Το «τέρας» της Peugeot για το ράλι Ντακάρ 2017 Παρουσιάστηκε το 3008 DKR

Επιστρέφοντας από μια απόλυτα πετυχημένη πορεία στο πρόσφατο ράλι Ντακάρ, αλλά και από το Silk Way Rally στο οποίο έτρεξαν τα Peugeot 2008 DKR, η Team Peugeot Total και η Red Bull παρουσιάζουν το 3008 DKR.
Πρόκειται για τον ολοκαίνουργιο διάδοχο του άκρως πετυχημένου 2008 DKR, με το οποίο ο Stéphane Peterhansel πέτυχε την 12η νίκη του, τον Ιανουάριο, στο ράλι Ντακάρ. Επίσης, ο Cyril Despres σημείωσε την πρώτη του νίκη στους 4 τροχούς, τον Ιούλιο, στο Silk Way Rally.

Το Nissan Titan ξεχωρίζει στην κατηγορία των μεγάλων pick up Δείτε το συναρπαστικό βίντεο

Προορισμένο για την αγορά των ΗΠΑ, το Nissan Titan χαρακτηρίζεται από  τις καινοτόμες τεχνολογίες, αλλά και τις κορυφαίες δυνατότητες που διαθέτει. Μεταξύ άλλων έχει μέγιστη ελκτική ικανότητα άνω των 5 τόνων, ενώ εφοδιαζόμενο με τον βραβευμένο κινητήρα  Cummins 5 λίτρων V8 Turbo Diesel, αποδίδει 310 άλογα και 752 Nm ροπής ! Συστήματα όπως Integrated Trailer Brake Controller,

Βρέθηκε στο Λουτράκι η 27χρονη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη

Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ, η οποία είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη στις 27 Αυγούστου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη φοιτήτρια βρέθηκε στο Λουτράκι, είναι καλά στην υγεία της.
Αυτή που εντόπισε την κοπέλα ήταν μία υπάλληλος του ξενοδοχείου και αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Η μεγάλη επιστροφή της Alfa Romeo

Στη θέση που της αρμόζει, δηλαδή στους πρωταγωνιστές της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, επιστρέφει η διάσημη ιταλική φίρμα, σκορπώντας χαμόγελα στους alfisti και τους φίλους των τεσσάρων τροχών.
Η Alfa Romeo αναγεννήθηκε από τις στάχτες της και είναι έτοιμη να αφήσει και πάλι το στίγμα της. Σύμφωνα με το πλάνο της εταιρείας, μέχρι το 2020 θα λανσαριστούν στην αγορά έξι ολοκαίνουργια μοντέλα,

Ρίο 2016: Ο πίνακας των μεταλλίων - Η Ελλάδα στην 20ή θέση

Εντυπωσιακή είναι η επίδοση των Ελλήνων αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στην 20ή θέση (12 μετάλλια, εκ των οποίων τα 5 χρυσά) και δεν αποκλείεται να αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα, καθώς αρκετοί αθλητές έχουν πολλές πιθανότητες διάκρισης.

Ενημερωθείτε αναλυτικά από το zougla.gr για το πώς έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής ο πίνακας των μεταλλίων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Παραολυμπιακοί 2016: Χρυσό και στην κολύμβηση με τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη

Το 13ο μετάλλιο της Ελλάδας μόνο γρουσούζικο δεν ήταν για τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, που κέρδισε με μια καταπληκτική εμφάνιση τον τελικό στα 100 μέτρα πεταλούδας, φέρνοντας το πρώτο βάθρο και για την ομάδα της κολύμβησης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.
Ο πρωταθλητής μας από την Αλεξανδρούπολη έδειξε από το πρωί τις διαθέσεις του παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό της κατηγορίας S9 με τον 3ο καλύτερο χρόνο και στον τελικό ήταν εκπληκτικός.

Με το δεξί ο Ολυμπιακός, 1-0 τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στην Ελβετία 1-0 της Γιουνγκ Μπόις με γκολ του Εστεμπάν Καμπιάσο στο 42’. Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Αστάνα.

Ο Ολυμπιακός που αγωνίστηκε χωρίς κανένα Έλληνα απείλησε στο δεύτερο λεπτό με προσπάθεια του Μάριν,