Μένιος Φουρθιώτης: Τα φιλικά sms του Ρωμανού στον παρουσιαστή για τα αποθεωτικά αφιερώματα σε υπουργούς

 Ο Φουρθιώτης απαντά στον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας με νέες αναρτήσεις που καταδεικνύουν συνεργασία και φιλική σχέση.

Σε «καταιγίδα Φουρθιώτη» εξελίσσονται για το Μαξίμου και τη Νέα Δημοκρατία οι αποκαλύψεις του υπόδικου τηλεπαρουσιαστή για τις φιλικές σχέσεις που είχε και με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, με τον οποίο σχεδίαζαν αποθεωτικά αφιερώματα στους υπουργούς της κυβέρνησης αλλά και τον ανιψιό και δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη.


Νέο tweet Φουρθιώτη «καίει» τον Γεραπετρίτη: «Δεν μπορεί να συνεχίσει να παριστάνει τον υπουργό», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 «Είναι φανερό ότι ο κ. Γεραπετρίτης δεν μπορεί πια να συνεχίσει να παριστάνει τον υπουργό. Αυτό που δεν είναι ακόμη φανερό είναι αν θα φύγει μόνος ή θα τον ακολουθήσουν και άλλοι υπουργοί ως υπαίτιοι της πιο κραυγαλέας κατάρρευσης του κράτους που έχει συμβεί ποτέ από μια χιονόπτωση», τονίζει η Κουμουνδούρου.Νέα στοιχεία για τη σχέση του με τον περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου και στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη δημοσιοποιεί ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης ενώ το πρωθυπουργικό Μέγαρο προσπαθεί να υποβαθμίσει τη διασύνδεση και να αρνηθεί τις σχέσεις.

Παρασκήνιο για τον East-Med και … «λόγια του αέρα»

 Aγωγός δεν γίνεται, εάν τις αποφάσεις λαμβάνουν όσοι εγχώριοι πολιτικοί θεωρούν τον αγωγό εμπόδιο ή θέλουν διέλευσή του μέσω Τουρκίας!

Ο αγωγός East-Med είναι ένα μεγαλεπήβολο εγχείρημα, στο οποίο εμπλέκονταν εξαρχής Ελλάδα, Ισραήλ και Κύπρος, για μεταφορά φυσικού αερίου από την Αν. Μεσόγειο προς την Ευρώπη. Ο αγωγός ουδέποτε κρίθηκε τελεσίδικα, αλλά με δεδομένη την πολιτική στήριξη των εμπλεκομένων κρατών, ΕΕ και ΗΠΑ, εκκρεμούσαν δύο κριτήρια: η οικονομική του βιωσιμότητα (που απαιτεί εκτίμηση κυρίως των ποσοτήτων φυσικού αερίου) και οι περιβαλλοντικές ανησυχίες, ενόψει της πράσινης μετάβασης της ΕΕ μέχρι το 2050. 

Αντιπολιτευτικά πυρά για τη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίδα»

 Σφοδρή κριτική για τη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίδα» ασκούν στην κυβέρνηση τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η κυκλοφοριακή ασφυξία σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και ο αποκλεισμός οδηγών ακόμα και στην Αττική Οδό βρίσκεται στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης. Ο κρατικός μηχανισμός παραμένει σε ετοιμότητα, διαμηνύει η κυβέρνηση.

«Ο κρατικός μηχανισμός παραμένει σε πλήρη ανάπτυξη» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και επεσήμανε πως ενεργοποιήθηκαν ενιαία συντονιστικά κέντρα στις περιοχές που απειλούνται από την κακοκαιρία.

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ, ηλεκτρικός την Τρίτη (25/01)

 Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα είναι το επιβατικό κοινό την Τρίτη (25/01) λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα. Πώς θα λειτουργήσουν μετρό, τραμ και ηλεκτρικός από το πρωί. Η ενημέρωση για προαστιακό και τρένα.

Για τον τρόπο που θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Ηλεκτρικός, Μετρό, Τραμ) το πρωί της Τρίτης (25/01) ενημέρωσε η ΣΤΑΣΥ.

Όπως ανακοίνωσε θα κινηθούν ως εξής:


ΣΥΡΙΖΑ: "Καλούμε τον εξαφανισμένο Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις για το πρωτοφανές χάος"

 Σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στον πρωθυπουργό για την σιωπή και την αδράνειά του, την στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας υποφέρουν λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Για κατάρρευση του κράτους, απουσία σχεδίου και πολλές καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Ελπίδα κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει πως ο πρωθυπουργός απουσιάζει και σιωπή, τη στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας υποφέρουν.

Πάντοτε έτσι συμβαίνει?XΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ - ΟΥΡΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΚΑΤΕΧΑΚΗ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ - ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 Ήξεραν εδώ και πολλά εικοσιτετράωρα ότι δύο συστήματα θα πλήξουν διαδοχικά την ανατολική ηπειρωτική χώρα, τη λεκάνη του Αιγαίου και την Κρήτη. Το δεύτερο σύστημα θα ήταν εντονότερο από το πρώτο.

