Τα ομορφότερα τούνελ δέντρων στον κόσμο!

Δείτε εντυπωσιακές εικόνες σε όλες τις αποχρώσεις φυσικών τούνελ που σχηματίζονται από δέντρα
Αποτελούν όαση δροσιάς, παράγουν οξυγόνο που μας δίνει ανάσα ζωής, ομορφαίνουν και προστατεύουν το περιβάλλον.

Τα δέντρα είναι οι μεγαλύτεροι ζωντανοί οργανισμοί στη γη και εκτός από τον ζωτικής σημασίας ρόλο τους στον πλανήτη προσφέρουν και απίθανες εικόνες σε όλες τις αποχρώσεις.

Rolling Stones: Φόρεσαν... γυαλιά στα «πιτσιρίκια» του Glastonbury

Οι παππούδες του ροκ ήταν η καλύτερη μπάντα στο φετινό βρετανικό Φεστιβάλ
Πολλά τα highlights του φετινού Φεστιβάλ του Glastonbury, αλλά οι Rolling Stones έκλεψαν την παράσταση.

Το φεστιβάλ προφανώς είχε πάρα πολλά καλά συγκροτήματα και όπως κάθε χρόνο και κάποιες guest μυστικές εμφανίσεις.

Πλούταρχος - Οικονομόπουλος: Το νέο εκρηκτικό σχήμα

Στο νυχτερινό κέντρο "Θέα" από 23 Αυγούστου

Την ίδια πίστα θα μοιραστούν φέτος το καλοκαίρι ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Απορρίπτουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ τις προτάσεις της κυβέρνησης

Ανεξάρτητο από τη συζήτηση για το μεταβατικό σχήμα της Δημόσιας Τηλεόρασης το σχέδιο νόμου για την επόμενη μέρα - Προωθείται προς ψήφιση το σχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ

«Όχι» λένε οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στις προτάσεις που έθεσε στο τραπέζι ο αρμόδιος υφυπουργός, Παντελής Καψής, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουν τον αγώνας τους.

Γιατί οι Κινέζοι «καρατόμησαν» τον Κάπτεν «No Way»

Προβληματισμός από την αιφνίδια απομάκρυνση του Κάπτεν Γουέι Τζιαφού από την ηγεσία της Cosco - Ο άγνωστος διάλογος του Κινέζου μάνατζερ με τον πρόεδρο της Γαλλίας Ολάντ και η ατάκα του Κάπτεν για τον Πειραιά
«Η απομάκρυνση του κάπτεν Γουέι από την προεδρία της Cosco θα επηρεάσει τις ελληνο-κινεζικές σχέσεις. Αυτό είναι δεδομένο».

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ- Ομπάμα: Ολες οι μυστικές υπηρεσίες ψάχνουν σε διάφορες πηγές.

Να υποβαθμίσει το ζήτημα της καταγγελλόμενης αμερικανικής κατασκοπείας εις βάρος κοινοτικών και άλλων υπηρεσιών και αξιωματούχων επιχείρησε ο Μπαράκ Ομπάμα στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος.


Ο ευρισκόμενος στην Τανζανία Αμερικανός πρόεδρος παραδέχθηκε πάντως ότι όλες οι μυστικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών, προσπαθούν να κατανοήσουν τί γίνεται στις διάφορες πρωτεύουσες του κόσμου μέσω και μη - δημοσιογραφικών πηγών.
Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Μπαράκ Ομπάμα είπε ότι θα επικοινωνήσει με τους ευρωπαίους ομολόγους του για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες που πυροδότησε το δημοσίευμα του Spiegel, το οποίο, όπως είπε, «αποτιμάται».
Διαβάστε ακόμη:
Εξηγήσεις από ΗΠΑ ζητούν Μέρκελ, Ολάντ, Κομισιόν
Παρακολουθούσαν και την ελληνική πρεσβεία στις ΗΠΑ


ΕΥΡΩΠΗ - ΗΠΑ

Πόλεμος για τους κοριούς

Το αμερικανικό πρόγραμμα παρακολούθησης των Ευρωπαίων εταίρων των ΗΠΑ προκαλεί «ρήξη της εμπιστοσύνης» και μπορεί να είναι η αρχή μίας «σοβαρής πολιτικής κρίσης» και ταυτόχρονα τρομάζει, καθώς αποδεικνύει ότι είναι εφικτή η ανεξέλεγκτη παρακολούθηση μιας χώρας ακόμα και «φίλης» σε στυλ... Ψυχρού Πολέμου.

Πόλεμος για τους κοριούς
«Πρόκειται για ''συνηθισμένες'' ενέργειες για την προστασία της εθνικής ασφάλειας» ήταν η πρώτη επίσημη αντίδραση του... μεγάλου αμερικάνικου κοριού, διά στόματος του υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι, ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα στο ίδιο μήκος κύματος, σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει το όλο σκάνδαλο, είπε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών σε όλον τον κόσμο -συμπεριλαμβανομένων αυτών στην ΕΕ? επιζητούν μια επιπρόσθετη γνώση πέραν των τακτικών πληροφοριών των μέσων ενημέρωσης. Διαβεβαίωσε επίσης ότι οι ΗΠΑ θα παράσχουν στους συμμάχους τους όλες τις πληροφορίες που ζητούν όσον αφορά στις δραστηριότητες ηλεκτρονικής κατασκοπείας τις οποίες κατηγορείται ότι διέπραξε η NSA.

FRANCE 24 NEWS-World:Egypt's Morsi rejects army ultimatum on protests

Egyptian President Mohammed Morsi rejected an army ultimatum Monday giving him 48 hours to respond to the demands of thousands of protesters. The military has threatened to draw up its own “road map for the future” if the demands are ignored.

whitehouse- Νews-Video:President Obama and President Zuma of South Africa Toasts

At a dinner hosted in honor of the President and First Lady, President Zuma of South Africa and President Obama exchange toasts. June 27, 2013

RussiaToday-Video-News-World:Russia Proton-M rocket erupts in fireball, rams into ground

A Russian Proton-M rocket carrying three GLONASS navigation satellites crashed soon after takeoff from Kazakhstan's Baikonur cosmodrome. Immediately after takeoff, the rocket swerved to one side, tried to correct itself, but instead veered in the opposite direction. It then flew horizontally and started to come apart with its engines in full thrust.