Τόσα χρειάζεσαι για να θωρακίσεις το σπίτι σου με κάμερες ασφαλείας και έξυπνα φώτα

Χωρίς καλώδια και περίπλοκες συνδέσεις, η οικιακή προστασία απλοποιήθηκε πολύ είναι η αλήθεια από αυτό το startup που έχει μετατραπεί στον μεγάλο αγαπημένο της Silicon Valley.

Για τη Ring ο λόγος, η νέα σειρά προϊόντων της οποίας αντιπαρατέθηκε με μια σειρά πιεστικών ζητημάτων όταν μιλάμε για συναγερμό στο σπίτι: είναι φτηνά, εύκολα στο στήσιμο και δουλεύουν με μπαταρία (ή ηλιακά πάνελ) για ακόμα πιο απλοποιημένες καταστάσεις.

Στα 1,62 δισεκατομμύρια οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν καθημερινά το Facebook

Κάθε μέρα περίπου 1,62 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook, ενώ οι καθημερινοί χρήστες μαζί με τις συγγενικές πλατφόρμες που ανήκουν στο Facebook (Messenger, Intagram, WhatsApp) έχουν φθάσει τα 2,2 δισεκατομμύρια.
powered by Rubicon Project

Οι μηνιαίοι χρήστες -όσοι δηλαδή κάνουν το ίδιο τουλάχιστον μια φορά το μήνα σε κάποιο από τα τέσσερα δίκτυα της «οικογένειας» της Facebook- έχουν φθάσει τα 2,8 δισεκατομμύρια, αρκετά πάνω από το μισό παγκόσμιο πληθυσμό ηλικίας 15 έως 65 ετών (που είναι περίπου πέντε δισεκατομμύρια).

Τέλος από το Twitter οι πολιτικές διαφημίσεις, παγκοσμίως

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Twitter δεν θα δέχεται πλέον καμία πολιτική διαφήμιση, όπως ανακοίνωσε ο συνιδρυτής της, Τζακ Ντόρσεϊ.
«Λάβαμε την απόφαση να βάλουμε τέλος σε όλες τις πολιτικές διαφημίσεις στο Twitter σε όλον τον κόσμο.

Καλπάζει η Apple παρά τις χαμηλές πωλήσεις του iPhone

Η Apple ρίχνει ολοένα και περισσότερο το βάρος στις υπηρεσίες και δεν χάνει, καθώς αυτός ο τομέας δράσης της σημείωσε προσφάτως ιστορικό υψηλό.
< Η Apple κατέθεσε τα πεπραγμένα της για το τέταρτο τρίμηνο του 2019 και, όπως βλέπουμε, ο τζίρος της σημείωσε το ποσό-ρεκόρ των 64 δισ. δολαρίων.

Η Google εξαγόρασε την Fitbit έναντι 2,1 δις. δολαρίων

Στην εξαγορά της Fitbit έναντι 2,1 δις. δολαρίων προχώρησε η Google, με σκοπό να δημιουργήσει τη νέα γενιά wearable συσκευών.
Η αξία της Fitbit εκτιμάται στα 1,6 δισ. ευρώ, με την Google να φέρεται να πληρώνει αρκετά περισσότερα για να την αποκτήσει.

Mega Channel: Ο Μαρινάκης, πρώην μέτοχος, τα πήρε όλα κι έφυγε

Ο επιχειρηματίας πλειοδότησε στον διαγωνισμό που έγινε την Παρασκευή (1/11) το πρωί, προσφέροντας το ποσό των 34 εκατομμυρίων ευρώ (33.999.999 για την ακρίβεια), ενώ η δεύτερη προσφορά προέρχονταν από κυπριακή εταιρεία και ήταν της τάξης των 33.000.000 ευρώ.

«Η απιστία κατά του Δημοσίου, αποδεικνύεται μέσα από τις υπουργικές αποφάσεις που υπέγραψαν Αδωνις, Λοβέρδος, Αβραμόπουλος»

«Το σκάνδαλο Νοβάρτις, είναι ένα από τους τρεις λόγους που χρεοκόπησε η χώρα», δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, στο Κontra Channel.
Και συνέχισε: Η χώρα χρεοκόπησε γιατί ξοδέψαμε περίπου 150 δισ. ευρώ για εξοπλισμούς, περίπου 100 δισ. ευρώ στα Δημόσια Έργα με εκείνες τις απερίγραπτες τιμές ΑΤΟΕ, που είχε φτιάξει ο Λαλιώτης και ένα πράγμα που έκανε στην πιάτσα 5 ευρώ το κράτος το πλήρωνε 200 και ο τρίτος λόγος είναι γιατί περίπου 85 δισ. ευρώ δώσαμε παραπάνω σε υπετιμολογήσεις υλικών, φαρμάκων και αντιδραστηρίων από το 1993 μέχρι το 2010, περίπου.

ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ψήφισαν τον αντιπροσφυγικό νόμο

Η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ ψήφισαν το νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το άσυλο, υπό τον τίτλο «Περί Διεθνούς Προστασίας και άλλες διατάξεις».
Καταψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ 25. Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε μετά από πολύωρη συζήτηση, στην οποία τοποθετήθηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί και 85 βουλευτές από όλα τα κόμματα.

Ο Μπακογιάννης κλείνει το σχολείο της πακιστανικής κοινότητας

Ο Δήμος Αθηναίων αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του κυριακάτικου σχολείου της πακιστανικής κοινότητας στην περιοχή Σεπολίων-Κολωνού.
Όπως καταγγέλλουν οι δημοτικές παρατάξεις «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα» και «Ανοιχτή Πόλη», η Χρυσή Αυγή επεδίωκε αυτή τη διακοπή της λειτουργίας από το 2017. Τελικά, στις 31 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, το αποφάσισε.
Η καταγγελία της «Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα»
Σε μια πρωτοφανή ρατσιστική απόφαση, δώρο στους φασίστες της Χρυσής Αυγής προχώρησε η δημαρχία Μπακογιάννη στο δημοτικό συμβούλιο στις 31/10. Απέρριψε το αίτημα για τη λειτουργία του κυριακάτικου σχολείου

Χιλή: Σιωπηλή διαμαρτυρία για τους 20 νεκρούς της εξέγερσης

Σιωπηλές και ντυμένες στα μαύρα, με λευκά φουλάρια, περισσότερες από 1000 Χιλιανές διαδήλωσαν σήμερα στο Σαντιάγο για να αποτίσουν φόρο τιμής στους ανθρώπους που σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις της κρατικής καταστολής στη διάρκεια της εξέγερσης που συγκλονίζει τη Χιλή εδώ και δύο εβδομάδες.  Πάνω από 20 είναι οι νεκροί από τις 18 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα.  
Η σιωπηλή διαμαρτυρία σταμάτησε μπροστά στο προεδρικό μέγαρο, όπου άρχισαν να φωνάζουν «Δικαιοσύνη, αλήθεια, όχι ατιμωρησία».
Η διαδήλωση οργανώθηκε συμβολικά ανήμερα της 1ης Νοεμβρίου, την Ημέρα των Νεκρών στη χριστιανική παράδοση.
Εκτός των 20 νεκρών που έχει επιβεβαιώσει η κυβέρνηση, 1.305 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, πολλοί έχουν χάσει τα μάτια τους από πλαστικές σφαίρες, σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έναν ανεξάρτητο δημόσιο οργανισμό.

Κανείς δεν αφήνει την πατρίδα του για να γίνει ζητιάνος ασύλου

Ουαρσάν Σάιρ
 Κανένας δεν αφήνει την πατρίδα του,


εκτός αν πατρίδα είναι το στόμα ενός καρχαρία
………………
πρέπει να καταλάβεις
ότι κανένας δε βάζει τα παιδιά του σε μια βάρκα
εκτός αν το νερό είναι πιο ασφαλές από την ξηρά
κανένας δεν καίει τις παλάμες του
κάτω από τρένα, ανάμεσα από βαγόνια
κανένας δεν περνά μέρες και νύχτες στο στομάχι ενός φορτηγού
τρώγοντας εφημερίδες
εκτός αν τα χιλιόμετρα που ταξιδεύει
σημαίνουν κάτι παραπάνω από ένα ταξίδι.

Τα αίτια των λαϊκών εκρήξεων σε όλο τον κόσμο

Η παγκόσμια επανάσταση δεν είναι μια κενή φράση. Περιγράφει με ακρίβεια το νέο στάδιο στο οποίο μπήκαμε τον τελευταίο χρόνο, καθώς έχουν ξεσπάσει διαδηλώσεις στη Χιλή, στην Αϊτή, τον Ισημερινό, το Ιράκ και τον Λίβανο. Παντού οι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους.
Ακόμα, στη Γαλλία, το κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων εξέπληξε τους πάντες. Πριν από αυτή τη μαζική εξέγερση, όλοι έμοιαζαν να ποντάρουν στο «πολιτικό κέντρο» και τον Μακρόν. Οι μεταρρυθμίσεις του (στην πραγματικότητα οι αντιμεταρρυθμίσεις) περνούσαν