Γνώριζαν με λεπτομέρειες το πώς θα εκδηλωθεί η κακοκαιρία. Ήξεραν ακόμη και τη διάρκεια αλλά και την πυκνότητα της χιονόπτωσης.Ήξεραν εδώ και πολλά εικοσιτετράωρα ότι δύο συστήματα θα πλήξουν διαδοχικά την ανατολική ηπειρωτική χώρα, τη λεκάνη του Αιγαίου και την Κρήτη. Το δεύτερο σύστημα θα ήταν εντονότερο από το πρώτο.

Έτρεξαν να υπογράψουν Πρωτόκολλο με την Τουρκία για τον τουρισμό και την… ενέργεια!

  11 χρόνια μετά θυμήθηκαν να ενεργοποιήσουν τη Μικτή Οικονομική Επιτροπή Ελλάδας- Τουρκίας, ενώ η Άγκυρα μας απειλεί!


Είναι να απορεί κανείς για ποιον ακριβώς λόγο, τη συγκεκριμένη περίοδο που η Άγκυρα μας απειλεί σε όλα τα επίπεδα, η κυβέρνηση αποφάσισε να ενεργοποιήσει μετά από 11 ολόκληρα χρόνια την Μικτή Οικονομική Επιτροπή Ελλάδας– Τουρκίας.

Υπουργείο Πολιτισμού / Σεξιστικός κατήφορος – Η φωτογραφία που έστειλε σε εργαζόμενους

  Το συγκεκριμένο υπουργείο θα έπρεπε να διδάσκει πολιτισμό λένε οι εργαζόμενοι που έλαβαν έκπληκτοι ένα σεξιστικό μήνυμα

Έκπληκτοι οι εργαζόμενοι του υπουργείου Πολιτισμού έλαβαν ένα σεξιστικό μήνυμα με οδηγίες για τις καιρικές συνθήκες. Όπως καταγγέλλει η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση στο υπουργείο Πολιτισμού, είδαν να καταφθάνει ένα απίστευτο μήνυμα στο υπηρεσιακό τους ταχυδρομείο με τίτλο «Χιονόπτωση – Ψύχος : Οδηγίες προστασίας».

Κακοκαιρία «Ελπίδα» / Θάφτηκε στα χιόνια το επιτελικό κράτος - Οργή για το φιάσκο

 Το πρωτοφανές φιάσκο της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έφερε ατελείωτη ταλαιπωρία σε χιλιάδες οδηγούς


Μία πρωτοφανή κατάσταση βιώνει η Αττική από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας καθώς η κακοκαιρία για την οποία οι ειδικοί προετοίμαζαν εδώ και μέρες έπιασε απροετοίμαστη την κυβέρνηση, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος.

Πολιτική αντιπαράθεση για τις αναρτήσεις του Μένιου Φουρθιώτη

Πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης πυροδοτούν οι αναρτήσεις του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη.

«Δεν υπάρχει καμία σκιά» για τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος «προφανώς απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ανάρτηση που έκανε ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής θέλοντας να δείξει ότι επικοινωνούσε με τον υπουργό.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε:

Φρίκη στο Κόπα Άφρικα: Νεκροί και τραυματίες μετά από ταραχές στο Καμερούν-Κομόρες

 Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 40 τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από ταραχές που ξέσπασαν στη διάρκεια του αγώνα Καμερούν-Κομόρες για την φάση των «16» του Κόπα Άφρικα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί εισέβαλαν σε κερκίδα του γηπέδου που ήδη βρίσκονταν οπαδοί της αντίπαλης ομάδας. Προκλήθηκε πανδαιμόνιο, και πολλοί φίλαθλοι έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ποδοπατήθηκαν κατά τη διάρκεια της εισβολής. Οι φωτογραφίες σοκάρουν καθώς δείχνουν πεσμένους στο έδαφος φιλάθλους, και άλλους από πάνω τους να προσπαθούν να τους κάνουν τεχνητή αναπνοή.

Η απόφαση για την αργία της 25ης Ιανουαρίου – Έως τις 18:00 τα καταστήματα τροφίμων – Σε ποιες δομές του δημοσίου και σε ποιες επιχειρήσεις αναστέλλεται η λειτουργία

 Δημοσιεύθηκε η απόφαση για την κήρυξη Κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 25η Ιανουαρίου 2022.

Αναλυτικά η απόφαση

Την κήρυξη σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας, την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, λόγω προειδοποίησης για εκδήλωση αυξημένης διακινδύνευσης συμβάντων φυσικών καταστροφών και τη λήψη σχετικών έκτακτων μέτρων, ως ακολούθως:

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στον Πόρο Κεφαλονιάς – Δύτης ψάχνει τον οδηγό

 Στη φουρτουνιασμένη θάλασσα στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου Κεφαλονιάς έπεσε αυτοκίνητο, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση ανδρών του Λιμενικού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο διατήρησε την πορεία του προς της θάλασσα με αναμμένα τα φώτα, πέφτοντας από τον παλιό λιμενοβραχίονα, γεγονός που κάνει τις αρχές να πιστεύουν ότι υπήρχε μέσα τουλάχιστον ο οδηγός.

Οι έρευνες διεξάγονται με μεγάλη δυσκολία, τόσο λόγω του σκότους, όσο και γιατί οι καιρικές συνθήκες στο σημείο είναι άσχημες, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνουν το έργο των ανδρών του λιμενικού και του δύτη.