Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός του 16ου Κορίνθου 13-14 Οκτωβρίου

Το 16ο Ράλλυ Κορίνθου που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου, προσαρμόστηκε σχεδιαστικά στα νέα οικονομικά δεδομένα, που απαιτούν οι δύσκολοι καιροί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2012 ..

Σαλόνι Αυτοκινήτου Παρίσι: Lexus LF-LC Concept: First Look

Μια πολυτελής έκδοση του Scion FR-S/Toyota GT-86

Κίνηση στους πίσω τροχούς, πλήρως υβριδικό, μεσαίου μεγέθους coupe..

Πιο Lady Gaga δε γίνεται!

Η Lady Gaga έφτασε στην παρουσίαση του αρώματος που φέρει την υπογραφή της με μια εμφάνιση που μόνο εκείνη θα μπορούσε να υποστηρίξει!
Το άρωμα της «Fame» παρουσιάστηκε στο κατάστημα Macy στη Herald Square της Νέας Υόρκης και η ποπ σταρ εμφανίστηκε με ένα μαύρο σύνολο και χρυσό αξεσουάρ στο πρόσωπο, εμφάνιση που παρέπεμπε στο μπουκάλι του αρώματος. Λίγο αργότερα, αποχωρίστηκε το εκκεντρικό της ντύσιμο και εμφανίστηκε με ένα μαύρο ανοιχτό στους ώμους φόρεμα που δε θύμιζε τίποτα από την προηγούμενη εμφάνισή της!..

Le Μonde: Τέλος η λιτότητα τον Οκτώβριο στην Ελλάδα

Le Μonde: Τέλος η λιτότητα τον Οκτώβριο στην Ελλάδα «Η Ευρώπη σκέφτεται να βάλει τέλος στη λιτότητα», κάτι που πιθανότατα θα συμβεί στην Ελλάδα τον Οκτώβριο, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η γαλλική εφημερίδα «Le Monde».

Sept. 17 - Protests continued in Pakistan over an anti-Islamic film. Julie Noce reports.



http://www.reuters.com     περισσότερα Εδώ

Η Irina Shayk θέλει να την κοιτάξουμε... στα παπούτσια

Έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε με μικροσκοπικά μπικίνι που τονίζουν το καλλίγραμμο κορμί της και τις σέξι καμπύλες της. Αυτή τη φορά, όμως, η Irina Shayk θέλει να την κοιτάξουμε… στα παπούτσια.
Το μοντέλο και σύντροφος του Cristiano Ronaldo ανέλαβε τη διαφήμιση ισπανικής μάρκας παπουτσιών και απέδειξε πως δε χρειάζεται να γδυθεί για να τραβήξει τα βλέμματα. .

Νέο ρόφημα Πίνουν κολαγόνο για να μείνουν νέες

Για ένα πρόσωπο απαλλαγμένο από τα σημάδια του χρόνου,  άλλοι καταφεύγουν στο νυστέρι , άλλοι σε πανάκριβες κρέμες και άλλοι πίνουν… κολλαγόνο..

Τίνα Μπιρμπίλη Oι διακοπές της πρέσβειρας Τίνας στο Παρίσι

Ως η πιο ευτυχισμένη Ελληνίδα πρέπει να αισθάνεται η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και νυν εκπρόσωπος της χώρας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, κυρία Τίνα Μπιρμπίλη. Την εποχή της οικονομικής κρίσης, που η ανεργία στις γυναίκες αγγίζει το 27,3% σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του εργατικού δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και 6 στις 10 νεαρές γυναίκες μένουν χωρίς δουλειά, η κυρία Μπιρμπίλη έχει βρει τον επίγειο παράδεισό της στο ρομαντικό Παρίσι απολαμβάνοντας ζωή χαρισάμενη, 2.872 χλμ. μακριά από τη μίζερη καθημερινότητα της Αθήνας. .

Τιερί Ανρί σκοράροντας απευθείας από το κόρνερ Βίντεο..

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα και εθνική Γαλλίας Τιερί Ανρί μπορεί να τα κάνει όλα ακόμα και τώρα στην Αμερική... ακόμα και σκοράροντας απευθείας από το κόρνερ. Ο Τιερί πανηγυρίζοντας κάνει..

