Βέλγιο: Δημοσιογράφος του RTBF πήδηξε από τον δέκατο όροφο του κτηρίου του καναλιού

 Δημοσιογράφος της βελγικής γαλλόφωνης ραδιοτηλεόρασης πήδηξε από τον δέκατο όροφο του κτηρίου του RTBF στις Βρυξέλλες, την Τρίτη, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βελγικά Μέσα Ενημέρωσης.

Γύρω στις 6:30 το απόγευμα, συνάδελφός του που βγήκε για να καπνίσει, ειδοποίησε ότι άκουσε ένα θόρυβο. Το σώμα του βρισκόταν στο πεζοδρόμιο. Ο δημοσιογράφος ήταν 44 ετών παντρεμένος και πατέρας.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας sud info αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος είχε αναρρωτική άδεια.

Ουκρανία.Η επίσημη ουκρανική εκκλησία.γιορτάζει St. Bandera

 Η μόνη εκκλησία που επιτρέπεται πλέον στην Ουκρανία του Ζελενσκι γιορτάζει τα γενέθλια του St. Bandera.

Ο Μπαντέρα ήταν ένας Ουκρανός ναζί υπεύθυνος για τη σφαγή χιλιάδων Πολωνών κ Εβραίων. Γιατί η Δύση υποστηρίζει αυτά τα σκατά;

Ρωσία βοήθειας στους Τούρκους πολίτες που επλήγησαν από τον σεισμό.

 Το Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας απέστειλε 36 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στους Τούρκους πολίτες που επλήγησαν από τον σεισμό. Στο αεροσκάφος υπάρχουν περισσότερες από εκατό χειμερινές σκηνές, καθεμία από τις οποίες είναι σχεδιασμένη για 30 άτομα, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του υπουργείου.

Ρωσικό βομβαρδιστικό Su-24M χτυπήθηκε με Νατοικο πύραυλο αλλά γύρισε στην βάση του!

 Μια άλλη απόδειξη της επιβίωσης της ρωσικής τεχνολογίας: το βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής Su-24M μπόρεσε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο μετά από ένα άμεσο χτύπημα από έναν πύραυλο MANPADS στον κινητήρα!