Η Κίνα, όπως και η Ρωσία, θέλει να σταματήσει την επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά

Η Κίνα δεν θα λάβει μέρος στην ελβετική διάσκεψη για την Ουκρανία

«Η Κίνα υποστηρίζει την έγκαιρη σύσκεψη μιας διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης που αναγνωρίζεται από τη Ρωσία και την Ουκρανία, με ίση συμμετοχή όλων των μερών και δίκαιη συζήτηση όλων των επιλογών για ειρήνη, υποστηρίζει την οικοδόμηση μιας ισορροπημένης, αποτελεσματικής και βιώσιμης Ευρώπης», δήλωσε ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινγκπίνγκ. όπως αναφέρει το Xinhua .

Η Hi δημοσίευσε την παραπάνω ανακοίνωση τη Δευτέρα μετά από τριμερή συνάντηση στο Παρίσι με τη συμμετοχή της Ε.Ε.

Ισραήλ: Εντείνει τις επιθέσεις του στη Ράφα – Στόχος η εξουδετέρωση τεσσάρων μεραρχιών της Χαμάς

Καπνοί και ήχοι από εκρήξεις στη Ράφα, με το Ισραήλ να εντείνει τις επιθέσεις του στο νότιο τμήμα του θύλακα. Όλο και περισσότεροι άμαχοι απομακρύνονται από την περιοχή καθώς επεκτείνει τις χερσαίες επιχειρήσεις του. Η κατάσταση είναι ασφυκτική αναφέρουν γιατροί αλλά και ο ΟΗΕ. Πάνω από 100.000 άνθρωποι έχουν φύγει από τη Ράφα τις τελευταίες μέρες.

Υπόθεση χούλιγκαν: Προφυλακίστηκε ο «Shark» για τη δολοφονία Λυγγερίδη – Εκρεμμεί το τελευταίο ένταλμα σύλληψης του «Ρουμάνου»

Ο 31χρονος με το παρατσούκλι «Shark» κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή για τα επεισόδια του Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του αστυνομικού Γ. Λυγγερίδη.


Εμφανίστηκε με το δικηγόρο του το πρωί στην υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους , οδηγήθηκε στη συνέχεια στον ανακριτη και μετά την απολογία του προφυλακίστηκε.

Eurovision: Η εκθαμβωτική ολόσωμη φόρμα της Ε. Παπαρίζου με τα 700.000 κρύσταλα και τον ιδιαίτερο συμβολισμό των χρωμάτων

 Η Έλενα Παπαρίζου πραγματοποίησε μία μοναδική εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision το βράδυ της Πέμπτης, κατά την διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού.

Ξεσήκωσε το κοινό της 68ης διοργάνωσης, τραγουδώντας το διαχρονικό «My Number One» και χορεύοντας υπό τους ήχους της λύρας 19 χρόνια μετά την πρωτιά που έφερε στην Ελλάδα.

Επιπλέον δρομολόγιο κάθε Παρασκευή για το τρένο Πηλίου

Το Τρενάκι του Πηλίου πλέον θα κυκλοφορεί, εκτός από το καθιερωμένο Σαββατοκύριακο και κάθε Παρασκευή, σύμφωνα με την Travel Office -traveloffice@hellenictrain.gr.
Στόχος, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι η σταδιακή αύξηση των δρομολογίων, ειδικά τους θερινούς μήνες.

Στο μεταξύ, εποικοδομητική συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Παναγιώτη Τερεζάκη. 

Ο κ. Μιτζικός συνεχάρη τον κ. Τερεζάκη για την “τιτάνια” προσπάθεια που κατέβαλε ο ΟΣΕ,

Η νύχτα έγινε… μέρα στον Πειραιά από φιλάθλους του Ολυμπιακού (video – photo)

 Το πάρτι δεν σταματάει ούτε στους δρόμους του περιμετρικά του Φαληρικού σταδίου, ενώ στον Πειραιά οι φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν ότι είναι δυνατό για να δείξουν την χαρά τους που είναι τεράστια μετά την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουϊς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που προκρίνεται σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, 53 χρόνια μετά το «έπος» του Παναθηναϊκού στο Γουέμπλεϊ.

Δείτε τα highlights από την μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα (video)

 Συνεχίζει να γράφει Ιστορία στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός που μετά από άλλη μια συγκλονιστική εμφάνιση νίκησε άνετα 2-0 την Άστον Βίλα και στο «Καραϊσκάκης» και πέρασε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό, εκεί όπου στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα.

Λεβερκούζεν – Αταλάντα θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Europa League στο Δουβλίνο

 ΛεβερκούζενΑταλάντα θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Europa League στο Δουβλίνο στις 22 Μαΐου στο μεγάλο τελικό της σεζόν 2023/2024. Οι πρωταθλητές Γερμανίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Ρόμα (είχαν νικήσει 2-0 στο «Ολίμπικο»), ενώ οι «μπεργκαμάσκι» με το εμφατικό 3-0 επί της Μαρσέιγ έκαναν «πάρτι» στην έδρα τους (1-1 το πρώτο ματς στο Βελοντρόμ»).

Το αήττητο των 48 αγώνων της Μπάγερ Λεβερκούζεν σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της σεζόν λίγο έλλειψε να σπάσει απόψε στη «Μπάι Αρένα» από τη Ρόμα, παρ’ όλα αυτά η γερμανική ομάδα το έχουμε ξαναπεί: αρνείται να χάσει.

Ολυμπιακή φλόγα: Χιλιάδες κόσμου την υποδέχτηκαν στη Μασσαλία – Δείτε την εντυπωσιακή τελετή

 Η Ολυμπιακή φλόγα έφτασε στη Μασσαλία, έξω από το παλιό λιμάνι της γαλλικής πόλης, υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας σήμερα Τετάρτη, 79 ημέρες πριν από την τελετή έναρξης των αγώνων του Παρισιού.

Στο σημείο βρίσκονται χιλιάδες κόσμου για την υποδεχθούν, με το σκηνικό να εντυπωσιάζει.

Δείτε:

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πέρασε στον τελικό – Ποιες άλλες χώρες προκρίθηκαν

 Ο δεύτερος ημιτελικός της φετινής Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας ολοκληρώθηκε και η Ελλάδα περνάει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι».

Η σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής ήταν πολύ δυναμική με τη χορογραφία να έχει αρκετές εναλλαγές, όπως ακριβώς είναι και το στυλ του τραγουδιού.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι

Ο Ολυμπιακός κέρδισε για δεύτερη φορά (2-0) την Άστον Βίλα και έκλεισε το ραντεβού με την Φιορεντίνα και την ιστορία στον τελικό που θα γίνει στην OPAP Arena

 Μία από τις πιο χρυσές σελίδες στην 99χρονη ιστορία του έγραψε ο Ολυμπιακός. Η αρμάδα του «μάγου» Μεντιλίμπαρ κέρδισε για δεύτερη φορά την Άστον Βίλα (2-0), έκλεισε ραντεβού με την Φιορεντίνα και την ιστορία στην OPAP Arena στον τελικό του Europa Conference League στις 29 Μαΐου.

Μια μυθική πορεία από τους Πειραιώτες, που απέκλεισαν σπουδαίες ομάδες στον δρόμο για τον τελικό και πλέον θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.