Τουλάχιστον 13 συνοριοφύλακες σκοτώθηκαν απόψε στη διάρκεια επίθεσης ενόπλων εναντίον ενός οδοφράγματος που βρίσκεται στην περιοχή του Σινά,

Τουλάχιστον 13 συνοριοφύλακες σκοτώθηκαν απόψε στη διάρκεια επίθεσης ενόπλων εναντίον ενός οδοφράγματος που βρίσκεται στην περιοχή του Σινά, κοντά στη μεθόριο μεταξύ Αιγύπτου και Ισραήλ, ανακοίνωσαν πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας και ιατρικές πηγές..

Seat Leon: Το λιοντάρι επιστρέφει...

Συχνά δεν συμφωνώ με τις αποφάσεις που παίρνουν οι μεγάλοι όμιλοι της αυτοκινητοβιομηχανίας σχετικά με την εξέλιξη των εταιρειών που διαθέτουν στο χαρτοφυλάκιό τους. Διαφωνώ τα τελευταία χρόνια με την τακτική που ακολουθεί το γκρουπ VW, στην περίπτωση της Seat, όπως και τις ενέργειες της General Motors για τη σουηδική εταιρεία Saab..Εδω

Τον τελευταίο καιρό βρετανικά δημοσιεύματα προκαλούν πανικό στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς αφήνουν υπονοούμενα για τη σχέση του πρίγκιπα Harry με τη σύζυγο του αδερφού του William, Kate.

Τον τελευταίο καιρό βρετανικά δημοσιεύματα προκαλούν πανικό στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς αφήνουν υπονοούμενα για τη σχέση του πρίγκιπα Harry με τη σύζυγο του αδερφού του William, Kate..

Ευχαριστημένοι οι Βραζιλιάνοι από την πρόεδρο της χώρας

Η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ συνεχίζει να απολαμβάνει υψηλή δημοτικότητα, καθώς οι Βραζιλιάνοι θεωρούν στην πλειονότητά τους ότι δεν τους επηρέασε η πρόσφατη επιβράδυνση της οικονομίας και δηλώνουν αισιόδοξοι για το μέλλον της χώρας τους, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση της CNT, που δημοσιοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα..

Η απάντηση Παπανδρέου για τον καπετάνιο

«Ο πρώην Πρωθυπουργός πλήρωσε κανονικά εισιτήριο. Οι προσωπικές μαρτυρίες του καπετάνιου του πλοίου σχετικά με τα συναισθήματά του είναι σεβαστές» τονίζουν συνεργάτες του Γ. Παπανδρεου

Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρώην Πρωθυπουργού

«Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, η σύζυγός του και ένα μέλος της προσωπικής του ασφάλειας, πράγματι μετακινήθηκαν με "δελφίνι" της γραμμής στο Αιγαίο. Τα εισιτήρια είχαν εκδοθεί και πληρωθεί στο πρακτορείο ταξιδίων του Πυθαγορείου Σάμου...

Οι χώρες του Κόλπου θα εξετάσουν την ενοποίησή τους

Οι υπουργοί Εξωτερικών των έξι αραβικών χωρών του Κόλπου θα συναντηθούν τον Σεπτέμβριο για να συζητήσουν ένα σχέδιο για την ενοποίηση των κυρίως σουνιτικών μοναρχιών, όπως μετέδωσε σήμερα το αγγλόφωνο πρακτορείο ειδήσεων Arab News της Σαουδικής Αραβίας..

Κορρές Φυσικά Προϊόντα. Γιώργος Κορρές: Τα βότανα της επόμενης γενιάς

Ο Γιώργος Κορρές έχει φτάσει στην καταξίωση ακολουθώντας τη «φυσική» οδό και έτσι συνεχίζει: Την περίοδο αυτή, ερευνητική ομάδα της εταιρείας του συμμετέχει στο Agrocos, ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που αφού μελετήσει 3.600 βότανα από όλο τον κόσμο, θα αναδείξει τα πέντε πιο ισχυρά φυσικά συστατικά που θα έχουν και εμπορική εφαρμογή. Ενδεχομένως να βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας επανάστασης και η Κορρές συμμετέχει σε αυτήν..

Βραβείο 200.000 δολαρίων της Microsoft σε Έλληνα ερευνητή (video)

Στον Έλληνα ερευνητή του Πανεπιστημίου της Columbia Βασίλη Παππά η πρώτη θέση και το έπαθλο των 200.000 δολαρίων στον διαγωνισμό ασφάλειας Bluehat που διοργάνωσε η Microsoft.
Ο Βασίλης Παππάς, όπως αναφέρει το secnews.gr, κατάγεται από την Πάργα και φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης από όπου πήρε το πτυχίο του το 2007 και το μεταπτυχιακό του 2009..

Επίθεση χάκερ στην ιστοσελίδα του Πρακτορείου Ρόϊτερς

Xάκερ «επιτέθηκαν« στην ιστοσελίδα του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς την Παρασκευή και δημοσίευσαν «κατασκευασμένες» ειδήσεις, μεταξύ των οποίων ήταν και μια υποτιθέμενη..

Καπετάνιος παραιτήθηκε όταν έμαθε ότι ανάμεσα στους επιβάτες ήταν ο Παπανδρέου!

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο καπετάνιος ενός θαλάσσιου δελφινιού που εκτελούσε το δρομολόγιο απο τη Σάμο για την Κω, όταν αντιλήφθηκε ότι μεταξύ των επιβατών ήταν... ο Γιώργος Παπανδρέου..

Νικολόπουλος: Να διαγραφεί και ο Σαμαράς εάν δεν επαναδιαπραγματευτεί

Ο Βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, με επιστολή που απέστειλε προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ από τον Πρωθυπουργό να διαγραφεί και ο ίδιος εάν δεν προχωρήσει στην επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου..

Οι Ελληνες το κουπί τους, ο Ερντογάν... τον χαβά του

Οι Ελληνες το κουπί τους, ο Ερντογάν... τον χαβά του Η διεκδίκηση της «πατρότητας» της Ολυμπιακής Φλόγας από τον Τούρκο πρωθυπουργό είναι το κερασάκι στην τούρτα μιας διοργάνωσης γεμάτης ευτράπελα..

EΛΛΑΔΑ:σύνταξη στα 66 και πλαφόν για όλους στα 2.300 ευρώ

Στα 66 έτη θα ανέβει και το όριο ηλικίας για τις μητέρες με ανήλικα παιδιά, οι οποίες δεν θα έχουν θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης μέχρι το τέλος του έτους. Ανατροπές σε Ασφαλιστικό, συντάξεις, κοινωνικές παροχές και μισθούς περιλαμβάνει το κυβερνητικό πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ. Το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης αυξάνεται από 1-1-2013, το εφάπαξ ψαλιδίζεται και σε ορισμένες περιπτώσεις.

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ Το καυτό 48ωρο που θα κρίνει τα πάντα

Οι προσδοκίες από τα ραντεβού με Μέρκελ και ΟλάντΑγώνα δρόμου είκοσι ημερών για να ανατραπεί μέσα στον συμπυκνωμένο χρόνο των δύο 24ώρων η εικόνα της αναπόφευκτης κατάρρευσης, να αποτραπεί η επιβολή «καραντίνας» στην ελληνική κρίση και να πείσουν..

Β. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Διπλό μέτωπο σε κόμμα και κυβέρνηση

Διπλό μέτωπο σε κόμμα και κυβέρνηση Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να λέει πως πρέπει να δοθεί η μάχη για τη χώρα, ενώ στα εσωκομματικά κρατά στάση αναμονής Μπροστά σε διλήμματα που απαιτούν άμεση απάντηση βρίσκεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος έπειτα από μια θυελλώδη εβδομάδα, με κορυφαία στελέχη να αφήνουν με δημόσιες παρεμβάσεις τους κόκκους αμφισβήτησης των πολιτικών επιλογών του. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι στην Ιπποκράτους οι αναταράξεις στο εσωτερικό..

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δήθεν «σκληρές» διαπραγματεύσεις δεν υπήρξαν ποτέ

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δήθεν «σκληρές» διαπραγματεύσεις δεν υπήρξαν ποτέ «Αναμενόμενα» χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τα αποτελέσματα της σημερινής συνάντηση μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας.Τα αποτελέσματα της συνάντησης, μεταφράζονται.

Αν. Ελληνες: Η τρόικα διατάζει και η κυβέρνηση εκτελεί αδιαμαρτύρητα

Αν. Ελληνες: Η τρόικα διατάζει και η κυβέρνηση εκτελεί αδιαμαρτύρητα «Όνειρο Αυγουστιάτικης νύχτας» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, τα ισοδύναμα μέτρα.

