ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-Νέα «καρφιά» Αντώναρου κατά Άδωνη – «Αρκετά πια με τους εκδοροσφαγείς»

Με μια νέα οργισμένη ανάρτηση κατά του Άδωνη Γεωργιάδη επανέρχεται ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή τις χυδαιότητες του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος «ξέφυγε» για ακόμη μια φορά, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αμφισβητούνε στο πανελλήνιο την τιμιότητά μου. Θα τους γδάρω. Δεν θα μου γλιτώσει κανένας. Ο Τσίπρας πάνω απ’ όλα. Ο άχρηστος και αχρείος».

«Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει η ιδέα ότι ορισμένοι κορυφαίοι της Νέας Δημοκρατίας φαντασιώνονται βλέποντας τους εαυτούς τους σε ρόλους εκδοροσφαγέων», σημειώνει ο κ. Αντώναρος στον λογαριασμό του στο Facebook, ενώ στη συνέχεια της ανάρτησης αναρωτήθηκε:

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - «Ας δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό ο Άδωνις, δεν μπορεί θα ‘χει η Novartis»

Με απόλυτα σκωπτικό τρόπο σχολιάζουν κυβερνητικοί κύκλοι τη νέα χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα… του παλιόπαιδου.
Δείτε επίσης: Εμπλουτίζει τον κατάλογο των απειλών ο Άδωνις: Θα τους γδάρω (video)
«Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές με αφορμή την παρουσία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον Alpha.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-Εμπλουτίζει τον κατάλογο των απειλών ο Άδωνις: Θα τους γδάρω (video)

Και ενώ η Προανακριτική Επιτροπή και τα Όσκαρ μαζί πλησιάζουν, οι ερμηνείες που παρακολουθούμε καθημερινά από όσους εμπλέκονται στην υπόθεση της Novartis γίνονται όλο και πιο ποιοτικές, πιο παθιασμένες και πιο… αθώες.
Δείτε επίσης: Και το Όσκαρ καλύτερης ερμηνείας πάει στη… Χριστοφιλοπούλου (video)
Αφού λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης διατύπωσε την αθωότητά του σε κάθε τόνο και με κάθε δυνατή απειλή προς την κυβέρνηση, είπε να διανθίσει το υβρεολόγιό του με κάτι νέο, πιο εμφατικό και με άκρως αποτελεσματικό εκφοβισμό.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-Νέες «βολές» Παπακώστα: Παραίτηση όσων εμπλέκονται στη Novartis

Νέο επεισόδιο στην κόντρα που υπάρχει εδώ και καιρό ανάμεσα στην Κατερίνα Παπακώστα και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, δίνει η διαγραφείσα βουλευτίνα, με αφορμή την υπόθεση Novartis.

Δείτε επίσης: Παραπέμπονται και τα δέκα πολιτικά πρόσωπα στην Προανακριτική – Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Όπως πολύ χαρακτηριστικά ανέφερε η κ. Παπακώστα στο Ραδιόφωνο 24/7, «δείχνοντας» Γεωργιάδη – Σαμαρά, «είναι αυτονόητο ότι πρέπει να παραιτηθούν όσοι αναφέρονται στη δικογραφία», επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί ένας φορέας να χρεώνεται προσωπικές παραλήψεις.