Όλος ο πλανήτης υποκλίνεται στη Μόνικα Μπελούτσι Η Ιταλίδα ηθοποιός απαστράπτουσα και σέξι

Ποιος είδε τη Μόνικα Μπελούτσι και δεν την ερωτεύτηκε! Ο… φακός πάντως σίγουρα τη λατρεύει και όπου εντοπίσει την 51χρονη Ιταλίδα ηθοποιό τη «λούζει» στα φλας. Εδώ, τη βλέπετε με μαύρο φόρεμα που αφήνει το μπούστο ολίγον ακάλυπτο, χάρη στη διαφάνεια.
Το νέο κορίτσι του James Bond που πρωταγωνιστεί στη ταινία «Spectre», φωτογραφήθηκε με τον σκηνοθέτη Sam Mendes,

Ο ακούραστος Ίγκι Ποπ σε ένα ακόμα ξέφρενο live (Φωτό+Βίντεο)

Ο 68χρονος ροκάς... ροκάρει ασύστολα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ο Ίγκι Ποπ θα ροκάρει εις τον αιώνα τον άπαντα… Ο 68χρονος θρύλος της μουσικής έδωσε για μια ακόμη φορά όλο του το «είναι» σε συναυλία στο Hollywood της Καλιφόρνια, με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς Ash vs Evil Dead.
Ο αεικίνητος ροκάς, δε φαίνεται να κρεμάει σύντομα το μικρόφωνό του-και καλά θα κάνει.

Οι Anonymous σχεδιάζουν να αποκαλύψουν την ταυτότητα 1000 μελών της Ku Klux Klan

Με ανακοίνωσή τους οι χάκερ, της ομάδας των Anonymous, γνωστοποίησαν ότι σχεδιάζουν να αποκαλύψουν την ταυτότητα περί των 1000 μελών της ρατσιστικής οργάνωσης Ku Klux Klan, ένα χρόνο μετά των διαδηλώσεων στο Φέργκιουσον (Pics)
Με αφορμή την πρώτη επέιτειο από τις αντιρατσιστικές διαδηλώσεις στο Φέργκιουσον,

Το Ευρωκοινοβούλιο υπερψήφισε άσυλο για τον Σνόουντεν

Να δώσει η Ε.Ε. άσυλο στον Σνόουντεν ζητά το Ευρωκοινοβούλιο με ψήφισμα του στο Στρασβούργο. Η απόφαση για τον Σνόουντεν δεν είναι μεν δεσμευτικού χαρακτήρα, όμως στέλνει ηχηρό μήνυμα εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι θα πρέπει ο ίδιος να μπορέσει να αναζητήσει καταφύγιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Με ψήφισμα που εγκρίθηκε στο Στρασβούργο με 342 ψήφους υπέρ, 274 κατά και 19 αποχές,

Το πρώτο αυτοκίνητο της Skoda ( Φωτογραφίες )

Στις 29 Οκτωβρίου του 1905, στις εγκαταστάσεις του Mlada Boleslav στην Τσεχία, ο μηχανικός Václav Laurin και ο βιβλιοπώλης Václav Klement, κατασκεύασαν το πρώτο τετράτροχο όχημα παραγωγής.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29-10-2015 / 1800 ΤΟΠΙΚΗ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 29-10-2015
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ. ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Για κακούργημα η Κατερίνα Σαββαΐδου...Ο Κόκκαλης διαψεύδει και στέλνει αγωγή στον Βαξεβάνη

Δεν κρίθηκαν επαρκείς τελικά οι έγγραφες εξηγήσεις που είχε καταθέσει η πρώην γενική γραμματέας δημοσίων εσόδων, Κατερίνα Σαββαίδου καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ασκήθηκε από την εισαγγελία Διαφθοράς, ποινική δίωξη για απόπειρα απιστίας στην υπηρεσία σε βαθμό καουργήματος, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών.

Στην Αθήνα έρχονται οι αγρότες της Κουλούρας

Στην Αθήνα φτάνει σήμερα αντιπροσωπεία αγροτών και κτηνοτρόφων της Κουλούρας προκειμένου να συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη και να εκφράσουν τις αντιδράσεις τους στα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο τρακτέρ του κόσμου – Δεν θα πιστεύετε πόσο γρήγορα… (video)

Τα τρακτέρ παλαιά κινούνταν με ατμό, βενζίνη ενώ με την εφεύρεση του κυκλου του diesel επικράτησε ως καύσιμο το πετρέλαιο . Υπάρχουν τρακτέρ τροχοφόρα και ερπυστριοφόρα τα οποία χρησιμοποιούνται για βαθιά άροση και για τη μετακίνηση σε ανώμαλα εδάφη.

