Έξαλλη η Έλενα Ράπτη: Θέλω να καούν οι φωτογραφίες μου με μαγιό!

Στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» του TV Μακεδονία φιλοξενήθηκε η Έλενα Ράπτη και η βουλευτής δε δίστασε να εκφράσει οn camera το εκνευρισμό της για τους δημοσιογράφους που επιμένουν να προβάλλουν φωτογραφίες της με μαγιό..

Η νέα αισθησιακή φωτογράφηση της Rihanna για τον Armani

Έχοντας πάρει τη σκυτάλη από τους Megan Fox, Christiano Ronaldo, Rafael Nadal και David και Victoria Beckham, η Rihanna φωτογραφήθηκε για..

Κορίτσια... ο Johnny Depp χώρισε!

Επειτα από 14 χρόνια κοινής ζωής και 2 παιδιά, τη 12χρονη Lily Rose και τον 9χρονο Jack, ο γνωστός ηθοποιός Johnny Depp και η ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια Vanessa Paradis..

Rihanna: Το νέο πρόσωπο των εσωρούχων Armani

Το ναι είπε η τραγουδίστρια Rihanna στη συνεργασία με τον οίκο Armani η οποία επισφραγίστηκε με μια ιδιαίτερα σέξι φωτογράφηση. Η 23χρονη τραγουδίστρια της r’n’b πέταξε τα..

Ένα βιβλίο που καίει την Britney

Τα τερτίπια των σταρ είναι, λίγο-πολύ, γνωστά σε όλους μας, αφού σιγά-σιγά, βγαίνουν πολλά στη φόρα, που φέρνουν τους πλείστους σε δύσκολη θέση..

Η κόρη της Cindy Crawford στην πρώτη της φωτογράφιση ως μοντέλο του Versace

Το ντεμπούτο της στο χώρο του modelling έκανε η κόρη της Cindy Crawford. Τελικά το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει..

Vazquez Sounds: Η παιδική-εφηβική μπάντα που έγινε hit στο διαδίκτυο

Τα παιδιά "θαύματα" που μας "τρέλαναν" με το ταλέντο τους. Το μουσικό τρίο από το Μεξικό Vazquez Sounds που επανεκτέλεσε το Rolling in the Deep της Adele..

Έλληνες στρατιωτικοί και επιχειρηματίες σε πανευρωπαϊκό κύκλωμα πορνογραφίας


Χάρη στη γιγαντιαία πανευρωπαϊκή επιχείρηση με κωδική ονομασία "IKARUS" εξαρθρώθηκε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.
Πανευρωπαϊκή επιχείρηση σε όλη την Ευρώπη, υπό την Europol, έφερε στο φως ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας στην Ευρώπη..

FC Barcelona H Kαλήτερη Ομάδα Στον Κόσμο Ένατη νίκη για Guardiola εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, Guardiola παραμένει αήττητος: πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες Μετρώντας τη νίκη αυτή της Τετάρτης Bαζει πόδι  για το Κυπέλλο του Βασιλιά..

FC Barcelona H Kαλήτερη Ομάδα Στον Κόσμο.Ρεαλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Happy Pep γενέθλια! (1-2)

Η ομάδα παρουσίασε Το διευθυντή τους, ο οποίος την Τετάρτη γιόρτασε τα 41α γενέθλιά του, με μια επική νίκη επιστροφή στο Μπερναμπέου στο πρώτο πόδι της στους προημιτελικούς του Κυπέλλου
 PHOTO: MIGUEL RUIZ-FCB..

Ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Nowitzki Ντάλας Μάβερικς επισκέφτηκε το Λευκό Οίκο

Ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ντάλας Μάβερικς Dirk Nowitzki επισκέφτηκε το Λευκό Οίκο χθες  ο Dirk Nowitzki ειχε προσκληθεί απω τον Πρόεδρο Ομπάμα..

Παρά την κρίση το πολιτικό σύστημα λαϊκίζει ασύστολα

Λαϊκισμός, λαϊκισμός, λαϊκισμός. Παρότι το πολιτικό σύστημα ευθύνεται αποκλειστικά για το χάλι της χώρας, οι πολιτικοί συνεχίζουν να λαϊκίζουν ασύστολα, ίσως από κεκτημένη ταχύτητα, ίσως γιατί δεν έχουν καταλάβει τι θέλει ο λαός και ποιες είναι οι ανάγκες της χώρας, ίσως γιατί νομίζουν ότι έτσι θα..