ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας: Προϊόν ανωμαλίας, απάτης, εκβιασμών και παρασκηνίου η σημερινή κυβέρνηση -Φωτογραφίες

Το Grexit ήταν μια εκβιαστική απειλή - Χαρακτήρισε κομπάρσους του Βερολίνου Σαμαρά και Βενιζέλο - Εθεσε το στόχο των τριπλών εκλογών και τόνισε ότι η Ελλάδα της υποτέλειας στην Ευρώπη τελειώνει

Αναταράξεις εν όψει, αλλά κρατείστε την ψυχραιμία σας--- Περιορισμένη ήττα ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει η RBS και εθνικές εκλογές όχι νωρίτερα από το 2015

Αναταράξεις “βλέπει” για το προσεχές μέλλον έκθεση της RBS, ωστόσο συστήνει να μην υπάρξει πανικός. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται μεταβλητότητα, αλλά παραμένει θετική για την Ευρώπη.

Photo of the Day---Για χάμπουργκερ ο Ομπάμα

«Πιρουέτες» πάνω στον πάγκο του γνωστού φαστφουντάδικου Shake Shack, έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, όπου μίλησε με τους εργαζόμενους για την ανάγκη επενδύσεων στις υποδομές.

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να σπρώξει την χώρα πίσω στον γκρεμό

Οι εθνικές εκλογές θα είναι καταστροφή για την χώρα, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό
Υψηλοί τόνοι και κλιμάκωση της επίθεσης κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Αλέξη Τσίπρα είναι η τακτική που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς μέχρι τις ευρωεκλογές.

Πάτρα Σαμαράς: Υμνος της λαθρομετανάστευσης το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός
Ιδιαίτερη αναφορά στο μεταναστευτικό έκανε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πάτρα.

Final Four: Στον τελικό Ρεάλ – Μακάμπι -Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να περισώσει ούτε την αξιοπρέπειά της-( picture+video )

Η Ρεάλ «πάτησε» τη Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με 100-62! - Επική ανατροπή ανατροπή και πρόκριση από τη Μακάμπι που άφησε ξερή την ΤΣΣΚΑ στην εκπνοή με 68-67
Έτοιμη να βάλει τέλος στην αναμονή 19 ετών για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας έδειξε η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το μόνο κατ’ ευφημισμόν ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα συντρίβοντας την αντίπαλό της με 100-62.