Μηχανή του Χρόνου:Ρόμπερτ Νόρμαν Ρος Ο ζωγράφος που βλέπαμε στην ΕΡΤ να φτιάχνει πίνακες σε 26' (Vid+Pics)

Ο αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας που έγινε ζωγράφος και τηλεοπτική διασημότητα. Δεν πληρωνόταν για την εκπομπή και δεν πούλαγε τους πίνακες που δημιουργούσε (Vid+Pics)

Αυτά είναι τα 116 πράγματα που προκαλούν καρκίνο, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Την περασμένη Δευτέρα μάθαμε ότι το μπέικον, τα λουκάνικα και πολλά άλλα προϊόντα μπήκαν στο στόχαστρο του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας. Ομως, ο κίνδυνος δεν κρύβεται μόνο εκεί.
Ο Διεθνής Οργανισμός Ερευνας για τον Καρκίνο, από τον οποίο αντλεί τις πληροφορίες ο ΠΟΥ, έχει δημιουργήσει μία λίστα 116 πραγμάτων που προκαλούν καρκίνο. Κι αν κάποια κόβονται, όπως το κάπνισμα,

Πώς ένα ελληνικό αλκοολούχο έγινε το ποτό της επανάστασης του Φιντέλ Κάστρο... και η στιβαρή επιλογή του Αριστοτέλη Ωνάση

Από τους δρόμους του μεταξιού, στις ανθόσπαρτες "λεωφόρους" του ΜΕΤAXA, μια ιστορία που κλείνει μέσα της τον ελληνικό ήλιο, τις μεσογειακές μυρωδιές των ελληνικών νησιών και ένα μοναδικό μυστικό. Περιπλανόμαστε στα άδυτα μιας ελληνικής ιστορίας που μετρά πλέον περισσότερα από 120 χρόνια
Αν σας ζητούσα να ονομάσετε ένα ποτό για το χειμώνα ή ένα ποτό για τα γλυκά ποιο θα ήταν αυτό;

Επεσαν οι υπογραφές: Η Κίνα θα αγοράσει 130 αεροσκάφη από την Airbus

Η Airbus ανταγωνίζεται την αμερικανική Boeing σε μια κούρσα επικράτησης σε μια ευημερούσα κινεζική αγορά. Σύμφωνα με πρόσφατες προβλέψεις της Boeing, η Κίνα θα χρειαστεί 6.330 επιβατικά αεροσκάφη, δηλαδή νέες παραγγελίες ύψους ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων μέσα στα επόμενα 20 χρόνια.

Eστεμμένη γονάτισε μπροστά στη ρακοσυλλέκτρια μητέρα της- Ολη η συγκινητική ιστορία (φωτό)

Επιστρέφοντας στην γενέτειρά της, την Ταϊλάνδη, η 17χρονη Khanittha «Mint» Phasaeng που κέρδισε τίτλο ομορφιάς έσπευσε να πει με τον πιο αναγνωρισμένο και ταπεινό τρόπο ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη γυναίκα που τη μεγάλωσε.

Με το στέμμα, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της και το σέξι ντύσιμό της να κάνουν μεγάλη αντίθεση με τους σκουπιδοτενεκέδες πίσω της,

Κίνα: Αν οι ΗΠΑ προκαλέσουν ξανά θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα

Η Κίνα δήλωσε πως θα λάβει όλα τα "απαραίτητα μέτρα" σε απάντηση μελλοντικών "εισβολών" του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού σε χωρικά ύδατα που το Πεκίνο θεωρεί εθνικά γύρω από νησίδες στη Νότια Σινική Θάλασσα.
Η ανακοίνωση ήρθε μετά την είσοδο ενός αντιτορπιλικού κατευθυνομένων πυραύλων εντός των 12 ναυτικών μιλίων των πρόσφατα κατασκευασμένων νησίδων στην στρατηγικής σημασίας περιοχή.

Εντυπωσιακοί ελιγμοί με συγκινητικό μήνυμα του πιλότου Δείτε το βίντεο με το F16 στη Θεσσαλονίκη

Εντυπωσιακοί ήταν οι ελιγμοί που  έκανε πάνω από το Θερμαϊκό το F16 με πιλότο το σμηναγό Λουκά Θεοχαρόπουλο, που έχει πάνω από 1.500 ώρες πτήσεις.
Το μήνυμα του πιλότου συγκίνησε. «Καλημέρα Θεσσαλονίκη. Το "όχι" συμβολίζει την ενότητα και την αποφασιστικότητα των Ελλήνων. Ενωμένοι, δυνατοί και περήφανοι, ακολουθώντας τα χνάρια των προγόνων μας, ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Χρόνια πολλά Ελλάδα» είπε από το κόκπιτ, ενώ πραγματοποιούσε εντυπωσιακές ακροβασίες.

ΔΕΗ: Από 1η Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα

Το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ θα τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Νοεμβρίου, μέχρι τις 30 Απριλίου 2016.
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΔΕΗ, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο της