Ανατριχιαστικές εικόνες: Κυνηγός στέλνει 12 σκυλιά να κυνηγήσουν ελάφι και πέφτουν από γκρεμό foto-vds.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο των social media, έχει αναπαραχθεί ακόμα και από τον ηγέτη των Ποδέμος, Πάμπλο Ιγκλέσιας, καθώς και από πολλούς Ισπανούς καλλιτέχνες. Όλοι τους επικρίνουν τον κυνηγό που πήγε να κυνηγήσει ελάφια στην περιοχή Κασέρες και κάνουν έκκληση να αλλάξει η νομοθεσία για το κυνήγι.

Στο πολύ σκληρό βίντεο, ο θεατής βλέπει καμιά δωδεκαριά σκυλιά να τρέχουν προς την κορυφή ενός γκρεμού, προκειμένου να πιάσουν ένα ελάφι, έπειτα από σχετική εντολή του ιδιοκτήτη τους.

Συνελήφθη στην Ιαπωνία ο πρόεδρος της Nissan, Κάρλος Γκοσν

Ο πρόεδρος της Nissan Motor Κάρλος Γκοσν συνελήφθη βάσει εισαγγελικής εντολής των αρχών του Τόκιο, σύμφωνα με ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, με την Nissan Motor να ανακοινώνει ότι θα εκκινήσει τις σχετικές διαδικασίες για να παυθεί από τα καθήκοντά του, αφού ανακαλύφθηκε ότι είχε χρησιμοποιήσει χρήματα για προσωπικούς λόγους και είχε διαπράξει πολλά άλλα σοβαρά παραπτώματα.

Ο Γκοσν συνελήφθη από τους εισαγγελείς του Τόκιο με την κατηγορία ότι απέκρυψε στοιχεία της μισθολογικής του κατάστασης, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Yomiuri

Τεράστια κύματα στην Τενερίφη ξηλώνουν τα μπαλκόνια κτηρίων (vid)

Δεκάδες ένοικοι πολυκατοικίας στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Τενερίφης αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τα διαμερίσματά τους καθώς τεράστια κύματα έπεφταν με ορμή πάνω στην πρόσοψη του κτηρίου ενώ βίντεο και φωτογραφίες δείχνουν τα μπαλκόνια του πολυόροφου κτιρίου να «ξηλώνονται».

Τα άγρια κύματα προκλήθηκαν από την σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή και ήταν τόσο ψηλά που έφτασαν μέχρι τον τέταρτο όροφο του κτηρίου που φαίνεται στο βίντεο προκαλώντας καταστροφές κυρίως σε αυτά που είναι έως τον τρίτο όροφο.