Χρεοκόπησε και τρίτη πόλη στην Καλιφόρνια

Ο δήμαρχος Πάτρικ Τζ. Μόρις και το δημοτικό συμβούλιο τoυ Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνια, όπου ζουν 210.000 κάτοικοι, υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο Άρθρο 9 για προστασία από τους πιστωτές..

Νότιο Σουδάν: Τρομακτική η θνησιμότητα στους καταυλισμούς προσφύγων

Περισσότεροι από 170.000 άνθρωποι έχουν περάσει τα σύνορα για να γλιτώσουν από τις συγκρούσεις και την έλλειψη τροφίμων στις σουδανικές επαρχίες του Μπλε Νείλου και του Νότιου Κορντοφάν. Πολλοί  έχουν περπατήσει για εβδομάδες προκειμένου να φθάσουν στους τέσσερις προσφυγικούς καταυλισμούς σε εξαιρετικά αδύναμη και ευάλωτη κατάσταση. Σε δύο από τους καταυλισμούς οι ιδιαίτερα κακές συνθήκες διαβίωσης έχουν καταστροφικές συνέπειες στην υγεία του πληθυσμού. Από τον Ιούνιο, πεθαίνουν καθημερινά στον καταυλισμό Γίντα πέντε παιδιά κατά μέσο όρο και στον καταυλισμό Μπατίλ ένα στα τρία παιδιά είναι υποσιτισμένο..

Περιμένουμε οικονομικό τσουνάμι! Οδεύουμε ολοταχώς προς το 6ο κύμα και προς έναν «ύποπτο» Σεπτέμβρη...

Μπορεί να έχουμε ακόμη καλοκαίρι, όμως για πολλούς χρηματιστές το θέμα συζήτησης είναι ο οικονομικός χειμώνας. Oχι οποιοσδήποτε χειμώνας, αλλά ο «χειμώνας του Κοντράτιεφ». Τι εννοούν; Και ποιος είναι αυτός ο Κοντράτιεφ;
Η σύντομη απάντηση είναι πως ο Νικολάι Κοντράτιεφ ήταν ένας οικονομολόγος των αρχών του 20ού αιώνα, που το 1928 καθαιρέθηκε από τη θέση του διευθυντή του Ινστιτούτου Μελετών Επιχειρηματικής Δραστηριότητας, στάλθηκε σε γκουλάγκ και εκτελέστηκε το 1938. Ο λόγος; Η ανάλυσή του για την εξέλιξη του καπιταλισμού και του κομμουνισμού θεωρήθηκε επικριτική για τον Στάλιν. Oπως όμως διαφάνηκε στη συνέχεια, ο άνθρωπος αυτός μόνον ως «κακός προφήτης του καπιταλισμού» θα έπρεπε να διωχθεί..

Το νέο video clip της Φανής Δρακοπούλου «Πως μπορείς»

Ο Νίκος Βέρτης εμπιστεύεται τις νότες του στο νέο πουλέν της νύχτας
 Κράτησε λίγη «αστερόσκονη» από το ταλέντο του και την άπλωσε επάνω σε μία γυναίκα σαν ένας γνήσιος gentleman. Ο διάσημος καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης χάρισε τη μουσική του στο νέο τραγούδι της Φανής Δρακοπούλου «Πως Μπορείς», μία συνεργασία που έχει ήδη κάνει προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο..

Συγκινεί το μήνυμα της οικογένειας της 15χρονης «Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες»

«Θα θέλαμε κατ’ αρχήν να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες συμπολίτες μας, που από την πρώτη στιγμή μας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο, αλλά και όλους όσους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Αρχών, με τις πληροφορίες τους συνέβαλαν στον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, καθώς επίσης και τα ΜΜΕ για τη διακριτικότητα με την οποία καλύπτουν δημοσιογραφικά το θέμα. Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του ΟΤΕ για τη συνδρομή και στήριξη που μας παρέχει όλο αυτό το διάστημα. Ευχαριστούμε τέλος την Ελληνική Αστυνομία που με το ζήλο τη μεθοδικότητα και τη συστηματικότητα των ερευνών της εξιχνίασε άμεσα την υπόθεση..

Μαίνεται η φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας

Σε εξέλιξη είναι  μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Σοφικό Κορινθίας.Επί τόπου επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 17 οχήματα
 μία ομάδα πεζοπόρο και 4 αεροσκάφη.πηγη

5 πράγματα που δεν ξέρετε για την Marilyn Monroe

Μέριλιν ΜονρόεH Μαίριλιν Μονρόε (1926 -1962) ήταν Αμερικανίδαηθοποιός, σύμβολο του σεξ στη δεκαετία του 1950.
Το πραγματικό της όνομα ήταν Νόρμα Τζην Μόρτενσεν. Νόθο παιδί, πέρασε άσχημη παιδική ηλικία. Σε ηλικία είκοσι ετών ήταν ήδη παντρεμένη και διαζευγμένη. 
Ξεκίνησε ως μοντέλο και μετά ασχολήθηκε ως κομπάρσος σε ταινίες. Το 1950 ξεχώρισε παίζοντας στην ταινία «Η ζούγκλα της ασφάλτου». Την ίδια χρονιά έπαιξε στο «Όλα σχετικά με την Εύα»..

Νέα Mercedes-Benz ντίζελ ηλεκτρικό υβριδικό Ε300 (Φωτογραφίες)

Η νέα Mercedes-Benz E300 BlueTEC Hybrid είναι ο πιο αποδοτικά υβριδικά να πωλούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις δύο μορφές sedan και estate στο 65,7 mpg Ηνωμένο Βασίλειο (23,8 kmpl ή 54,7 mpg ΗΠΑ). Οι τιμές για το αυτοκίνητο είναι οι εξής: σεντάν διατίθεται με τιμή από £ 39.645 (34,42 lacs Rs), ενώ το Κτήμα τιμάται από £ 41.435 (36,13 lacs Rs). Η πρώτη σειρά των παραδόσεων για αυτήν την παραλλαγή αυτοκίνητο θα ξεκινήσει από το Νοέμβριο...

Το crossover Volvo XC40

«Είχαμε σκεφτεί νωρίτερα από την εισαγωγή του Tourer V40, αλλά αποφάσισε υπέρ ενός νέου προϊόντος entry-level.Το προϊόν θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Αναμένεται να εισαχθεί εδώ μέσα στους επόμενους έξι μήνες..

ΛΟΓΩ ΕΚΡΗΞΗΣ Εξι νεκροί ανθρακωρύχοι στο Μεξικό

Εξι νεκροί ανθρακωρύχοι στο Μεξικό Εξι εργαζόμενοι βρήκαν τον θάνατο, μετά από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στην πολιτεία Κοαουίλα, στο βόρειο Μεξικό..

ΟΣΚΑΡ ΠΙΣΤΟΡΙΟΥΣ Γράφει η ιστορία στους Ολυμπιακούς ο πρώτος σπρίντερ με τεχνητά μέλη

Με μεγάλη δύναμη ψυχής ο Νοτιοαφρικανός αθλητής Οσκαρ Πιστόριους γράφει την δική του ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος σπρίντερ με κινητικές δυσκολίες που συμμετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες..

Ομπάμα: Χαιρετίζει τη συμφωνία για πετρέλαιο μεταξύ Σουδάν - Νοτίου Σουδάν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε ικανοποίηση σήμερα για τη συμφωνία που επετεύχθη για το πετρέλαιο μεταξύ του Σουδάν και του Νοτίου Σουδάν, η οποία τερματίζει μια διένεξη που δηλητηρίαζε τις σχέσεις των δύο χωρών."Η συμφωνία αυτή ανοίγει την πόρτα σε περισσότερη ευημερία για τους λαούς των δύο χωρών", τονίζει ο Ομπάμα στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου. Πηγη

Σοκάρει η ομολογία του «Δράκου» της Πάρου «Την χτύπαγα στα βράχια, γιατί αντιστάθηκε!»

Σκληρός και χωρίς αρχικά να παραδέχεται ότι επιτέθηκε να βιάσει τη 15χρονη Μυρτώ, ο «Δράκος» της Πάρου οδηγείται στον εισαγγελέα Σύρου, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, μάλιστα, ολοκληρώθηκε η μεταγωγή του με πλοίο στη Σύρο, καθώς και των δύο συμπατριωτών του, που συγκατοικούσαν μαζί του και επίσης συνελήφθησαν, καθώς διέμεναν παράνομα στη χώρα μας..