Πού θα πιεις καφέ με θέα στη θάλασσα

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα… Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται η θάλασσα αποτελεί πάντα ιδανικό «καταφύγιο» κάθε φορά που θέλουμε να αδειάσουμε το μυαλό μας και να χαλαρώσουμε. Ακόμη και το χειμώνα. Βρήκαμε, λοιπόν, εκείνα τα στέκια της πόλης που σερβίρουν καφέ, φαγητό αλλά και ποτό σχεδόν πάνω ή δίπλα στο κύμα όλες τις εποχές του χρόνου.

Σε ποια cafes να βγείτε πρώτο ραντεβού,Έξι στέκια στην Αθήνα για την πρώτη σας έξοδο με το...

Ένα ραντεβού για να χαρακτηριστεί επιτυχημένο πρέπει να συνυπολογιστούν αρκετές παράμετροι. Εκτός από την μεταξύ σας χημεία και την ενθουσιώδη και ευχάριστη  διάθεση και των δύο, σε αυτό συμβάλει και η τοποθεσία του ραντεβού, πάντα βάσει του χαρακτήρα και του γούστου του καθενός. Εμείς διακρίναμε έξι cafe- bars της Αθήνας στα οποία η επιτυχία του ραντεβού θεωρείται...

Ένα i8 αλλιώτικο από τα άλλα Η BMW Italia και η Garage Italia Customs δημιούργησαν το BMW i8 Futurism Edition

Ο Lapo Elkann, Πρόεδρος και Ιδρυτής της Garage Italia Customs, επισκέφθηκε το BMW Group και παρουσίασε το BMW i8 Futurism Edition στον Adrian van Hooydonk, Επικεφαλής Σχεδίασης του BMW Group.
«Η Garage Italia Customs και η μάρκα BMW μοιράζονται όλες τις αξίες που συνδέονται με την τεχνολογική εξέλιξη και τη συνεχή αναζήτηση καινοτομίας, η κάθε μία στον τομέα της», δήλωσε ο Lapo Elkann.

Περιπέτεια για επιβάτες πτήσης Αθήνας – Νέας Υόρκης

Μεγάλη περιπέτεια με πολλές εντάσεις και λιποθυμίες έζησαν οι επιβάτες της πτήσης της United Airlines από την Αθήνα με προορισμό τη Νέα Υόρκη.
Το θρίλερ για τους ανθρώπους που επιβιβάστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (για την ακρίβεια στις 13:08) στο Airbus A330 της πτήσης 125 της United Airlines, ξεκίνησε περίπου μια ώρα μετά την απογείωση, όταν το αεροσκάφος παρουσίασε διαρροή κηροζίνης.

Μαθήματα νυχτερινής φωτογραφίας (Φωτό+Βίντεο)

  Άνεργος, Ημι-επαγγελματίας ΦωτογράφοςΑν υψώσουμε λίγο το βλέμμα μας προς τον ουρανό ένα ξάστερο και χωρίς φεγγάρι βράδυ θα ανακαλύψουμε δισεκατομμύρια λαμπιόνια να λάμπουν, δημιουργώντας έναν μαγικό έναστρο θόλο που θα θύμιζε στολίδια από χριστουγεννιάτικο δέντρο..
Από τους αρχαίος λαούς παρατηρούμε ότι ο άνθρωπος είχε πάντα μια αγάπη για να ανακαλύψει αυτή την μαγεία, δημιουργώντας τους πρώτους αστερισμούς όπου και τους χάρισε διάφορους θρύλους και μύθους...

To Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου επιστρέφει και τo 2016

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου (SIFF) επιστρέφει δριμύτερο! Μετά από το επεισοδιακό Φεστιβάλ του 2015 (που συνέπεσε με το Δημοψήφισμα) το Φεστιβάλ Σύρου που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία από το 2013, επιστρέφει και φέτος από τις 28 Ιουλίου μέχρι και την 1 Αυγούστου με ένα πρόγραμμα διαδοχικών προβολών. Το πρόγραμμα ταινιών και παραστάσεων θα επιμεληθούν διαφορετικοί καλλιτέχνες,

Ο 27χρονος ηθοποιός Άντον Γιέλτσιν του «Star Trek» βρήκε τραγικό θάνατο στο σπίτι του

Ο Άντον Γιέλτσιν, ένας 27χρονος ηθοποιός γνωστός για τον ρόλο του ως Τσέχοφ σε δύο ταινίες "Star Trek", σκοτώθηκε νωρίς χθες όταν το αυτοκίνητό του κύλησε και τον ακινητοποίησε σε έναν τοίχο του σπιτιού του, είπε η αστυνομία.
Ο Γιέλτσιν, που γεννήθηκε στη Ρωσία, πέθανε λίγο μετά τις 01:00 τοπικής ώρας (11:00 π.μ. ώρα Ελλάδας) αφού βγήκε από το αυτοκίνητό του που είχε αφήσει στο σπίτι του

Η φωτογραφία του Βαρουφάκη με διάσημο μουσικό Μπράιαν Ίνο Συναντήθηκαν στην Ιρλανδία

Στην Ιρλανδία βρέθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, προσκεκλημένος από τους διοργανωτές του Dalkey Literary Festival.
Το ετήσιο φεστιβάλ βιβλίου πραγματοποιείται στην πόλη Dalkey που βρίσκεται κοντά στο Δουβλίνο.
Φυσικά δεν παρέλειψαν να βγάλουν και τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Πρωταθλητές NBA οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ( picture+video )