Σούπερ Λίγκα: Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής

Η νέα βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού που ηττήθηκε στη Κομοτηνή από τον Πανθρακικό με 1-0 σε συνδυασμό με τη νίκη του Ολυμπιακού στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ με 2-1 άνοιξαν την βαθμολογική ψαλίδα που χωρίζει τους δύο «αιώνιους» στους 7 βαθμούς στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος..

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Κέρκυρα και Ξάνθη

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Κέρκυρα και Ξάνθη στο μεταξύ τους παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 1-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 58' με σουτ του Μπάρκογλου, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ για τη Ξάνθη ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά στο 69ο λεπτό..

Τα πρώτα γκολ δεν έφεραν τη νίκη για ΑΕΚ, Άρη

Τα πρώτα τους τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα πέτυχαν η ΑΕΚ και ο Άρης στο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ αλλά κανείς δεν πήρε το βαθμολογικό τρίποντο καθώς το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 58' με τον Γιάγκο και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Αγκάνθο στο 74'..

Κόλλησαν στο μηδέν Πλατανιάς και Ατρόμητος

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Ατρόμητο στα Περιβόλια Χανίων, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, διατηρώντας πάντως το αήττητο στη διοργάνωση..

Νίκη στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ- 3 δοκάρια ο Ράγιος

Αν υπήρχε βραβείο για τον πιο άτυχο παίχτη, αυτό θα το έπαιρνε ο Ράγιος του Αστέρα Τρίπολης που είδε να στέλνει τρεις φορές (!) τη μπάλα στα δοκάρια του Γλύκου στην ήττα του Αστέρα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 στη Τούμπα για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι που τελείωσαν το ματς με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Μπαρτολίνι στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη, άνοιξαν το σκορ στο 20' με πέναλτι του Περόνε, ενώ τα τέρματα του ΠΑΟΚ πέτυχαν ο Λόρενς στο 46' και ο Αθανασιάδης στο 88' με πέναλτι...

Κίνα: φέρεται να σχεδιάζει και δεύτερο μαχητικό stealth Το αεροσκάφος φαίνεται ότι είναι ανταγωνιστικό προς αυτό που είχε εντοπιστεί το 2011

Προηγμένο μαχητικό αεροσκάφος με χαρακτηριστικά stealth φαίνεται ότι σχεδιάζει η Κίνα, όπως δείχνουν φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Ίντερνετ σχεδόν δύο χρόνια μετά την αποκάλυψη ότι ήδη έχει στα σκαριά ένα άλλο παρόμοιο μοντέλο.

Πέθανε ο νέος πρεσβευτής της Ιαπωνίας στην Κίνα Ο θάνατος του Νασιμίγια σημειώνεται σε μια περίοδο έντασης στις σχέσεις των δυο χωρών

Ο Σινίσι Νισιμίγια που είχε οριστεί νέος πρεσβευτής της Ιαπωνίας στην Κίνα και ο οποίος πριν από τρεις ημέρες είχε βρεθεί αναίσθητος σε δρόμο κοντά στο σπίτι του στο Τόκιο, πέθανε σήμερα σε νοσοκομείο της ιαπωνικής πρωτεύουσας,
ανακοίνωσε το ιαπωνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Εξι αεροσκάφη καταστράφηκαν στη βάση που σταθμεύει ο πρίγκιπας Χάρι Εκπρόσωπος των ταλιμπάν δήλωσε ότι η επίθεση είχε στόχο αντι-ισλαμικό φιλμ

'Εξι αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη καταστράφηκαν και δυο υπέστησαν σημαντικές ζημιές κατά την επίθεση που εξαπέλυσαν οι ταλιμπάν αργά τη νύχτα της Παρασκευής εναντίον της βάσης στο Αφγανιστάν, στην οποία σταθμεύει ο πρίγκιπας Χάρι, ανακοίνωσε σήμερα η δύναμη του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Isaf, κατά την επίθεση στο στρατόπεδιο Μπάστιον της επαρχίας Χελμάντ στο νότιο Αφγανιστάν καταστράφηκαν και τρεις θέσεις ανεφοδιασμού.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλεί τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν Σουδάν και Τυνησία

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ζήτησε από τα μέλη των οικογενειών των διπλωματικών αποστολών των ΗΠΑ στις πρεσβείες της Τύνιδας και του Χαρτούμ και από το προσωπικό μη έκτακτης ανάγκης να εγκαταλείψουν τη Τυνησία και το Σουδάν εξαιτίας των εντεινόμενων ανησυχιών για την ασφάλειά τους, μετά το κύμα των αντι-αμερικανικών διαδηλώσεων.
Μάλιστα η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Βικτόρια Νιούλαντ, ανέφερε επίσης ότι για τις δύο χώρες εκδόθηκαν αντίστοιχες ταξιδιωτικές οδηγίες.πηγη

«Κερδισμένος» από τις ταραχές ο Μπαράκ Ομπάμα

«Κερδισμένος» από τις ταραχές ο Μπαράκ Ομπάμα Οι Αµερικανοί τον εµπιστεύονται περισσότερο από τον Ρόµνεϊ σε θέµατα εξωτερικής πολιτικής..

