Στο κόκκινο χαλί η Ρία Αντωνίου αναστατώνει τους Ιταλούς

Η Ρία Αντωνίου που ζει μόνιμα στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια, περπάτησε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ κινηματογράφου στην πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της ταινίας «Sport», στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Φυσικά η καλλίγραμμη και σέξι Ρια, έκλεψε τις εντυπώσεις με το εντυπωσιακό φόρεμά της και μαγνήτισε τα βλέμματα των Ιταλών δημοσιογράφων, με τα φλας να… παίρνουν φωτιά!

Ιδιοκτήτες καναλιών*** Mε την πλάτη στον τοίχο

Με τον υπόγειο πόλεμο να μαίνεται εν όψει των τηλεοπτικών αδειοδοτήσεων, η ελληνική Δικαιοσύνη κάνει τα πρώτα αποφασιστικά βήματα για να λογοδοτήσουν όσοι άνοιξαν αφειδώς τις κάνουλες της χρηματοδότησης προς μιντιακούς ομίλους -ήδη υπερδανεισμένους και παρ' όλα αυτά χρεοκοπημένους- και να κοπεί ο ομφάλιος λώρος που συνέδεε και συνδέει καναλάρχες-μιντιάρχες με το τραπεζικό σύστημα.

Οι δημοσκοπήσεις στην Τουρκία δείχνουν και πάλι αδιέξοδο

Τρεις μέρες πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία, και ενώ η κυβέρνηση έκλεισε τα μέσα ενημέρωσης της αντιπολίτευσης, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως θα επαναληφθεί το σκηνικό της τελευταίων εκλογών, της 7ης Ιουνίου, δηλαδή πρωτιά του ισλαμοσυντηρητικού κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά χωρίς αυτοδυναμία.

Το κοινοβούλιο της Μολδαβίας απέπεμψε κυβέρνηση και πρωθυπουργό

Το κοινοβούλιο της Μολδαβίας απέπεμψε την φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Βαλέριου Στρέλετς, εν μέσω ενός κύματος αμφισβήτησης που ξέσπασε μετά από το σκάνδαλο υπεξαίρεσης κεφαλαίων.

Την πρόταση μομφής, που κατέθεσε η αριστερή αντιπολίτευση, υπερψήφισαν 65 βουλευτές, όταν το όριο για την παραπομπή της κυβέρνησης ήταν 51.

Το ελληνικό μέλι με χρυσάφι που κατέκτησε τα Harrods

O Γιάννης Καρυπίδης και η Στέβη Θεοδώρου είναι τα πρόσωπα πίσω από το βιολογικό μέλι «Vasilissa» της Stayia Farm, της βιολογικής φάρμας της STA(vroulas) και του YIA(nnni), που έχει μαγέψει τόσο την εγχώρια όσο και τη διεθνή αγορά, έφτασε στα ράφια του Harrods στο Λονδίνο και συνεχίζει την ανοδική του πορεία έχοντας ταξιδέψει και «μείνει» σε 12 ευρωπαϊκές χώρες!

Σαουδική Αραβία* Συνέλαβαν ηθοποιό γιατί έβγαζε selfies με θαυμάστριες ( picture+video )

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Abdul Aziz al-Kassar από τη Σαουδική Αραβία που ζει στο Κουβέιτ, έζησε αλησμόνητες στιγμές όταν βρέθηκε στο Riyadh, περικυκλωμένος από δεκάδες εκδηλωτικές θαυμάστριες. Τα κορίτσια, με επιμονή ζήτησαν από τον νεαρό να φωτογραφηθεί μαζί τους κάτι που εκείνος έπραξε. Ωστόσο, δεν υπολόγισε την αντίδραση των αρχών, οι οποίες του πέρασαν χειροπέδες,

Άγρια Δύση: Απίστευτο πιστολίδι μεταξύ χαρλεάδων με εκατοντάδες εμπλεκόμενους (Video)

Βίντεο από το πιο σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ συμμοριών μηχανόβιων, δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Τέξας.
Η ανταλλαγή πυροβολισμών που στοίχησε τη ζωή σε 9 άτομα, έγινε στις 17 Μαίου, στην πόλη Γουάκο, ωστόσο το βίντεο δημοσιοποιήθηκε τώρα από τις αρχές.

Ο Κόκκαλης διαψεύδει τις σχέσεις με Σαββαΐδου και στέλνει αγωγή στον Βαξεβάνη....

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει κάθε σχέση με την πρώην γενική γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαϊδου και προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του HOTDOC και του Κώστα Βαξεβάνη, εξέδωσε ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

17 χρονη Τίγκαν Κλαρκ σκόραρε από 36 μέτρα! (video)

Ποιος είπε ότι και οι γυναίκες δεν έχουν δικαίωμα στη... μαγεία με τη «στρογγυλή θεά»; Αν δεν πιστεύετε, δείτε την 17χρονη Τίγκαν Κλαρκ των Raith Rovers Ladies να σκοράρει εναντίον των Girls FV από απόσταση σχεδόν 36,5 μέτρων! Το γκολ πάντως αυτό δεν αρκούσε στην ομάδα της για να αποφύγει την ήττα (2-3).

«Έκλεισε» το θέμα των φαρμακοποιών – Μπαίνουν οι ιδιώτες... εφόσον υπάρχει φαρμακοποιός ως συνέταιρος, με μερίδιο 20%.

Κοινή υπουργική απόφαση δίνει τέλος στο θέμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των φαρμακείων.
Η απόφαση των υπουργών Υγείας και Οικονομίας επιτρέπει να δίδονται σε ιδιώτες άδειες των φαρμακείων, εφόσον θα πρόκειται για ΕΠΕ (και όχι ΑΕ) και εφόσον υπάρχει φαρμακοποιός ως συνέταιρος, με μερίδιο 20%.
Τα πληθυσμιακά κριτήρια του ενός φαρμακείου ανά 1.000 κατοίκους παραμένουν σε ισχύ,

Έγγραφο-βόμβα της CIA χαρακτηρίζει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή "ως δωσίλογο πράκτορα των Γερμανών" και "διώκτη των Εβραίων" στον Β' ΠΠ

Ολική αποδόμηση της μεταπολεμικής ελληνικής πολιτικής ιστορίας, ειδικά της ηγεσίας της συντηρητικής παράταξης υπό τον Κ.Καραμανλή, επιχειρείται από έγγραφο της CIA που χρονολογείται απο το 1962 βάση του οποίου η κορυφαία πολιτική προσωπικότητα των τελευταίων 70 ετών στην Ελλάδα ο πρώην πρωθυπουργός, και ιδρυτής του κόμματος της ΕΡΕ και της ΝΔ, Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν συνεργάτης των Γερμανών στην Κατοχή και καταδότης των Εβραίων της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα πράκτορας του Γερμανού εγκληματία πολέμου, Μαξ Μέρτεν!

Εγκαινιάζονται τα μπαλόνια ασύρματης σύνδεσης της Google (vid)

Αντί καλωδίων και οπτικών ινών, μπαλόνια, σε σχήμα ανάποδης σταγόνας βροχής , θα εξασφαλίζουν εξ’ουρανού ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο, για 150 εκατομμύρια κατοίκους της αχανούς Ινδονησίας.
Το φιλόδοξο σχέδιο της Google, κωδικοποιημένο ως Loon, θα έχει εμβέλεια ως τις ζούγκλες στα 17.500 ακατοίκητα νησιά της τέταρτης πολυπληθέστερης χώρας στον πλανήτη.

Δεκάδες νεκροί πρόσφυγες σε δύο νέα ναυάγια σε Κάλυμνο και Ρόδο-Άγνωστος ο αριθμός αγνοουμένων-Μουζάλας: Εγκληματική συμμορία οι δουλέμποροι (vid)


Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες στο Αιγαίο, για τους πρόσφυγες που αναζητούν ένα καλύτερο και ασφαλέστερο αύριο. Τις πρώτες πρωινές ώρες, δύο νέα ναυάγια σημειώθηκαν σε Κάλυμνο και Ρόδο, που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο 21 ανθρώπων και άγνωστο αριθμό αγνοουμένων.

Άνδρες του Λιμενικού έχουν ανασύρει 14 σορούς από τα παγωμένα νερά του Αιγαίου μεταξύ Καλολίμνου και Καλύμνου ενώ έχουν διασώσει 138 ανθρώπους.

Αστεροειδής διαμέτρου 400 μ. θα περάσει αύριο «ξυστά» από τη Γη

Ένας μεγάλος αστεροειδής με διάμετρο περίπου 400 μέτρων θα περάσει αύριο σχετικά κοντά από τον πλανήτη μας. Το πέρασμα, με ταχύτητα 35 χλμ. ανά δευτερόλεπτο, θα γίνει αύριο το βράδυ στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδας σε απόσταση 480.000 χιλιομέτρων, λίγο μεγαλύτερη από την απόσταση Γης-Σελήνης.

Φωτιά σε αεροσκάφος της Dynamic Airways σε αεροδρόμιο της Φλόριντας*Επτά τραυματίες

Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα όταν ξέσπασε φωτιά σε ένα αεροσκάφος που βρισκόταν στο διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο Φορτ Λόντερντεϊλ στην Φλόριντα (νοτιοανατολικές ΗΠΑ), όπου οι πτήσεις ανεστάλησαν, ανακοίνωσαν οι αρχές.

«Ο κινητήρας ενός αεροσκάφους καίγεται, (το αεροσκάφος) εκκενώθηκε» και «υπάρχουν πολλοί τραυματίες» επισήμανε το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Μπρόουαρντ, όπου βρίσκεται το αεροδρόμιο, στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twittter.

Βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα (Φωτό+Βίντεο)

Ο κακός δαίμονας χτύπησε και πάλι τους «πράσινους» που έχασαν με 77-52

Το σώμα στη Βαρκελώνη, το μυαλό στην Αθήνα. Οι λαβωμένοι πράσινοι ήταν αγνώριστοι και... σε άλλο γήπεδο απέναντι στον κακό τους δαίμονα, την Μπαρτσελόνα και ηττήθηκαν με το βαρύ 77-52.