Εξελέγη πρόεδρος του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας με ποσοστό 74,04%

Στη δεύτερη θέση εξελέγη η Σίσσυ Βωβού με 157 ψήφους που αντιστοιχεί σε ποσοστό 4,69% και στη τρίτη θέση ο Πάνος Ηλιόπουλος με 22 ψήφους που αντιστοιχεί σε ποσοστό 0,6%- Αποφασίστηκε παράταση χρόνου για τη διάλυση συνιστωσών

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει στο... φαγοπότι με το ΕΣΠΑ-ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Στα ίχνη πανελλαδικού κυκλώματος που νεμόταν τις μελέτες και τα έργα που αφορούσαν τον τηλεχειρισμό συστημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης στους δήμους και διαχειριζόταν την τελευταία δεκαετία δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που προέρχονταν από κοινοτικές χρηματοδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ βρίσκονται οι εισαγγελικές αρχές μετά από πόρισμα που διαβίβασε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, το οποίο αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής»

FRANCE 24 NEWS-World:Indonesia hunts 100 convicts after deadly jailbreak

Some 1,000 Indonesian police and soldiers deployed Friday to capture about 100 inmates who escaped from an overcrowded Sumatran prison after it was set alight during riots over power cuts and water shortages that left five dead.

MUNDIAL UNDER-20- Παγκόσμια πρωταθλήτρια στα πέναλτι η Γαλλία! (vds)

H Γαλλία στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου σε επίπεδο under-20 καθώς η ομάδα του Πιέρ Μανκόφσκι επικράτησε της Ουρουγουάης με 4-1 στη διαδικασία των πέναλτι στο «Αλί Σάμι Γεν» της Κωνσταντινούπολης. Ο τελικός έληξε χωρίς γκολ στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση.

Μεγάλη νίκη για την Εθνική Νέων στο μπάσκετ

Τα παιδιά του Κώστα Μίσσα έκαναν το 4/4 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ταλίν, επικρατώντας 77-74 της Λιθουανίας και τερμάτισαν πρώτοι στο Α’ όμιλο
Αήττητη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην πρώτη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Ταλίν η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών.

Συνεδριάζει το μεσημέρι το ΤΧΣ για το Tαχυδρομικό Ταμιευτήριο-Στη Eurobank το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Το Γενικό Συμβούλιο αναμένεται να επικυρώσει την πώληση του ΤΤ στην Eurobank
Συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι η Εκτελεστική Επιτροπή του ΤΧΣ για το μέλλον του Tαχυδρομικού Ταμιευτηρίου, για το οποίο εκδήλωσαν ενδιαφέρον η Εθνική, η Alpha, η Πειραιώς και η Eurobank.

Το Γενικό Συμβούλιο αναμένεται να επικυρώσει την πώληση του ΤΤ στην Eurobank, ωστόσο, οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.