Ο Λεμπρόν Τζέιμς τους πήρε από το χέρι και αφού έγιναν η πρώτη ομάδα που γυρνάει από το 3-1 στέφθηκαν πρωταθλητές NBA.
Με τον Ίρβινγκ να πετυχαίνει το καθοριστικό σουτ κέρδισαν μέσα στο Όκλαντ τους 93-89

Ιταλικές δημοτικές εκλογές: Σάρωσε το Κίνημα των Πέντε Αστέρων σε Ρώμη - Τορίνο

Τα exit poll των δημοσκοπικών εταιρειών έπεσαν μέσα στις ιταλικές δημοτικές εκλογές.
Η 37χρονη υποψήφια του κινήματος των Πέντε Αστέρων, Βιρτζίνια Ράτζι, κέρδισε τη δημαρχία στη Ρώμη με το εντυπωσιακό ποσοστό του 67,3%.
«Πρόκειται για ιστορική στιγμή», δήλωσε η νέα δήμαρχος της Ρώμης και πρόσθεσε:

Podemos-Ενωμένη Αριστερά… κυβέρνηση στην Ισπανία; (Φωτό+Βίντεο)

Η συμμαχία του Podemos (Μπορούμε) με την Ενωμένη Αριστερά στην Ισπανία διατηρεί βάσει των δημοσκοπήσεων τη δεύτερη θέση ενόψει των εκλογών της Κυριακής. Μάλιστα, όπως σημειώνει η El Pais, θα μπορούσε να αποσπάσει και την απόλυτη πλειοψηφία αν μετεκλογικά συνεργαστεί με το Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη του Τζούλιαν Ασάνζ

Η διεθνής εκστρατεία Ελευθερώστε τον Ασάνζ (FreeAssange) σχεδιάζει να πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο από τις 19 έως τις 25 Ιουνίου με τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τότε που ο ιδρυτής των WikiLeaks κατέφυγε στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο ζητώντας πολιτικό άσυλο.

Συνέντευξη-σοκ για την κυβέρνηση Καραμανλή: Κατέστρεψαν την οικονομία το 2009 λόγω ανικανότητας

Κόλαφος για την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή είναι η συνέντευξη του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Χοακίν Αλμούνια, ο οποίος τοποθετείται στο ζήτημα της ελληνικής οικονομικής. Μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο κ. Αλμούνια χρησιμοποιεί πολύ σκληρά λόγια για τον Κώστα Καραμανλή κατηγορώντας τον ότι σκεφτόταν τις εκλογές του 2009 και όχι τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, ενώ χαρακτηρίζει την τότε κυβέρνηση ανίκανη.

Έλληνες εφοπλιστές: Οι κυρίαρχοι των θαλασσών & χαμηλά φορολογούμενοι

Η αξία του ελληνικού εμπορικού στόλου ανέρχεται σε 90 δισ. δολάρια και είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την αξία των στόλων άλλων κρατών. Οι Έλληνες εφοπλιστές αγοράζουν και πάλι πλοία, αλλά η ίδια η χώρα τους δεν ωφελείται από αυτό, επισημαίνει δημοσίευμα της Die Welt.
Σύμφωνα με αυτό, χωρίς τους Έλληνες δεν λειτουργεί τίποτα στην παγκόσμια ναυσιπλοΐα.

«Κοψοχρονιά» πωλούνται πολυτελή ακίνητα σε πλειστηριασμούς (παραδείγματα)

Εκπληκτικά ακίνητα, πανάκριβα σε άλλες εποχές, βγαίνουν στο σφυρί από την εφορία και τις τράπεζες για χρέη των ιδιοκτητών τους. Οι πλειστηριασμοί για τους οφειλέτες του Δημοσίου ξεκίνησαν με βάση την εμπορική αξία, που σε πολλές περιοχές είναι πολύ χαμηλότερη από την αντικειμενική, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ημερησία».

Προσλήψεις 996 ατόμων σε μετρό, τραμ, ΗΣΑΠ και ΟΑΣΑ-Σήμερα Παρασκευή, οι αιτήσεις των ανέργων για εργασία στις προσφυγικές δομές

Προσλήψεις 996 ατόμων προωθεί το υπουργείο Υποδομών σε μετρό τραμ, ΗΣΑΠ και λεωφορεία του ΟΑΣΑ.
Ειδικότερα σύμφωνα με προαναγγελία του υπουργού υποδομών και Μεταφορών η ΣΤΑΣΥ (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός), προωθεί την πρόσληψη 130 οδηγών και 170 τεχνιτών.
Στο υπουργείο καταβάλλουν προσπάθεια για ένταξη νέου στόλου οχημάτων στο ΕΣΠΑ, με βάση μελέτη που εκπονήθηκε από τη διοίκηση της ΟΣΥ.

Έρχεται η γραμμή 4 του Μετρό: Ποιες περιοχές θα εξυπηρετήσει

Την δημοπράτηση εντός του 2016 της Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο Μουσείο της Ακρόπολης. Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας εξήγγειλε τη δημοπράτηση του πρώτου τμήματος της Γραμμής δηλαδή το τμήμα (Άλσος Βεΐκου -Γουδί) για 14 σταθμούς, εκτιμώμενου προϋπολογισμού 1,5 δισ. ευρώ η οποία και θα εξυπηρετεί συνολικά 200.000 επιβάτες.