Όταν οι Doors κινηματογραφούσαν τους εαυτούς τους Βιντεο.

«Δεν μπορώ να πω πολλά για αυτό, γιατί στην πραγματικότητα δεν το κάνουμε εμείς. Κατά κάποιο τρόπο, φτιάχνεται μόνο του» φαίνεται να λέει ο Τζιμ Μόρισον για το πρώτο και μοναδικό ντοκιμαντέρ του συγκροτήματος, που κυκλοφορεί σε DVD, 46 χρόνια μετά!

Ο Μάνος Πυροβολάκης και οι φίλοι του στην Αρχιτεκτονική -15, 22 και 29 Νοεμβρίου

Ο Μάνος Πυροβολάκης, ο τραγουδοποιός που χρωμάτισε με την Κρητική λύρα τις pop – rock συνθέσεις του, έρχεται για τρία Σάββατα (15, 22 και 29/11) του Νοεμβρίου στη σκηνή της Αρχιτεκτονικής.

“Harper's Bazaar" Doutzen Kroes: Φορώντας μόνο μαύρα εσώρουχα

Η 29χρονη μητέρα δυο παιδιών και γνωστός άγγελος της Victoria's Secret το 2012 ήταν στην 6η θέση της λίστας του αμερικανικού οικονομικού περιοδικού “Forbes” με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου
Για το γνωστό γυναικείο περιοδικό "Harper's Bazaar" φωτογραφήθηκε η πανέμορφη Ολλανδέζα Doutzen Kroes, η οποία έμεινε μπροστά στο φακό με τα μαύρα σέξι εσώρουχά της.

Η Jennifer Lawrence είναι (σχεδόν) γυμνή!

Έχασε και πάλι τον έλεγχο η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός - Μετά το πάρτι που ακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας «The Hunger Games: Mockingjay Part 1» η Lawrence «αποκαλύφθηκε» και πάλι...

Ο Tony Bennett και η Lady Gaga ερμηνεύουν το «It don’t mean a thing» για τη γιορτινή καμπάνια της H&M

Αυτό το χειμώνα η Η&Μ γιορτάζει με μια θεαματική καμπάνια και μια γιορτινή συλλογή.  Οι παγκοσμίως γνωστοί σούπερ σταρ Tony Bennett και Lady Gaga είναι οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας με το τραγούδι «It Don’t Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing)» από το νέο τους άλμπουμ Cheek to Cheek.

Bρέθηκε το χαρακτηριστικό που «προδίδει» ποιοι άντρες κάνουν συχνότερα σεξ! * *Μάθετε 10 τρόπους, με τους οποίους, το σεξ ευεργετεί την υγεία μας

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι… οι πόντοι κάνουν τη διαφορά στον άντρα! 
Θέλεις να καταλάβεις αν ο άντρας που έχεις απέναντι σου κάνει συχνά σεξ; Ε, τότε εστίασε στο ύψος του!  
Σύμφωνα με νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία, οι πιο κοντοί άντρες είναι αυτοί που κάνουν συχνότερα σεξ. 

Τσαλίκης-Καλίδης: Συνεχίζουν με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις του στο «Central»

Το Central live Clubbing, ο νέος χώρος της λεωφόρου Βουλιάγμενης 22 κατάφερε να γίνει μέσα σε δύο εβδομάδες το νέο hot σημείο συνάντησης της νυχτερινής Αθήνας!
Γιώργος Τσαλίκης και Πάνος Καλίδης έκλεψαν τις εντυπώσεις με το κέφι και το δυνατό perfoming τους και κατάφεραν να γίνουν πολύ σύντομα «talk of the town».

Ο Πάγκαλος «ξαναχτυπά»: Κοπρίτες και κοπανατζήδες οι δημόσιοι υπάλληλοι

«Οι μισοί την κοπανάνε και οι άλλοι μισοί είναι εκεί. Είναι Δημόσιο αυτό; Και γιατί να μην το αξιολογήσουμε; Όλοι είναι στο σύστημα που δεν καταδικάζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και δεν εξοβελίζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και τα συνδικαλιστικά όργανα καλύπτουν τους κοπρίτες που δε θέλουν την αξιολόγηση»
«Κοπρίτες» και «κοπανατζήδες» είναι για τον Θεόδωρο Πάγκαλο οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Σαράντα χρόνια φυλακή στον πρώην δήμαρχο και στον πρώην νομάρχη Ηλείας

Για τις φωτιές τον Αύγουστο του 2007 που στοίχισαν τη ζωή σε 36 άτομα - Εκτιτέα είναι τα δέκα χρόνια, τα οποία είναι και εξαγοράσιμα
Ένοχοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πατρών οι τέσσερις από τους πέντε κατηγορούμενους για τις φωτιές της Ηλείας τον Αύγουστο του 2007, όπου είχαν χάσει την ζωή τους 36 άνθρωποι.

Αρνήθηκε ο Σέρβος πρόεδρος να δει τον Αλβανό πρωθυπουργό

«Τι να πω με έναν ανεύθυνο πολιτικό;» είπε χαρακτηριστικά ο Τόμισλαβ Νίκολιτς
Μετά την επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου ανάμεσα στον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα και τον Σέρβο ομόλογό του, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, κατά την οποία «άναψαν τα αίματα» εξαιτίας της «ανεξαρτησίας του Κοσόβου», ο πρόεδρος της Σερβίας αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Αλβανό πρωθυπουργό.

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ: ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ! (Φωτό+Βίντεο)

 Δεν πρόκειται να κατεβεί ξανά η σημαία μας από ελληνικό έδαφος, τονίζουν στο Newsbomb.gr στρατιωτικές πηγές... Τουρκικό πολεμικό πλοίο «προκαλεί» με την παρουσία του στα ελληνικά χωρικά ύδατα, ακριβώς έξω από το λιμάνι του Καστελλόριζου.

Όλη η εγκύκλιος για τη ρύθμιση των οφειλών στην εφορία - ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και η απόφαση για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εφορία. Αφορά σε περισσότερους από τρία εκατομμύρια πολίτες οι οποίοι έχουν συσσωρεύσει οφειλές μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Αποκατάσταση κατά 50% των αναδρομικών απωλειών των δικαστικών στα πρότυπα του σχεδίου για τους ενστόλους προωθεί η κυβέρνηση.

Με τροπολογία που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, η κυβέρνηση προχωρά στην αποκατάσταση των αποδοχών των ενστόλων, εφαρμόζοντας τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις. Στο πλαίσιο αυτό:
1. Αυξάνεται ο βασικός τους μισθός, αλλά καλύπτεται το μισό της διαφοράς από τις περικοπές που έγιναν τον Ιούλιο του 2012.

Τα 19 προαπαιτούμενα που θέτει η τρόικα για να κλείσει η αξιολόγηση

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Τελεσίγραφο με 19 δράσεις που πρέπει να ολοκληρώσει η ελληνική πλευρά έστειλε η τρόικα την περασμένη Παρασκευή το πρωί στον Ελληνα υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, έτσι ώστε να κλείσει η αξιολόγηση μέχρι το τελευταίο Eurogroup της χρονιάς (8 Δεκεμβρίου).

Σε Βραζιλιάνο τραπεζίτη ο διάσημος πύργος του Λονδίνου

Ο διάσημος ουρανοξύστης Γκέρκιν που αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα κτίρια του Λονδίνου, πουλήθηκε χθες έναντι 893 εκατομμυρίων ευρώ στον Βραζιλιάνο τραπεζίτη Τζόζεφ Σάφρα.

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μας ταπεινώνει μέσα στο Βελιγράδι»

Το είπε ο πρωθυπουργός της Σερβίας στον Αλβανό ομόλογό του στο Βελιγράδι - Ο Ράμα αναφέρθηκε στο Κόσοβο ως ανεξάρτητο κράτος
Λίγο έλειψε να είχε επεισοδιακό τέλος η συνάντηση των πρωθυπουργών της Σερβίας και της Αλβανίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Βελιγράδι.

Δημοσιεύθηκε η εγκύκλιος για τη ρύθμιση των οφειλών στην εφορία

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ και η απόφαση για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εφορία. Αφορά σε περισσότερους από τρία εκατομμύρια πολίτες οι οποίοι έχουν συσσωρεύσει οφειλές μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου.

New York Times: Παίρνει εξιτήριο ο γιατρός που είχε προσβληθεί από τον Εμπολα

Την Τρίτη αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο γιατρός που είχε προσβληθεί από τον ιό Εμπολα, ενώ εργαζόταν στη Δυτική Αφρική για την αντιμετώπιση της επιδημίας.

Προσωρινά μη κατοικήσιμα 75 κτήρια στο Αίγιο

Ξεκίνησαν στην Αιγιάλεια, από κλιμάκια μηχανικών της υπηρεσίας αποκατάστασης σεισμοπλήκτων, οι έλεγχοι κτιρίων που υπέστησαν ζημιές από την σεισμική δόνηση των 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Χαβάη: Η λάβα κατέστρεψε το πρώτο σπίτι

Κατοικία καταστράφηκε από πυρκαγιά που προκάλεσε η λάβα του ηφαιστείου Κιλόεα, η οποία εδώ και αρκετές ημέρες εκρέει από τον κρατήρα του λιώνοντας ότι βρίσκει στο πέρασμά της.