Euronews Eιδήσεις: Ποινικές διώξεις κατά Γ. Παπαντωνίου, Γ. Βουλγαράκη και Π. Δούκα

Δίωξη εναντίον των πρώην υπουργών Γιάννου Παπαντωνίου, Γιώργου Βουλγαράκη και Πέτρου Δούκα για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες άσκησαν οι εισαγγελείς εφετών κυριά Ελένη Ραϊκου και οι κ.κ. Ιωάννης Μωραϊτακης και Ιωάννης Αγγελής.Οι διώξεις για τους κ.κ. Παπαντωνίου και Βουλγαράκη ασκήθηκαν βάσει των ευρημάτων της λίστας Λαγκάρντ.

Χιλιάδες τα θύματα του ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων και στην Ευρώπη

Μικρά κορίτσια σε όλο τον κόσμο αιχμάλωτα της παράδοσης υποβάλλονται ανυπεράσπιστα στο σκληρό έθιμο του ακρωτηριασμού των γεννητικών τους οργάνων, βιώνοντας φρικτές συνέπειες σε όλη τους τη ζωή. Στις χώρες της «πολιτισμένης» Ευρώπης πάνω από 500.000 γυναίκες υποφέρουν για όλη τους τη ζωή από τις επιπτώσεις παρόμοιων επεμβάσεων.

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού-Η κακοκαιρία θα διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής

Xαλάει ο καιρός από αύριο το πρωί με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους που θα κρατήσουν μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία :

Spectacular eruption video: Mount Etna sends lava & ash into night sky

..Europe's highest active volcano, Italy's Mount Etna, erupted on Tuesday, sending plumes of ash and lava into the night sky on the island of Sicily. Roads close to the volcano were covered with volcanic stones..

Battle for Latin America ahead? 'US to demonize Chavez post-mortem'


The main question now is who will become Venezuela's new leader. Some analysts suggest it will be hard for the US-backed opposition to overturn Chavez's policies.

Η συμμαχία Κούβας-Βενεζουέλας στη μετά Τσάβες εποχή

Για δεκαετίες η Αβάνα είχε βρει στο πρόσωπο του Ούγκο Τσάβες ένα πολύτιμο στρατηγικό σύμμαχο που έδινε το απαραίτητο «οξυγόνο» στην ασθμαίνουσα κουβανική οικονομία.

Κλαίει η Βενεζουέλα! - Πέθανε ο Ούγκο Τσάβες (Φωτό+Βίντεο)


- Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο πρόεδρος της Βενεζουέλας
- Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 ετών
- Πριν μερικές μέρες επέστρεψε στη Βενεζουέλα από την Κούβα, όπου εγχειρίστηκε για 4η φορά σε διάστημα 18 μηνών

Έφυγε από τη ζωή ο Ούγκο Τσάβες


Στη μάχη με τον καρκίνο υπέκυψε, σε ηλικία 58 ετών, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες. Το θάνατο του ηγέτη της Βενεζουέλας ανακοίνωσε σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση ο αντιπρόεδρος της χώρας Νίκολα Μαντούρο, κάνοντας λόγο για στιγμή «βαθιάς θλίψης».