Εφερε την άνοιξη… Melissa Giraldo: Ξεμυαλίστρα!

Είναι από τις πιο σέξι αιθέριες υπάρξεις του πλανήτη αλλά ακόμα δεν έχει κάνει τον ντόρο που της αξίζει. Ο λόγος για την πανέμορφη Κολομβιανή Melissa..

Σύμφωνα με το πολεμικό ναυτικό της Βραζιλίας Δύο αγνοούμενοι από φωτιά σε ναυτική, ερευνητική βάση στην Ανταρκτική

Δύο άνθρωποι αγνοούνται μετά την έκρηξη και την πυρκαγιά που προκλήθηκε σε μια ναυτική βάση της Βραζιλίας στην Ανταρκτική, όπως ανέφεραν στρατιωτικές πηγές..

Προς επανασύνδεση Chris Brown και Rihanna

Μετά τις τελευταίες συναντήσεις του Chris Brown και της Rihanna οι φήμες έχουν φουντώσει για επανασύνδεση του ζευγαριού που έπαψε να είναι μαζί μετά τον ξυλοδαρμό της διάσημης..

Martha Argerich Ένας ζωντανός μύθος του πιάνου στην Ελλάδα

Αναμφισβήτητα κυρίαρχη ανάμεσα στους μεγάλους πιανίστες του 20ου αιώνα και μια από τις..

Yπήρξε ηθοποιός της δεκαετίας του ’50 Dolores Hart: Η καλόγρια που φίλησε τον Elvis Θα πάει στα Oscar με τα ράσα

Λέγεται Dolores Hart και είναι εδώ και 50 χρόνια ηγουμένη σε μονή που ανήκει στο τάγμα του Βενέδικτου. Ομως η 73χρονη σήμερα Hart έχει ιστορία..

Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Μια παράσταση με τις ονειρικές σκηνές του Σαίξπηρ

Tο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και η Ομάδα Αρένα παρουσιάζουν την παράσταση «Όνειρα», ένα εξαιρετικά δυνατό και πρωτότυπο θέαμα..

Οι οποίες εξακολουθούν να αναζητούνται Έκλεψαν δυο χρηματοκιβώτια με συλλογές νομισμάτων

Παρακολουθούσαν  επί μέρες τις κινήσεις των  ιδιοκτητών ενός ενεχυροδανειστηρίου στην Κέρκυρα και κατόπτευαν τους χώρους κάνοντας βόλτες με τρία διαφορετικά οχήματα, ώσπου να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία να κάνουν διάρρηξη. Στόχος των δυο Αλβανών κακοποιών και του Έλληνα συνεργού τους, ήταν τα δύο χρηματοκιβώτια που εκτός από χρήματα περιείχαν και πολύτιμες συλλογές νομισμάτων..

MH ΕΠΑΝΔΡΟΜΕΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ

Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ MQM-107D STREAKERS ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..

Στο Βόρειο Ουαζιριστάν Συντριβή αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους κοντά στο Αφγανιστάν

Ένα αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος ενδέχεται να συνετρίβη σήμερα στο Βόρειο Ουαζιριστάν, κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν, όπως ανέφεραν Πακιστανοί αξιωματούχοι της υπηρεσίας..

«ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΑΛΕΚΟΥ ΧΑΛΒΑΤΖΗ «Λαθρεπιβάτες» στο τιμόνι του ΚΚΕ

Διαπιστώνει εκτροπή και βαθιά κρίση στον Περισσό, αποδίδοντας την κύρια ευθύνη στη γραμματέα του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα.Δριμύ «κατηγορώ» στην ηγεσία του ΚΚΕ, με χαρακτηρισμούς όπως «λαθρεπιβάτες» που τα τελευταία χρόνια με δόλια μέσα αναρριχήθηκαν στην κορυφή της πυραμίδας..

«ΙΣΛΑΝΔΙΚΗ ΛΥΣΗ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ «ΒΑIN» Μυστική έκθεση για «κούρεμα» όλων των δανείων

Μυστικό σχέδιο «κουρέματος» των δανείων έχει στα χέρια της η κυβέρνηση. Η ρύθμιση αυτή - που αναμένεται να ξεκινήσει για τις επιχειρήσεις μέσα στο 2012 και για τα νοικοκυριά αργότερα - θα περιλαμβάνει σε πρώτη φάση τη μείωση του ύψους της μηνιαίας δόσης..

Ο Ασάνζ επιστρέφει με... εκπομπή Την παρουσίαση εκπομπής στο RT θα αναλάβει ο Τζουλιάν Ασάνζ. Διαβάστε που θα γίνονται τα γυρίσματα (Vid)


Julian Assange launch television show από manzonco
 Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτή του WikiLeaks πρόκειται να αποκτήσει τη δική του τηλεοπτική εκπομπή, στο RT. Από τον ερχόμενο Μάρτιο..

Λονδίνο: άντρας έσπρωξε 23χρονη στις γραμμές του μετρό Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες παρακολούθησης

Για ασήμαντη αφορμή άνδρας έσπρωξε στις γραμμές του μετρό του Λονδίνου 23χρονη γυναίκα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει σοβαρά η ζωή της..

Σε κώμα ο ολλανδός πρίγκιπας μετά το σοβαρό ατύχημα στα χιόνια Ο Γιόχαν Φρίσο ενδέχεται να μη συνέλθει ποτέ, λένε οι γιατροί

Βαρύτατα τραυματισμένος είναι από το ατύχημα που είχε την περασμένη εβδομάδα στην Αυστρία ο ολλανδός πρίγκιπας Γιόχαν Φρίσο..

Στο νοσοκομείο ο Νέλσον Μαντέλα με κοιλιακό άλγος Ο 93χρονος πολιτικός αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας αλλά είναι εκτός κινδύνου

Ο πρώην πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, παραπονούμενος για «επίμονο κοιλιακό άλγος». Σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα της Νοτίου Αφρικής, Αφρικανικό Εθνικό..

Μεταφέρθηκε στο Μπαϊκονούρ ο αμερικανικός δορυφόρος Intelsat-22

Στο Μπαϊκονούρ μεταφέρθηκε την Παρασκευή ο αμερικανικός τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος Intelsat-22, η εκτόξευση του οποίου με πύραυλο «Προτόν-Μ» και αποσπώμενη κάψουλα «Μπριζ-Μ» έχει προκαταρκτικά προγραμματιστεί για τις 25 Μαρτίου..

Η ΝΑΣΑ εξετάζει και πάλι το ενδεχόμενο δημιουργίας διαστημικού σταθμού στο φεγγάρι. Στόχος της διαστημικής υπηρεσίας είναι στο μέλλον να ξεκινούν από εκεί οι αποστολές σε απομακρυσμένους πλανήτες.

Η ΝΑΣΑ εξετάζει και πάλι το ενδεχόμενο δημιουργίας διαστημικού σταθμού στο φεγγάρι..

Άγκελα Μέρκελ υπερασπίστηκε το δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας αναγνωρίζοντας ότι από τα μέτρα λιτότητας πλήττονται κυρίως τα ασθενή στρώματα.

Ενόψει της ψηφοφορίας στο γερμανικό κοινοβούλιο, η Άγκελα Μέρκελ υπερασπίστηκε το δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας, αναγνωρίζοντας ότι από τα μέτρα λιτότητας πλήττονται κυρίως τα ασθενή στρώματα..

Το «Sukhoi Superjet-100» έλαβε το πιστοποιητικό της EASA

Το ρωσικό αεροσκάφος μέσων αποστάσεων «Sukhoi Superjet 100» έλαβε το πιστοποιητικό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Αεροπορικής Ασφάλειας (EASA).
Το έγγραφο επιβεβαιώνει, πως η κατασκευάστρια εταιρεία παρουσίασε το αεροσκάφος να συμμορφώνεται με τις ισχύουσες απαιτήσεις..

Οι χαμένοι της ελληνικής κρίσης στη Γερμανία

Ο αντίκτυπος της κρίσης στον ευρωπαϊκό νότο σε γερμανικές βιομηχανίες και τράπεζες, καθώς και η δέσμευση λογαριασμών του επιχειρηματία Λ. Λαυρεντιάδη στην Ελβετία σχολιάζονται στο γερμανικό τύπο..

Τη Δευτέρα αποφασίζει το γερμανικό κοινοβούλιο τη νέα βοήθεια ύψους 130 δισ. ευρώ για την Ελλάδα. Η συνεδρίαση της επιτροπής προϋπολογισμού έδειξε πλατιά συναίνεση των κομμάτων.

Τη Δευτέρα αποφασίζει το γερμανικό κοινοβούλιο τη νέα βοήθεια ύψους 130 δισ. ευρώ για την Ελλάδα. Η συνεδρίαση της επιτροπής προϋπολογισμού έδειξε πλατιά συναίνεση των κομμάτων..

Ένα γιγαντιαίο μετεωρίτη που μπήκε την Τετάρτη στην ατμόσφαιρα πάνω από την κεντρική περιοχή του Καναδά.

Ένα γιγαντιαίο μετεωρίτη που μπήκε την Τετάρτη στην ατμόσφαιρα πάνω από την κεντρική περιοχή του Καναδά..

