες στιγμές πέρασαν στην Αργεντινή οι συντελεστές της δημοφιλέστερης εκπομπής αυτοκινήτου. Ο παρουσιαστής και μέλη του συνεργείου δέχθηκαν επίθεση με πέτρες εξαιτίας μίας πινακίδας αυτοκινήτου, που οι κάτοικοι της περιοχής θεώρησαν ότι παραπέμπει στον πόλεμο των Φόκλαντ.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα

«Ο Σαμαράς έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή κοροϊδεύει» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

O Α. Σαμαράς παρασύρει την ΝΔ σε βαριά ήττα

Aποφασισμένος "να φθάσει ως το τέλος" και αισιόδοξος ότι θα κερδίσει τις εκλογές εμφανίζεται ο πρωθυπουργός, σε πείσμα  όλων των γεγονότων που δείχνουν ότι η κυβέρνηση παραπαίει. Μόνο την προηγούμενη  εβδομάδα σημειώθηκε διένεξη μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Κ. Χαρδούβελη, του Χ. Λαζαρίδη και του Μεγάρου Μαξίμου, γεγονός που καθυστέρησε την έναρξη των συζητήσεων με την τρόικα.

Νταλίκα «έσπειρε» το θάνατο στην Εγνατία Οδό –Πέντε νεκροί σε καραμπόλα 40 ΙΧ - 23 μέχρι στιγμής τραυματίες (Φωτό+Βίντεο)

Τελευταιό θύμα ένας 60χρονος - Ένα βρέφος 16 μηνών και ένα παιδί 4 ετών σε σοβαρή κατάσταση στο Γεννηματά Θεσσαλονίκης - Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο 39χρονος Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το τροχαίο - Δώδεκα ώρες μετά αποκατάσταθηκε πλήρως η κίνηση στην Εγνατία

Με «κεραυνό» του Ταχτσίδη στο 89' νίκησε η Βερόνα

Με τέρμα του Παναγιώτη Ταχτσίδη στο 89', η Βερόνα πήρε τη νίκη απέναντι στην Κάλιαρι με 1-0 στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Γιάννης Κότσιρας - Σ΄αγαπάω μόνο (video clip)!

Το νέο single του Γιάννη Κότσιρα «Σ’ αγαπάω μόνο» σε μουσική του Θάνου Μικρούτσικου και στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου από το δίσκο «Ό,ΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ», που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο.

Χάρις Αλεξίου - Καίω εσένα! video.

«Τα όνειρα γίνονται πάλι» είναι ο τίτλος της νέας πολυαναμενόμενης δισκογραφικής δουλειάς της Χάρις Αλεξίου, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία στις 13 Οκτωβρίου από τη Heaven.

Το τραγούδι "Καίω εσένα" είναι το δεύτερο single, πρίν από την επίσημη κυκλοφορία του νέου album της Χάρις Αλεξίου "Τα όνειρα γίνονται πάλι", σε μουσικη Στάθη Δραγώση και στίχους του Νίκου Μωραίτη.

Οι AC/DC επιστρέφουν με νέο δίσκο Το άλμπουμ, με τίτλο «Rock or Bust», θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου

Η Columbia Records ανακοίνωσε την κυκλοφορία του «Rock or Bust», του πολυαναμενόμενου νέου στούντιο άλμπουμ των AC/DC, στις 2 Δεκεμβρίου. Η νέα δουλειά του δημοφιλούς συγκροτήματος περιέχει 11 ολοκαίνουργια κομμάτια και έρχεται 6 χρόνια μετά το «Black Ice», το οποίο πούλησε πάνω από 8 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.