«Ξύπνα Μιχάλη» - Επιστολή αναγνώστη προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

 

Επιστολή η οποία απευθύνεται στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη απέστειλε αναγνώστης του zougla.gr.

Σε αυτή αναφέρεται στην εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η πρωτεύουσα, καθώς και στην εγκληματικότητα που τη μαστίζει.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

Κυκλοφορείς στο Κέντρο της Αθήνας και δεν αναγνωρίζεις πια την αγαπημένη σου πόλη! Άνθρωποι από όλο το κόσμο περιφέρονται μιλώντας ακατάληπτες γλώσσες, ενώ ούτε οι γνώσεις Αγγλικών, Γαλλικών, Ιταλικών, Ισπανικών

Κορωνοϊός: Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι δεν καταγράφηκαν θάνατοι μετά τον εμβολιασμό με δικά της εμβόλια

 

Η ρωσική εποπτική Αρχή για θέματα υγείας (Roszdravnadzor) ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν κατέγραψε κανένα περιστατικό θανάτου που να επήλθε έπειτα από εμβολιασμό με ρωσικά εμβόλια και ότι παρενέργειες παρατηρήθηκαν σε ποσοστό που δεν υπερβαίνει το 0,1%.

«Παρακολουθούμε διαρκώς την ασφάλεια από την χρήση των εμβολίων κατά του Covid-19. Από την έναρξη της χρήσης του, δεν καταγράφηκε από εμάς ούτε ένα περιστατικό θανάτου, που να υπήρξε αποτέλεσμα της χρήσης ρωσικών εμβολίων κατά του κορωνοϊού, ενώ η συχνότητα των παρενεργειών δεν υπερβαίνει το 0,1%», δήλωσε η επικεφαλής της Roszdravnadzor, Άλα Σαμοΐλοβα.

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τη δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ

 

«Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί μια αποτρόπαια πράξη, της οποίας οι δράστες και τα κίνητρα χρειάζεται άμεσα να διερευνηθούν και να αποκαλυφθούν.

Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ στον Άλιμο

 

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας, Νίκος Χριστοφάκης

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι το μεσημέρι της Παρασκευής άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ στον Άλιμο, έξω από το σπίτι του, στην οδό Άννινου.

Ο δημοσιογράφος δέχθηκε τουλάχιστον έξι πυροβολισμούς, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν 17 κάλυκες. 

Σοκάρει την Ε.Ε. ο μισογύνης Ερντογάν

 

Ο Τούρκος πρόεδρος έβαλε την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στον καναπέ και ο φιλικός του Τύπος στην Τουρκία πανηγυρίζει

Από τον Μιχάλη Ψύλο

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις, Πόσο μάλλον ένα… βίντεο! «Εμ…» ακούστηκε να λέει με έκδηλη αμηχανία η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μπροστά στις κάμερες όταν


Σύμβουλος της Τουρκίας ο νυν σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Θάνος Ντόκος;

 

Το «βαθύ λαρύγγι;

Χωρίς τέλος το ξήλωμα του επιτελικού κράτους αλλά και η απαξίωση των επιλογών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όσον αφορά τους άμεσους συνεργάτες του, ο βίος και η πολιτεία των οποίων προκαλούν ερωτήματα.


Η αποκάλυψη των WikiLeaks, σύμφωνα με την οποία υπήρξε αποστολή έκθεσης για την Τουρκία από τον νυν σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας Θάνο Ντόκο -την εποχή που ήταν γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ τον Απρίλιο του 2010– στην τουρκική πρεσβεία στις Βρυξέλλες, είναι το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ εθνομηδενισμού και ενδοτικότητας που λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια.

Απίστευτες ύβρεις Βενιζέλου κατά των Ελλήνων!

 

Ανθελληνικά συμπλέγματα;

Με ένα απαράδεκτο ξέσπασμα κατά των Ελλήνων και της κοινωνίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος απέδειξε ότι θα κάνει τα πάντα για να μην τον καταπιεί η λήθη, βλέποντας ότι έχει μείνει στην απέξω και έχει αποβληθεί. Γι’ αυτό τώρα του φταίει ο ελληνικός λαός!


Μιλώντας στην διαδικτυακή εκδήλωση του Economist Events «Ελλάδα 200 χρόνια οικονομικής επιβίωσης» ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ξεδίπλωσε τα ανθελληνικά του συμπλέγματα: