Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ1

Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην ΕΡΤ 1 και ο ίδιος θα πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, προκειμένου να τον ενημερώσει για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παραχωρεί εφ' όλης της ύλης συνέντευξη -την πρώτη μετά την τριπλή εκλογική μάχη- στον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την εκπομπή "Επόμενη μέρα".

Μύκονος: 3,5 ευρώ για τους Έλληνες… 5 ευρώ για τους ξένους το σουβλάκι

Μύκονος: Νέο περιστατικό με πρωταγωνιστή το «νησί των ανέμων» κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Μετά τις 6 μερίδες καλαμαράκια κόστους 591 ευρώ, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το ίδιο μαγαζί χρεώνει το σουβλάκι 3,5 ευρώ για τους Έλληνες και 5 ευρώ για τους ξένους…

Την αποκάλυψη έκανε μια Ελληνίδα τουρίστρια, αφού επισκέφθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες το ίδιο οβελιστήριο, που βρίσκεται στην Χώρα, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα δρομάκια.

Η Γεννηματά απαντά στον Βενιζέλο: Αν ήμουν στη θέση του θα είχα κατέβει με σταυρό (video)

«Είναι καθαρά πολιτικά τα κριτήρια της επιλογής και καθόλου προσωπικά», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, για την απόφασή της να μην τοποθετηθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματος, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Απαντώντας στα όσα ανέφερε στην συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο Ε. Βενιζέλος, η Φ. Γεννηματά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open με την Έλλη Στάη, υποστήριξε ότι το ΚΙΝΑΛ έκανε μια «επιλογή διεύρυνσης και ανανέωσης. Είμαστε νέος φορέας. Έχουμε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος».

Τσεχία: Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του δισεκατομμυριούχου πρωθυπουργού Αντρέι Μπάμπις

Εκατό χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν σήμερα ζητώντας την παραίτηση του πρωθυπουργού Αντρέι Μπάμπις, στη μεγαλύτερη κινητοποίηση που πραγματοποιείται εδώ και δεκαετίες στην Πράγα, σύμφωνα με δημοσιογράφους που βρίσκονται στο σημείο αυτό.

Υπεγράφη η σύμβαση για την επέκταση του Προαστιακού στο Λουτράκι

Υπεγράφη σήμερα στην ΕΡΓΟΣΕ η σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο της «Κανονικοποίησης και της Ηλεκτροκίνησης της Σιδηροδρομικής Γραμμής Ισθμός - Λουτράκι», όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Υποδομών και Μεταφορών Θάνος Βούρδας.