Αντίστροφη μέτρηση για την 84η απονομή στο Hollywood Δέκα μεγάλοι stars που ξέχασε ο “θείος Όσκαρ”

Το να γυρίσεις στο σπίτι σου κρατώντας ένα βραβείο Oscar μάλλον δεν είναι ενδεικτικό του πόσο καλός ηθοποιός είσαι.

Αν σκεφτούμε μάλιστα ότι πριν από μερικές μέρες η Jennifer Aniston απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, μπαίνουμε στο νόημα του πώς λειτουργεί η χολιγουντιανή βιομηχανία..

Εκεί όπου προετοιμάζεται η Σύνοδος των Δυτικών και Αράβων ηγετών Άγρια εισβολή οπαδών του Άσαντ σε ξενοδοχείο στην Τύνιδα

Αρκετές εκατοντάδες υποστηρικτές του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ 'Ασαντ εισήλθαν δια της βίας σήμερα μέσα στους περιβάλλοντες χώρους του ξενοδοχείου στην Τύνιδα, όπου προετοιμάζεται..

Η ένταση μεταξύ της Ισλαμικής Δημοκρατίας του ιραν και του εβραϊκού κράτους, έχει αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

«Το Ισραήλ είναι ο εγγυητής της ασφάλειάς του και του ρόλου του στρατού μας. Πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα της άμυνας μας μόνοι μας», δήλωσε ο Μπένι Gantz, επιτελάρχης των ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων..

«Η χώρα θα έχει περισσότερο αίμα στα χέρια της αν εμποδίσει την ανθρωπιστική βοήθεια» Η Χίλαρι «μαρκάρει» στενά τη Συρία

Η κυβέρνηση του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-'Ασαντ θα έχει ακόμη περισσότερο αίμα στα χέρια της αν δεν συμφωνήσει σε ένα διεθνές αίτημα να επιτρέψει την είσοδο στη χώρα σε επείγουσα ανθρωπιστική βοήθεια, δήλωσε σήμερα η Αμερικανίδα Υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον..

Eργαζόμενοι για το αγγλόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο του Ιράν Press TV Συνελήφθησαν δύο δημοσιογράφοι στη Λιβύη

Δύο εργαζόμενοι για το αγγλόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο του Ιράν Press TV συνελήφθησαν στη Λιβύη, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Ο δημοσιογράφος Νίκολας Ντέιβις και ο εικονολήπτης Γκάρεθ Μοντγκόμερι-Τζόνσον συνελήφθησαν στη Μιζουράτα και έχουν μεταφερθεί σε φυλακή της πρωτεύουσας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Press TV.
.

Περιπέτεια στον αέρα Ρωσικό τζετ προσγειώθηκε με έναν τροχό!

Ρωσικό επιβατικό τζετ, που είχε χάσει έναν τροχό στην απογείωση από το Βερολίνο, προσγειώθηκε με ασφάλεια στην Αγία Πετρούπολη, σύμφωνα με ρωσικά μέσα..

Tουλάχιστον πέντε από τα θύματα ήταν παιδιά Συριακές κυβερνητικές δυνάμεις εκτέλεσαν εν ψυχρώ 18 αμάχους

Ανδρες των συριακών υπηρεσιών ασφαλείας σκότωσαν τουλάχιστον 18 ανθρώπους σε ένα χωριό στην κεντρική Συρία σήμερα, είπαν ακτιβιστές, διευκρινίζοντας ότι τουλάχιστον πέντε από τα θύματα ήταν παιδιά..

Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα και το Σάββατο, αλλά ... Κούλουμα με ... ομπρέλες και παλτό

Αδιάβροχα και ομπρέλες θα πρέπει να προμηθευτούν όλοι όσοι αποφασίσουν να κρατήσουν τα πατροπαράδοτα έθιμα και να πετάξουν και φέτος χαρταετό, μιας και το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού την Καθαρά Δευτέρα  θα είναι οι βροχοπτώσεις. Παράλληλα με τον χαρταετό, υπό βροχή θα πραγματοποιηθούν και οι περισσότερες παρελάσεις των μασκαράδων, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς..

Κούλουμα και χαρταετός υπό βροχή Με καλό καιρό η έξοδος των εκδρομέων του τριημέρου

Με σύμμαχο τον καλό καιρό άρχισε η έξοδος των εκδρομέων της Αποκριάς και της «Καθαράς Δευτέρας».

Η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι αυξημένη, ωστόσο, η Τροχαία έχει λάβει έκτακτα μέτρα προκειμένου να διευκολύνει τους ταξιδιώτες..

Σε έπαυλη στενού του φίλου Παντρεύεται το καλοκαίρι ο Justin Timberlake;

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει ο Justin Timberlake αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα διεθνή σκανδαλοθηρικά μέσα ο τραγουδιστής δεν θέλει να μείνει για πολύ καιρό ακόμα..