YouTube: Οι καλύτερες φάρσες


..

«Θεωρώ γελοίο ένας άνθρωπος το 2013 να είναι κομματοποιημένος», λέει ο Νίκος Βέρτης

«Καλώς ή κακώς, μια μερίδα κόσμου που μας ακολουθεί και μας πιστεύει επηρεάζεται από τις απόψεις που εκφέρουμε» Για τις πολιτικές απόψεις που εκφράζονται από εκπροσώπους του καλλιτεχνικού κόσμου, για τα talent shows, αλλά και για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας o Νίκος Βέρτης.

Νότης Σφακιανάκης: «Δεν είμαι χρυσαυγίτης»................]

«Το λέει και το όνομα μου: Νότις/ε- νότις», δήλωσε ο τραγουδιστής Επεισοδιακή ήταν από τα πρώτα της λεπτά η συνέντευξη που παραχώρησε – κάτω από περίεργες συγκυρίες, όπως επισήμανε και ο ίδιος – ο Νότης Σφακιανάκης στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και στην εκπομπή «Ευθέως» του ΣΚΑΙ.

Η Μεξικάνα παρουσιάστρια καιρού ανεβάζει το θερμόμετρο! (Φωτό+Βίντεο)

Η πιο σέξι παρουσιάστρια καιρού είναι χωρίς αμφιβολία η Μεξικάνα Sugey Abrego. Η Sugey Abrego εκτός από παρουσιάστρια είναι και μοντέλο και για αυτό το λόγο φωτογραφήθηκε γυμνή για το Μεξικάνικο Playboy του τεύχους Δεκεμβρίου 2013

Το «καυτό» ημερολόγιο του Maxim για το 2014 (Φωτό)

Τα πολλά λόγια είναι περιττά για το νέο υπέροχο ημερολόγιο του Maxim για το 2014. Για άλλη μια χρονιά το περιοδικό Maxim βρήκε τις πιο όμορφες και σέξι υπάρξεις για να κοσμίσουν με τα υπέροχα κορμιά τους τις σελίδες του νέου του ημερολογίου.

Washington Post: Δισεκατομμύρια κινητά τηλέφωνα στο στόχαστρο της NSA

Στο στόχαστρο της Αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας βρίσκονται εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα σε ολόκληρο τον κόσμο.
Σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα, που αποδίδονται στον Έντουαρντ Σνόουντεν και δημοσιοποιεί η Washington Post, η NSA καταγράφει τις γεωγραφικές συντεταγμένες 5 δισεκατομμυρίων συσκευών ημερησίως.

Κίνδυνος για σοβαρές πλημμύρες Κύμα κακοκαιρίας «σαρώνει» τη Σκωτία UK weather: Network Rail Scotland shuts ALL lines due to trees, hay bales and TRAMPOLINES on the line

Πάνω από 20.000 σπίτια χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω ισχυρών ανέμων - Διεκόπη η κίνηση στους σιδηροδρόμους - Εκκενώθηκε ο κεντρικός σταθμός της Γλασκώβης μετά την κατάρρευση τμήματος της γυάλινης οροφής Θυελλώδεις άνεμοι σαρώνουν σήμερα τη Σκωτία με αποτέλεσμα πάνω από 20.000 σπίτια να έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό και να διακοπεί η κίνηση στους σιδηροδρόμους.

Σημεία και τέρατα ανακαλύπτει η Υπηρεσία Εσωτερικών Ελέγχων Εφοριακοί έκρυβαν... Porsche, εμβάσματα και πανάκριβα ακίνητα

Δεκάδες «τρύπια» πόθεν έσχες εντοπίστηκαν από την έρευνα - Διαπιστώνονται αγορές που δεν δικαιολογούνται - Με συμπληρωματικές και τροποποιητικές δηλώσεις προσπαθούν να καλυφθούν οι ελεγχόμενοι Δεκάδες διάτρητα και εικονικά πόθεν έσχες από εφοριακούς και στελέχη του φοροελεγκτικού μηχανισμού εντόπισε η Υπηρεσία Εσωτερικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών.

Παντελής αδιαφορία από τους βουλευτές Προϋπολογισμός σε άδεια έδρανα: Μέσα 10 βουλευτές, 53 μαθητές!

Εικόνα ντροπής στο ελληνικό κοινοβούλιο – Δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι μαθητές που βρίσκονται ως επισκέπτες στα θεωρεία! Οι εικόνες πλήρους απαξίωσης του κοινοβουλίου συνεχίζονται καθώς οι βουλευτές εξακολουθούν να αδιαφορούν για την συζήτηση των νομοσχεδίων.

«Πράσινο φως» στην εξαγορά της Nokia από την Microsoft δίνει η Ευρώπη

Δεν εγείρεται θέμα ανταγωνισμού - Οι δύο εταιρείες αντιμετωπίζουν «ισχυρό ανταγωνισμό από εταιρείες όπως η Samsung και η Apple» Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε την εξαγορά της Nokia από τη Microsfot έναντι τιμήματος που έφτασε τα 5,5 δισ. ευρώ, καθώς όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «δεν εγείρει κανένα ουσιαστικό ζήτημα ανταγωνισμού».

Νέα μόδα: Γονείς βάζουν... ρολόγια με GPS στα παιδιά τους!

Το "έξυπνο ρολόι" έχει ενσωματωμένη κάμερα, τηλέφωνο και σύστημα εντοπισμού Φέτος τα Χριστούγεννα, η νέα μόδα από την Αμερική αναμένεται να κάνει θραύση: έξυπνα ρολόγια σε διάφορα έντονα χρώματα (μπλε, λαχανί, κόκκινο και φούξια), τα οποία, όταν κοσμούν τον καρπό των παιδιών,

Θράκη: Το στρινγκ της οργής

Η φωτογραφία σέξι νεαρής με μαντίλα που ανάρτησε στο Ιντερνετ ο πρώην πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης έγινε αφορμή να ξεσπάσει σάλος στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης με μπροστάρισσα τη Σιμπέλ Μουσταφάογλου Την τιμή των γυναικών της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη ανέλαβε να υπερασπιστεί η πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κυρία Σιμπέλ Μουσταφάογλου και νυν δημοτική σύμβουλος Κομοτηνής εξαιτίας ενός… στρινγκ,

Βίντεο: Το Βlue Star Ithaki «χάθηκε» μέσα στα κύματα-Στο στενό Τήνου-Μυκόνου

Δείτε το να κάνει βουτιές μέσα στην αγριεμένη θάλασσα Πραγματική «μάχη» με τα κύματα έδωσε στο ταξίδι του το Blue Star Ithaki. Στο βίντεο, το πλοίο φαίνεται να κάνει βουτιές μέσα στην αγριεμένη θάλασσα, στο στενό Τήνου-Μυκόνου.