Απέναντι στην Μονπελιέ ο Ολυμπιακός γύρισε το ματς στις καθυστερήσεις και πήρε τους πρώτους βαθμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ κερδίζοντας με 2-1 στο «Μοσόν»

Tους πρώτους βαθμούς του στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε απόψε στο «Μοσόν» της Γαλλίας ο ΟΣΦΠ. Η ομάδα του Ζαρντίμ αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0, κατάφερε να γυρίσει το ματς και με γκολ των Τοροσίδη – Μήτρογλου να νικήσει την κάκιστη Μονπελιέ. Το γκολ της νίκης επιτεύχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τους Γάλλους που παραπαίουν στο Σαμπιονά να χάνουν ένα δικό τους παιχνίδι…

New York Times: «Ικαρία, το νησί όπου οι άνθρωποι ξεχνούν να πεθάνουν»

Οι New York Times ανακαλύπτουν την Ικαρία και τα μυστικά μακροζωίας των κατοίκων της που ξεπερνούν τα 100 χρόνια, καθώς σε δημοσίευμά τους κάνουν αφιέρωμα στο νησί «όπου οι άνθρωποι ξεχνούν να πεθάνουν»!..

Αυτοκίνητο υδρογόνου, έτοιμο να βγει στην αγορά, κατασκεύασε ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, ωστόσο η ελληνική νομοθεσία εμποδίζει την εμπορική αξιοποίηση του εντός συνόρων!

Αυτοκίνητο υδρογόνου, έτοιμο να βγει στην αγορά, κατασκεύασε ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, ωστόσο η ελληνική νομοθεσία εμποδίζει την εμπορική αξιοποίηση του εντός συνόρων!..

Σκούτερ υδρογόνου ελληνικής κατασκευής για οικολογική μετακίνηση

Ένα μηχανάκι που κινείται με υδρογόνο σχεδίασε και κατασκεύασε για λογαριασμό του Δήμου Θέρμης η ελληνική εταιρεία ELFON LTD, Clean Energy Solutions..

Αλλη μία Παγκόσμια Ελληνική πατέντα θέρμανσης - Καίει ρεύμα όσο μια τοστιέρα και μπαίνει ακόμη και σε μια παπουτσοθήκη!

Την είδηση τη μεταφέρουμε αυτούσια απο το μπλόγκ NewsIT.

Τι λέει o εφευρέτης του συστήματος θέρμανσης "Προμηθέας" το οποίο λειτουργεί με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης με σώματα καλοριφέρ χωρίς νερό, χωρίς σωλήνες και σκαψίματα για υδραυλικές εγκαταστάσεις. Πόσο κοστίζει το καινοτόμο σύστημα..

Αιολική ενέργεια: φορητή ανεμογεννήτρια στήνεται οπουδήποτε

 Μέχρι σήμερα οι περισσότερες ανεμογεννήτριες παρέμεναν στην περιοχή εγκατάστασής για όλο τον κύκλο ζωής τους, καθώς η αποσυναρμολόγηση και η μεταφορά της μονάδας σε διαφορετικό σημείο δεν είναι εύκολη υπόθεση..

Σαντορίνη «Ηρεμο» το ηφαίστειο,ΑΛΛΑ ΥΠΟ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Σε «ήρεμη κατάσταση», «σχεδόν ίδια, όπως πριν από την περσινή έξαρση», αλλά υπό διαρκή παρακολούθηση βρίσκεται το ηφαίστειο της Σαντορίνης, σύμφωνα με τους επιστήμονες που παρακολουθούν στενά τη δραστηριότητά του.
«Ηρεμο» το ηφαίστειο της Σαντορίνης..

Ο αριθμός αιτήσεων για συνταξιοδότηση Βουλγάρων εργαζομένων τριπλασιάστηκε απότομα τους τελευταίους μήνες, προκαλώντας την εύλογη απορία της αρμόδιας διεύθυνσης του ΙΚΑ.

Τα μικροκυκλώματα πέριξ της Ομόνοιας, τα οποία εκμεταλλεύονταν πριν από λίγα χρόνια τους αλλοδαπούς για να τους βγάλουν την περιβόητη άδεια παραμονής και εργασίας
(500 έως 1.800 ευρώ ήταν η ταρίφα για την άδεια), σπεύδουν τώρα να βγάλουν σύνταξη σε όσους αλλοαδαπους έχουν συμπληρώσει χρόνια ασφάλισης στη χώρα τους, βέβαια με το αζημίωτο…

ΗΠΑ: Σεισμός μεγέθους 6,6 Ρίχτερ στην Κόστα Ρίκα

Σεισμός μεγέθους 6,6 βαθμών σημειώθηκε την Τρίτη δυτικά της Κόστα Ρίκα, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο..

Αθήνας - Πειραιά Τρίωρη στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών από τις 11:00 έως τις 14:00

Σε τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 14:00 προχωρούν σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας - Πειραιά διαμαρτυρόμενοι για την ένταξη του ταμείου τους, ΕΤΑΑ, στον ΕΟΠΥΥ. Στις 12:00 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα..

24ωρη απεργία της ΟΤΟΕ σήμερα

Πανελλαδική, 24ωρη απεργία κήρυξε για σήμερα Τετάρτη η ΟΤΟΕ, διαμαρτυρόμενοι για την ένταξη των Ταμείων Υγείας των τραπεζοϋπαλλήλων στον ΕΟΠΥΥ..

Την Καραϊβική προσεγγίζει η τροπική καταιγίδα Σάντυ

Την Καραϊβική προσεγγίζει η τροπική καταιγίδα «Σάντυ» με τους  μετεωρολόγους να εκτιμούν πως μέσα στην ημέρα θα ενισχυθεί σε τυφώνα. 
Η τροπική καταιγίδα θα προκαλέσει έντονες βροχοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους και πλημμύρες στην Τζαμάικα, ενώ προειδοποίηση για τυφώνα εκδόθηκε επίσης στην Κούβα.πηγη

Ο Στουρνάρας ξέρει από πείνα;

Είναι αξιοθρήνητη, όσο και προκλητική η προσπάθεια κάποιων, τεχνοκρατών ας τους πούμε, να κάνουν πολιτική, χωρίς καν να είναι κανονικοί πολιτικοί.  Να έχουν δηλαδή δοκιμαστεί στη βάσανο της λαϊκής κρίσης και ψήφου, να έχουν επιλεγεί από τους πολίτες και να πρέπει να δώσουν λόγο σε αυτούς..

Στις φλόγες λεωφορείο της ΕΘΕΛ στον Κηφισό

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της πυρκαγιάς ενός λεωφορείου της ΕΘΕΛ, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Αθηνά.  Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το λεωφορείο δεν είχε επιβάτες.Στο σημείο βρίσκονται τρία οχήματα της Πυροσβεστικής.
πηγη

Χοσέ Μουχίκα: Ο φτωχότερος πρόεδρος κράτους στον πλανήτη. (Βίντεο)

"Φτώχεια" και πολιτική πάνε μαζί; Σπάνιο μεν, αδύνατο όμως, όχι. Και ας μη μιλάμε για "φτώχεια" με όρους κοινωνικής ένδειας, αλλά για μια περίπτωση ενός ανθρώπου που δωρίζει πάνω από 10.000 δολάρια το μήνα από τον μισθό του, δίνοντας το παράδειγμα στους πολίτες της χώρας του. Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα..