Μια ιστορική παρεξήγηση έχει πιθανώς συμβεί με ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας.

Σύμφωνα με μια διακεκριμένη Βρετανίδα ιστορικό, η οποία έχει αφιερώσει πολύχρονη έρευνα πάνω στο ζήτημα. Μερικοί αρχαιολόγοι πιστεύουν πως οι κρεμαστοί κήποι δεν υπήρξαν ποτέ, καθώς δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν ίχνη τους στις ανασκαφές, αλλά η έρευνα της Βρετανίδας ιστορικού συμπέρανε ότι το αρχαίο «θαύμα» όντως υπήρξε- αν και σε άλλη πόλη.

Όταν ο Γιαννάκης αγκάλιασε τον Γκάλη! (pics)

Η μεγάλη γιορτή προς τιμήν του Νίκου Γκάλη άρχισε από την της Δευτέρα (6/5), παρά το γεγονός ότι το φιλικό που έχει ετοιμάζει η ΚΑΕ Άρης για τον κορυφαίο Ελληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (7/5, 20:00) στο «Αλεξάνδρειο»!
Σε μια πολύ όμορφη δεξίωση που πραγματοποοιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης,

Η ένταση της προπόνησης γίνεται όλο και μεγαλύτερη! Ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τους Μέγιερι, Φέισα και Ιμπαγάσα να γυμναστούν κανονικά και να δηλώνουν έτοιμοι για τον τελικό!Η προετοιμασία για τον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης συνεχίστηκε κανονικά υπό τις εντολές των άμεσων συνεργατών του Μίτσελ.

CNN-News-Video:Iraq's Sunnis form own army.

Sunni leaders are forming their own army, preparing for a confrontation with government forces. Arwa Damon reports.