Μάχες παρασκηνίου στη ΔΗΜΑΡ για τις συντάξεις

Η λογική τού «κράτα με να σε κρατώ…» που κυριαρχεί στην τρικομματική κυβέρνηση διανθίζεται στην περίπτωση της ΔΗΜΑΡ και από την αγωνία να μην καταγραφεί ως συμμέτοχος σε αντιλαϊκά μέτρα. Η διαμόρφωση κλίματος κοινωνικής ανοχής στα μέτρα αποτελεί κεντρική επιδίωξη της ΔΗΜΑΡ, που έχει αναγάγει σε μητέρα των μαχών την ένταξη στο μείγμα των μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής τη ρήτρα ισοδυνάμων. Σύμφωνα με την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, «η ρήτρα ισοδυνάμων φαίνεται ότι αρχίζει αχνά-αχνά να βρίσκει ευήκοα ώτα και στην πλευρά των πιστωτών»..

Το οικονομικό θαύμα της Μυκόνου Λίγες ημέρες διαμονής στο νησί είναι αρκετές για να ξεχάσει κάποιος την ανεργία και τις περικοπές

Τον Μάιο και τον Ιούνιο ο αριθμός των κρατήσεων στην κοσμοπολίτικη Μύκονο είχε φοβίσει τους ξενοδόχους, αλλά και γενικότερα όλους τους επαγγελματίες του νησιού. Το νησί, το οποίο συγκαταλέγεται στους 20 κορυφαίους προορισμούς του κόσμου για διακοπές, κατέγραφε πτώση 40%-50% στις κρατήσεις και όλη η τουριστική αλυσίδα - εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, αεροπορικές εταιρείες, ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις κ.ά. - ήρθαν αντιμέτωποι με το φάντασμα της κρίσης που τις προηγούμενες χρονιές δεν είχε αφήσει τη σκιά του στη Μύκονο..

ΜΠΕΡΝΑΡ ΑΡΝΟ Bασιλιάς της χλιδής με τάσεις... φοροδιαφυγής

Bασιλιάς της χλιδής με τάσεις... φοροδιαφυγής Η απόφασή του να λάβει τη βελγική υπηκοότητα για να αποφύγει την υψηλή φορολόγηση τον έφερε ξανά στο στόχαστρο της γαλλικής κοινής γνώμης, αφού και το 1981 είχε αυτοεξοριστεί στις ΗΠΑ για τον ίδιο λόγο..

ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ Διαδήλωση έξω από την αμερικανική πρεσβεία στην Αγκυρα

Διαδήλωση έξω από την αμερικανική πρεσβεία στην Αγκυρα Διαμαρτυρία κατά της ταινίας που προσβάλλει τον προφήτη Μωάμεθ πραγματοποίησαν διαδηλωτές έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αγκυρα..

Εκρυβαν για 5 μήνες το «όχι» των Ελβετών

Αντιδράσεις προκάλεσε η καθυστερημένη γνωστοποίηση της απόρριψης του ελληνικού αιτήματος για το άνοιγμα τυχόν λογαριασμών των Εθνοπατέρων.

Ο Μπράντλεϊ Μπίρκενφελντ κατήγγειλε στις Αρχές των ΗΠΑ ότι η UBS όχι μόνο ενθάρρυνε, αλλά και βοηθούσε τους ευκατάστατους Αμερικανούς πελάτες της να φοροδιαφεύγουν.

Το 2007, ο πρώην υπάλληλος της ελβετικής τράπε­ζας παρέδωσε στις αμερικανικές Aρχές ονόματα φο­ρo­φυ­γάδων, όμως κατηγορήθηκε για συνέργεια και φυλακίστηκε για 3,5 χρόνια. Λίγο πριν από την αποφυλάκισή του τον επιβραβεύουν με αμοιβή από... χρυσάφι..