Ο ΕΟΠΠΥ χρωστάει νοσήλια σε Ελβετία, Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία από το... 1995!

Οι οφειλές της χώρας μας, ύψους 140 εκατ. ευρώ καθίστανται ληξιπρόθεσμες τον ερχόμενο Μάιο
Ποσό ύψους 140 εκατ. ευρώ οφείλει η Ελλάδα σε νοσηλευτικά ιδρύματα του εξωτερικού για νοσηλείες πολιτών της την τελευταία 20ετία.

Ο Τσίπρας στο Βερολίνο, η ελληνική «τρόικα» στο Πεκίνο

Ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται για τη συνάντησή του με την Άνγκελα Μέρκελ, ενώ οι Γιάννης Δραγασάκης, Νίκος Κοτζιάς και Νίκος Παππάς για το ταξίδι τους στην χώρα της Cosco - Θα έχει προηγηθεί το ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών στην Γερμανία. Στις 8 Απριλίου ο Τσίπρας πάει και στην Ρωσία

Με φρασεολογία δανειστών ο Βενιζέλος στη Βουλή

Υιοθετώντας την ρητορική των Ευρωπαίων αξιωματούχων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στη Βουλή, μίλησε για «αντάρτικο μονομερών ενεργειών» της κυβέρνησης προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση,

«Ρεαλιστική συμφωνία» για την Ελλάδα ζήτησε ο Ομπάμα από τη Μέρκελ

Τρόπους προκειμένου να επιστρέψει η Ελλάδα στην ανάπτυξη εντός της ευρωζώνης συζήτησαν ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής  συνομιλίας, που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης.

«Όχι απειλές σε αυτή την κυβέρνηση, όχι απειλές στον ελληνικό λαό» (live)

Σαφές μήνυμα στο εσωτερικό και το εξωτερικό έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής. Μετά τους ωμούς εκβιασμούς από Ευρωπαίους αξιωματούχους η κυβέρνηση διεμήνυσε σε κάθε τόνο πως είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις με κοινωνικό πρόσημο. Το βράδυ ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.

ΥΓΕΙΑ - Εγκρίθηκε φάρμακο που εξαφανίζει το προγούλι

Ένα φάρμακο που ονομάζεται ATX-101 και το οποίο μειώνει το λίπος με τοπική εφαρμογή, εγκρίθηκε ομόφωνα από την υπηρεσία Δερματολογίας του αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

ΥΓΕΙΑ - Πώς θα προφυλάξετε τα μάτια σας από όσα προκαλούν οι οθόνες

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας «υποχρεώνει» να καταναλώνουμε πολύ μεγάλο μέρος του χρόνου μας μπροστά σε μία οθόνη.

Ηλεκτρονικός υπολογιστής, τηλεόραση, tablet, κινητό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας που όμως εγκυμονεί μία σειρά κινδύνων για την υγεία, κυρίως σε ότι αφορά στην όραση.

ΥΓΕΙΑ - Απλοί τρόποι για να αυξήσετε την καλή χοληστερίνη

Η καλή χοληστερίνη, γνωστή και ως HDL είναι ο εξισορροπητικός παράγοντας για την βλαβερή χοληστερίνη (LDL) που υπάρχει στον οργανισμό μας.
Όταν η «κακή» χοληστερίνη κολλάει στα τοιχώματα των αρτηριών, οδηγώντας προοδευτικά τις αρτηρίες σε φράξιμο, η «καλή» χοληστερίνη έχει την ιδιότητα να την ξεκολλάει και να την «οδηγεί» στο συκώτι, από όπου και αποβάλλεται από τον οργανισμό.

ΥΓΕΙΑ -Θα καταφέρει ο Γ. Μπασκόζος να πείσει τον ΠΟΥ για το πρόγραμμά του;

Τι να είπε άραγε στην Γενική Διευθύντρια του ΠΟΥ Dr. Margaret Chan ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας κ. Γιάννης Μπασκόζος χθες στα γραφεία του Οργανισμού στην Γενεύη, και κατάφερε να της αποσπάσει ένα χαμόγελο στο τέλος της συνάντησης; 
Διότι από την αρχή το κλίμα ήταν μάλλον εχθρικό, όπως αναφέρει ο ίδιος ο κ. Μπασκόζος με τον οποίο το onMed επικοινώνησε.

ΥΓΕΙΑ -Απλοί κανόνες για να προφυλαχθείτε από τα ποτά "μπόμπες"

Περάσατε ένα ξέφρενο βράδυ με την παρέα σας, αλλά μόλις ανοίξατε τα μάτια σας το πρωί συνειδητοποιήσατε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δυνατός πονοκέφαλος σαν να σας χτυπάνε με σφυριά το κεφάλι, ανακάτεμα στο στομάχι και κακή διάθεση.

ΥΓΕΙΑ- Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας: Υγειονομική βόμβα τα σκουπίδια στην Τρίπολη

Την ανάληψη πρωτοβουλιών της πολιτείας για την απομάκρυνση των σκουπιδιών από την Τρίπολη, ζητεί με επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας, υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες συμβιώνουν με μια υγειονομική βόμβα.

Κινητοποιήσεις στη Φρανκφούρτη κόντρα στον νέο Πύργο της ΕΚΤ κόστους € 1,2 δισ. και την πολιτική λιτότητας της Ε.Ε. (Φωτό+Βίντεο)

Αποκλεισμένοι δρόμοι, οδοφράγματα, συγκρούσεις με την αστυνομία και πυρπολημένα αυτοκίνητα το σκηνικό στην γερμανική μεγαλούπολη - Το απόγευμα η κεντρική διαδήλωση - πορεία των διαδηλωτών
Σε οδομαχίες μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών του Blockupy έχει εξελιχθεί η ένταση που κυριαρχούσε ήδη από το ξημέρωμα στην Φρανκφούρτη

Μεγάλη γεωμαγνητική καταιγίδα από ισχυρή ηλιακή έκρηξη ( Bίντεο )

Ισχυρή ηλιακή έκρηξη προκάλεσε μεγάλη γεωμαγνητική καταιγίδα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στα δίκτυα ηλεκτροδότησης.

Δύο ηλιακές εκρήξεις που έγιναν την Κυριακή, προκάλεσαν μια ισχυρή γεωμαγνητική καταιγίδα που έπληξε την Τρίτη τη γήινη ατμόσφαιρα και θα μπορούσε να

Αλαλούμ στο Ισραήλ, ετοιμάζει κυβέρνηση και ο Χέρτζογκ

Μπορεί ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου να δηλώνει νικητής των εκλογών, όμως ο αντίπαλος του δηλώνει ότι όλα τα σενάρια είναι ανοικτά
 Ο Νετανιάχου δήλωσε πως νίκησε στις εκλογές και έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού.